Saanut 5/5 tähteä

Eerste keer besteld bij Vandeca, super goeie ervaring. Heel duidelijke communicatie, snelle levering en een cadeautje in de doos, wat altijd leuk is. Wat mij betreft hebben ze er een klant bij.

Saanut 5/5 tähteä

Super goede service! Mijn pakket kwam maar niet aan, zoekgeraakt bij de pakketbezorger?? Maar een belletje met Vandeca en ze stuurden gelijk het pakket opnieuw. Top geregeld. Klanten service zeer vri... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De levering was snel en correct. helaas waren er 3 van de 20 dozen Quality street 2500gr beschadigd, geblutst. Dit was niet zo leuk want ze werden uitgedeeld als relatiegeschenk. Ik veronderst... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijk persoon via mail. Duidelijke uitleg hoe te bestellen (met factuur). Snelle, zorgeloze levering. Ondanks mijn niet zo grote bestelling zat er extra een tablet lekkere chocolade gratis... Näytä lisää

1. Online-kotiinkuljetuspalvelu
  2. Aamiaisravintola
  3. Karkkikauppa
  4. Suklaapuoti
  5. Snackbaari

Yrityksen kirjoittama

Vandeca is een Belgische webshop voor originele chocolade-, snoep-, koek- en snackcadeaus, aangevuld met gepersonaliseerde cadeaus voor elk moment. We combineren verse kwaliteitsproducten van bekende A-merken met creatieve, herbruikbare verpakkingen en persoonlijke boodschappen. Of het nu gaat om een klein bedankje, een verjaardagscadeau, een seizoensgeschenk, een gepersonaliseerd cadeau of een zakelijk relatiegeschenk: bij Vandeca draait e-commerce niet alleen om producten verkopen, maar om momenten creëren. Met creating tasteful memories vatten we samen waar we elke dag voor staan: smaakvolle cadeaus bezorgen die blijven hangen.

4,8

Parfait
Très bon produit

12. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vandeca

Bonjour Richard. Merci pour vos commentaires positifs. Profitez de votre commande !

Saanut 4/5 tähteä

De levering was snel en correct.

De levering was snel en correct.
helaas waren er 3 van de 20 dozen Quality street 2500gr beschadigd, geblutst.
Dit was niet zo leuk want ze werden uitgedeeld als relatiegeschenk.
Ik veronderstel dat U daar weinig aan kunt doen en tot dit gebeurt tijdens het transsport , misschien deze dozen nog extra beschermen tijdens het transsport .

Groetjes, Myriam

19. joulukuuta 2024

Beste Myriam

Hartelijk dank voor jouw feedback. Het spijt ons te horen dat enkele dozen tijdens het transport beschadigd zijn geraakt. Wij besteden veel aandacht aan het zorgvuldig en stevig verpakken van onze producten om dergelijke situaties te voorkomen. Helaas hebben wij geen volledige controle over het transportproces zelf. We waarderen het sterk dat je dit toch zo positief benadert en hopen van harte dat je relaties het geschenk wisten te waarderen. We nemen in ieder geval jouw feedback mee en zorgen ervoor dat onze Quality Street dozen extra goed verpakt zitten!

Qualitaet

Qualitaet, schnelle Lieferung

2. tammikuuta 2025

Hallo Helmut

Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Viel Spaß mit deiner Bestellung.

Alles was perfect

Alles was perfect: goed product, snelle levering

19. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Dominiek. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons aanbod en onze service. Geniet van je bestelling!

Vandeca VDC - Bestelling Quality Street

Vlot kunnen bestellen op website. Snelle levering. Items goed verpakt. Klein extraatje is toegevoegd aan bestelling, altijd leuk. Heel tevreden met mijn bestelling!

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Ben. Fijn om te horen dat alles naar wens was! Geniet van je bestelling.

Goede kwaliteit.

Snelle levering. Leuke verpakking. Goede prijs aankoop.

6. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Lea. Bedankt voor het delen van je positieve review. Geniet van je bestelling!

Positieve ervaring

Goed verpakt, mooie bedrukking en snel en in goede staat geleverd! Niks op aan te merken.

6. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Koen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten. Geniet van je bestelling!

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering, jullie houden ook rekening met de wensen van de klant. Super lekkere produkten en goed verpakt.

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Lieve. Bedankt voor het nalaten van je positieve feedback! Geniet van jouw bestelling.

Aanrader 5*****

Het was de eerste maal dat ik bij deze firma goederen heb besteld en alles was voor mij 100% in orde.

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Thierry. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons aanbod en producten. Geniet van je bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en stipte…

Duidelijke communicatie en stipte levering.

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Ralph. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor het delen van je positieve feedback!

Très bon service

Très bon service

1. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Bonjour Colette. Merci de nous avoir fait part de votre commentaire positif. Profitez de vos friandises !

Eerste bestelling

Eerste bestelling, goed verlopen. Korte levertijd. Goed ingepakt.

24. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Maddy. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Geniet van jouw bestelling.

Perfect

Perfect ! Dank U

28. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Patricia. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Geniet ervan!

Quality Street Maxi box

Duidelijke website, snelle levering!

20. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Marc. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je bestelling!

Top ervaring

Zorgvuldig ingepakt en vlot geleverd.
De collega's waren erg enthousiast over de mix en keuze van de verschillende koeken en chocolade.

18. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Bart. Blij om te horen dat de lekkernijen ook goed ontvangen werden door jouw collega's. Geniet ervan!

Correcte levering

Correcte levering

28. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Vandeca

Dag Willy. Blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor jouw positieve feedback.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin