Valenta Copenhagen Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Burde på ingen måde have så meget som 1 stjerne 🤔 Det er fuldstændig håbløst at få et retur svar på firmaet 😢 Størrelse på deres importerede sko svarer på ingen måde overens med europæisk standa... Näytä lisää

Skulle have MINUS 10 stjerner de trækker pengene og varen kommer aldrig. Men det viser sig at deres cvr nr ikke eksisterer. Så brug aldrig denne siden Valenta

Bestil før jul 2024 og har intet hørt og nu kan man heller ikke tracke ordre mere det firma er vist fup og svindel og ja hvis der er andre der vil politi anmelde dem så er jeg frisk

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Burde på ingen måde have så meget som 1…

Burde på ingen måde have så meget som 1 stjerne 🤔
Det er fuldstændig håbløst at få et retur svar på firmaet 😢
Størrelse på deres importerede sko svarer på ingen måde overens med europæisk standard.
Har forespurgt på returseddel, det får man heller ikke svar på.
Det drejer sig åbenbart kun om at få penge i kassen, så er alt andet lige meget 🥴🥴🥴

6. tammikuuta 2025

Fup firma

Som så mange andre, har jeg også bestilt en trøje i december, men ikke modtaget noget. Pengene blev selvfølgelig trukket fra min konto med det samme.
Mener også at en politianmeldelse er på sin plads

23. joulukuuta 2024

Bestilte sko den 21.12.2024

Bestilte sko den 21.12.2024, fik bekræftelse med det samme, fik også en mail med et trackingen nr. kunne se sko var i transit i Kina ???, pengene blev trukket med det samme, men men men, stadig her den 31.01.2025 ikke modtaget nogen sko, de svarer ikke på mail (har skrevet 3 gange) sidste gang truet med at melde dem til politiet, men de er jo nok fløjtende ligeglade. Meldt til bank i dag og gjort indsigelse, så må jeg se hvad der sker.

31. tammikuuta 2025

den stjerne er kun givet fordi man ikke…

den stjerne er kun givet fordi man ikke kan give - 10 har som en de andre bestilt en vare før jul 2024 og pengene blev trukket samme dag dog er varen ikke dukket op endnu og gør det sikkert heller ikke. Det kunne være at man skulle lave en samlet politianmeldelse og se hvad det kunne gøre ved sagen. Men hvis varen eller pengene er ved mig inden 7 dage så springer jeg fra.

18. joulukuuta 2024

jeg har bestilt en strik d 2/1-2025 men…

jeg har bestilt en strik d 2/1-2025 men har overhovedet intet hørt fra dem ej heller modtaget min ordre, men pengene var de hurtig til at trække fra min konto. blev trukket samme dag som jeg bestilt. hold jer langt væk fra sådan svindler

2. tammikuuta 2025

Bestilte varer 15-12 og de træk pengene…

Bestilte varer 15-12 og de træk pengene med det samme,fik mail om at de var på vej 27-12 men stadig ikke modtaget mine varer tvivler på om de kommer og ringer man til dem virker nummer ikke og det gør deres mail hellere ikke.
Så hold jer fra det firma

27. joulukuuta 2024

Svindelfirma..

Svindelfirma... Sender de varer man har købt og svarer ikke på mail hold
jer langt væk fra det firma.øv

28. joulukuuta 2024

Svindlere firma.

Svindlere firma.
Har køb sko den 27.dec 24 og har ikke modtaget dem endnu. Har sporet forsendelse den har ikke rykket sig siden den 28.12. 24 men penge trak de med det samme.
De svare ikke på mail.

9. tammikuuta 2025

Svindlerfirma

Svindlerfirma. Hold dig langt væk fra dette firma som ikke er dansk og som stjæler fra dig.
Jeg købte et par sko som langt om længe blev leveret fra Kina. Skoene var for små og jeg bestilte derfor et nyt par sko i den rigtige størrelse med det samme.
Jeg skrev til Valenta for at returnere de sko, som var for små.
Jeg kunne vælge enten at få 20 procent på skoene eller selv betale fragt til Kina.
Jeg skrev, at jeg gerne ville have 20 procent på de sko som var forkert i størrelsen og at jeg gerne ville annullere min nye ordre. Jeg har skrevet 4-5 gange til dem og har ikke fået noget svar.
Jeg står tilbage med at have betalt fuld pris for to par sko. Det ene par sko som er for små har jeg. Det andet par sko har jeg betalt for, men aldrig modtaget.
De svare fortsat ikke på mine emails og det er en måned siden jeg bestilte andet par.

5. tammikuuta 2025

Ganske enkelt ingen som I slet ingen…

Ganske enkelt ingen som I slet ingen service:reaktion. Bestilte varer start december, og intet hørt siden jeg efter et par minutter modtog bekræftelsen og pengene blev trukket på kontoen.
Har rykket for reaktion 2 gange, og får samme svar at der er travlt…
Har bedt om at få mine penge retur, spændende om det kommer til at ske???

26. joulukuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili