Valenta Copenhagen Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Burde på ingen måde have så meget som 1 stjerne 🤔 Det er fuldstændig håbløst at få et retur svar på firmaet 😢 Størrelse på deres importerede sko svarer på ingen måde overens med europæisk standa... Näytä lisää

Skulle have MINUS 10 stjerner de trækker pengene og varen kommer aldrig. Men det viser sig at deres cvr nr ikke eksisterer. Så brug aldrig denne siden Valenta

den stjerne er kun givet fordi man ikke kan give - 10 har som en de andre bestilt en vare før jul 2024 og pengene blev trukket samme dag dog er varen ikke dukket op endnu og gør det sikkert heller ikk... Näytä lisää

Bestil før jul 2024 og har intet hørt og nu kan man heller ikke tracke ordre mere det firma er vist fup og svindel og ja hvis der er andre der vil politi anmelde dem så er jeg frisk

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kopi vare

Har modtaget et par sandaler, der skulle forestille at være Skechersandaler, ingen mærke på, sålen er hård som sten, bestiller aldrig mere noget herfra, fortryder jeg ikke gik på trustpilot før køb😡

7. kesäkuuta 2024

Kunne de få 0 stjerner havde de fået…

Kunne de få 0 stjerner havde de fået det.
Det mest useriøse firma.
Når man har bestilt en varer er det umuligt at sende den retur - de bliver ved med at sende mail tilbage for at fortælle at det er bedre at varen beholdes. Varen kommer fra Kina.
Derudover vil de kun betale 30 prc tilbage af købsprisen.
HOLD JER LANGT VÆK der fra.

29. toukokuuta 2024

Pas på ved køb.

Pas på ved køb.
De sandaler de sælger lige nu OrthoGlide™ - Stilfulde ortopædiske sandaler de står til 250kr jeg var ved at falde i fælden.
De er fra Temu til 110kr og de har for det skal være løgn brugt Temu billeder på deres egen side.
Når man skruller på Facebook så har de en side hvor de skriver sketchers over skoen, det er bunde fangeri.
Pas på derude.
Ville godt have dokumenteret med billeder men det kan jeg ikke sætte ind her.

29. toukokuuta 2024

Useriøst på alle måder

De reklamerer for vandrestøvler på Facebook, og på billederne ser de fine ud. Skoene er snarere sneakers i superbillig kvalitet. De kom med DAO i dag 16/5, jeg bestilte den 24/4 - så næsten en måneds leveringstid, som man ikke bliver informeret om. Da jeg fandt ud af at forsendelsen kom fra Kina (som slet ikke fremgår nogen steder på hjemmesiden - men der står i handelsbetingelserne, at det er uden moms og evt told, så hvis de bliver fanget i tolden bliver de sikkert dobbelt så dyre!) ville jeg afbestille og skrev til dem, men har aldrig fået noget svar. Superutroværdigt firma er min konklusion.

16. toukokuuta 2024

Har købt og betalt for en BH den 1

Har købt og betalt for en BH den 1. majj. Har endnu ikke modtaget min vare. Har skrevet til dem x 2 nu, og får hver gang det samme svar. At de beklager forsinkelsen. Kommer ikke til at handle der nogen sinde igen; uanset om jeg modtager den BH eller ej !👎👎desuden finder jeg ud af, at pakken ( hvis den kommer) kommer fra Kina. Jeg er ikke blevet orienteret om, at varen kommer fra Kina

15. toukokuuta 2024

Hold jer fra Valenta København

Nedslående besked er hvad der sker hvis mand vil returnere et par sko som er forkert, dårlig lavet og slet ikke er som beskrevet. Jeg vil også lige gøre opmærksom på at efter at afgav min bestilling. Fik jeg mange sms fra told og skat, at der lå en pakke til fortolkning med link der skulle aktiviteter. Det samme var tilfældet med Postnord, hvor de oplyste at pakke om adresseret. Det tog 20 dage inden pakken var lever.
Har undersøgt returnere pris til Kina og fundet ud af at skone gør sig bedst til SMÅT BRÆNDBART
SÅ HOLD JER LANGT FRA DEM

Kære kunde,
Tak for din besked, og vi er glade for at høre, at du har modtaget pakken.
pakken. Vi forstår, at du gerne vil have oplysninger om, hvordan du returnerer varerne.
For at gøre returneringsprocessen så nem som mulig for dig, vil vi gerne informere dig om
om proceduren. Som det fremgår af vores returpolitik, er returomkostningerne kundens ansvar.
kundens ansvar.
På tidspunktet for din bestilling var varen kun tilgængelig i vores distributionscenter i Kina,
og derfor beder vi om, at varerne returneres dertil. Dette giver os mulighed for at gøre vores
produkter tilgængelige over hele verden og tilbyde et varieret udvalg.
Selvom vi forstår, at det er forbundet med ekstra omkostninger at returnere til Kina, kan vi desværre
desværre ikke refundere returforsendelsesomkostningerne. Vi vil dog gerne imødekomme
dig for at spare dig tid og kræfter.
Som tak for din første ordre hos os, tilbyder vi dig to alternative løsninger
løsninger:

1. Du kan vælge at returnere varerne til vores distributionscenter i Kina. Når vi har
modtager returneringen, refunderer vi det fulde købsbeløb til dig.
2. Som en anden mulighed kan du vælge at beholde varerne. I dette tilfælde, som en
undtagelse fra vores normale procedurer, refunderer vi 20% af det samlede beløb til dig.
til dig. På denne måde kan du beholde varerne og stadig få en del af dit købsbeløb tilbage.
beløb tilbage. Denne ordning er specielt for dig som en værdsat kunde,
da dette er din første ordre hos os. Det sparer dig ikke kun tid, men giver også
giver også en økonomisk fordel.
Vi ønsker at understrege, at vi allerede tilbyder vores varer til en meget konkurrencedygtig pris på grund af

det igangværende kampagnesalg. På trods af denne minimale fortjenstmargen er vi villige til at påtage os
et tab på denne ordre for at imødekomme dig som en værdsat kunde.
Vi håber, at du forstår, at valget om at returnere til Kina er baseret på varens
tilgængelighed på tidspunktet for din bestilling og vores forpligtelse til at tilbyde et varieret udvalg.
Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig og håber, at du kan vælge mellem de
to muligheder.
Fortæl os venligst, hvilken mulighed du foretrækker, så vi kan arrangere refundering eller returnering
processen for dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis der er noget andet, vi kan
hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte os.
Med venlig hilsen,

Mange tak og hav en god dag
Cindy - Valenta København

9. toukokuuta 2024

Meget dårligt

Meget længere leveringstid en lovet. Kondisko der lugter MEGET giftige så de måtte stå udenfor. Kvaliteten er IKKE som lovet. De lyver om den gode anmeldelse fra trustpilot.

4. maaliskuuta 2024

Uægte CVR-nummer

Min kone ville købe bh'er på deres side.
Ved søgning på det på hjemmesiden anførte CVR-nummer eller "virksomhedsregistreringsnummer" som de kalder det: 86494503, ses der ingen virksomhed registreret med det CVR-nummer, hvilket er et typisk tegn på svindel. En søgning i CVR på navnet giver heller ikke nogen resultater.

4. toukokuuta 2024

PAS PÅ!

Hvis man vil købe og går til kassen men ikke fuldfører betalingen bliver man pludselig tilbudt 10 % ekstra rabat. HOLD JER VÆK! Det er typisk tegn på bondefangeri/svindel.

16. huhtikuuta 2024

Jeg ved ikke om jeg må skrive en…

Jeg ved ikke om jeg må skrive en anmeldelse, når jeg ikke har købt varer. Jeg ville gerne købe et par sko, og tjekker derfor trustpilot, som altid, når jeg ser et, for mig, nyt firma. De viser at de har fuldt hus ved trustpilot, og det er jo langt fra sandt, derfor prøver jeg denne vej at anmelde dem

13. huhtikuuta 2024

Positivt overrasket over varen og leveringstiden

Jeg blev positivt overrasket over at modtage et par sko der passede og indenfor rimeligt kort tid efter at have læst de mange negative anmeldelser. Skoene er måske ikke top kvalitet, men er prisen 300 kr. værd og hurtige at hoppe i hvor man ikke skal ud og gå for langt.

5. huhtikuuta 2024

SIKKE ET FUP FIRMA

Sikke et fup firma. Får varen hjem og skoene er ALT for store. Vil du have dem byttet skal de sendes til Kina, og så er det jo dyrere end selve skoene. Jeg blev i stedet lovet 20 pct. rabat på købet i stedet for at sende retur. Jeg tog imod tilbuddet, for så sparede jeg da kr. 60, men jeg har endnu ikke modtaget noget beløb.
Jeg græmmes mest over at jeg hoppede på dette køb, da mine tvivl var der var starter. Så lidt naiv må jeg have været....PENGE UD AD LOMMEN, og en erfaring rigere.

26. maaliskuuta 2024

10.000 tilfredse kunder ha ha ha

10.000 tilfredse kunder. Så havde der nok været andet en negative kommentar her på trustpilot.
Jeg bestilte en vare 12 marts og firmaet trak penge 14 marts, og det uden varen var sendt. Har i dag 6 april stadig ikke fået min vare.
Det er min overbevisning at der er tale om et fup og svindel firma.
De skriver sikker betaling, ja lige ned i deres egen lomme.
Deres reklame på FB, viser tilfredse kunder, men det er vist ikke mange om nogen.

12. maaliskuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili