Van Beekum Specerijen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

te laat besteld. zag tot mijn schrik dat de kruiden die ik perse voor vaderdag wilde hebben wellicht te laat zouden aankomen. gebeld met hun om te vragen of ze het svp alsnog met trunkrs wilden verstu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb jaren zelf in een beenhouwerij gewerkt en zoals de prijzen van het vlees de laatste tijd zijn gestegen besloten om terug thuis alles zelf beginnen te maken zoals gehaktbereidingen, Gyros, B... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Overzichtelijke website. Bestelling netjes verpakt geleverd. Kruiden zijn heerlijk. Heb zoutvrij gekozen en nog even de dosering wat beter onder de knie krijgen. Je merkt wel direct wat zout doet met... Näytä lisää

1. Maustevalmistajat
  2. Elintarviketuottaja
  3. Ruokakauppa
  4. Maustekauppa

Yrityksen kirjoittama

Van Beekum Specerijen is een familiebedrijf dat al sinds 1908 gespecialiseerd is in hoogwaardige kruiden en specerijen. We bieden ambachtelijke kruidenmixen en unieke BBQ-rubs, en leveren ook maatwerk voor de horeca. Kwaliteit, ambacht en duurzaamheid staan bij ons voorop: elke mix wordt met vakmanschap samengesteld en duurzaam geproduceerd. Dankzij ruim een eeuw ervaring, een breed assortiment en klantgerichte service kiezen klanten voor Van Beekum Specerijen als hun vertrouwde kruidenspecialist.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

100 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Topkruiden

Heerlijke kruiden specerijen sauzen en combinaties. Mijn kookkunsten worden er zeker door verbeterd. Hoge kwaliteit

15. lokakuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

teleurgesteld van klantenservice

teleurgesteld van klantenservice, na 3 keer contact hebben ze pas reageerd. Ik heb etenswaren gekocht t.w.v. €48 die op site staat duidelijk 12 maanden houdbaar is, Helaas kom ik erachter dat het product al 5 maanden in hen magazijn lag en het product na het inleveren nog maar 7 maanden houdbaar was. Het product nu is bedorven. Het bedrijf is verplicht de houdbaarheidsdatum te vermelden als afwijkend is van minder dan 12 maanden, dat doen de eerlijke bedrijven in Nederland, Onacceptabel en onvolwassen gedrag van klantenservice. Conclusie: nooit bestelling zou ik plaatsen bij dit bedrijf.

31. lokakuuta 2024

Beste NF,

Bedankt voor uw beoordeling, naar aanleiding van uw klacht ben ik samen met mijn klantenservice team in deze case gedoken. Ten eerste ben ik het eens met uw feedback, wij werken aan een systeem waarin we altijd de exacte tht kunnen vermelden van het bestelde product van tevoren op de website. Dat is in praktijk best lastig met een webshop maar we zijn dicht bij een oplossing. Uiteraard staat op al onze verpakkingen netjes aangeven wat de tht is. Maar dat zie je soms inderdaad pas bij binnenkomst. Dit is overigens normaal vaak erg lang, de meeste producten van ons hebben een tht van 24 of 16 maanden en liggen maar 2 tot 3 maanden in ons magazijn.

In uw geval was de aangegeven tht 12 maanden na productie. Toen wij het product verstuurde vorig jaar december zat er nog een tht op van 7 maanden. Veel van onze klanten gaan (zeker met dit product) binnen afzienbare tijd aan de slag met hun bestelling. Uw klacht over de verlopen tht ontving onze klantenservice pas enkele dagen geleden. Ik snap ergens wel dat onze support medewerkers niet zomaar overgaan tot het opnieuw opsturen van producten die vorig jaar december besteld zijn met een tht van 7 maanden.

Echter zie ik aan uw reacties op meerdere platformen dat het u behoorlijk raakt en het is natuurlijk nooit onze bedoeling om klanten achter te laten met een zeer teleurstellend gevoel. Het is voor ons ook een kleine moeite om de producten waar het om ging opnieuw op te sturen. Ik hoor graag of u hier nog aanspraak op wilt maken. U kut dan het beste mij even direct een berichtje sturen via chris@vanbeekumspecerijen.nl dan los ik het graag voor u op. Fijne dag gewenst!

Chris van Beekhuizen
Eigenaar bij Van Beekum Specerijen

Blij

Snelle levering. Mooie kruidenmixen / rubs. Persoonlijke benadering. Dit maakt het tot een prettige ervaring en de bbq tot n feestje.

27. lokakuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, de juiste producten en een pakketdienst die niet denkt dat ik in een andere straat woon

13. syyskuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

prima informatie op de website

prima informatie op de website , goede voorlichting in keuzes sausen en specerijen en kruidenmixen

prima verzending via trunkrs , kortom totaal beeld meer dan uitstekend, tot de volgende bestelling

31. heinäkuuta 2024

Bestel hier vaker

Bestel hier vaker, mocht er eens iets verkeerd gaan maken zij dit direct in orde, de producten zijn van goede kwaliteit en de prijs is uitstekend. Kortom zeer tevreden met deze zaak en bestel eigenlijk alles hier voor zowel de keuken als bbq.

19. kesäkuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

The price of the product is reasonable…

The price of the product is reasonable and the delivery is extremely fast and courteous.
I am very satisfied although I don't order as often as I would like because I end up ordering more each time.

16. helmikuuta 2024

Goede eerste ervaring

Hier voor het eerst besteld, verleid door de actie met gratis verzending. Goede producten en snel en netjes geleverd. Het zou mooi zijn als de bestelwaarde voor gratis verzending (nu EUR 37,50) wat verlaagd zou worden zodat de drempel om hier altijd kruiden te bestellen ook wat lager zou worden.

24. elokuuta 2023

Alles was inorde

Dit is de derde keer dat ik bestel, zeer goed verpakt, producten inorde, en ondanks dat het naar België moet komen, is dit zeker op tijd aangekomen.
Dank u wel en doe zeker zo voort!
De eerste bestelling had ik gemalen venkelzaad nodig (wat bij ons niet makkelijk te verkrijgen is) en koffiebonen, nu wil ik dus geen andere koffie meer...

31. tammikuuta 2023

prima in orde

ik heb hier nu 2X kruiden besteld,
snel geleverd goed verpakt kortom mankeert niets aan.
ook fijn dat er kruidenmixen zijn zonder zout
(moeilijk in de supermarkt te vinden)
ook veel info over de kruiden en waar je ze voor kan gebruiken.
ik ben super tevreden en bestel hier weer mijn spul.

11. huhtikuuta 2021

Bedankt voor je mooie beoordeling! :)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin