Levede fuldt ud op til forventningerne Bestilte 2x bambus sengetøj til en rigtig fornuftig pris på tilbud. Stoffet er super lækkert og 100% bambus. Farven lever op til billederne på hjemmesiden. Leve... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Tjekkede selvfølgelig på Trustpilot, for jeg bestilte, men det har hun været en god oplevelse, så jeg vil gerne anbefale Valdi videre ud til venner og bekendte.... Hos Jer fik jeg, hvad en lokal buti... Näytä lisää
Fin hjemmeside med pæne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge. Ærgerligt at bruseforhænget ikke tilnærmelsesvis er den farve som de viser på billedet. Skulle være mørkegrøn (jadegrøn)... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har nu forsøgt at få fat i Valdi i halvanden-to måneder med hhv. 2 mails og brugt deres chatfunktion på hjemmesiden, men uden held. De svarer simpelthen ikke. Har en reklamation på et produkt, som... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Valdi bestræber vi os på at tilbyde et bredt udvalg af boliginteriør. Heriblandt isolerende gardiner, mørklægningsgardiner, håndklæder, badeforhæng og bademåtter. Vi har stort fokus på kunne levere højkvalitets europæiske produkter til en billig pris. Alle vores produkter leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi er et lille hold af dedikerede og hjælpsomme medarbejder, som altid bestræber sig på at give dig den bedste oplevelse.
Yhteystiedot
Silkeborgvej 901, 8200, Brabrand, Tanska
- info@valdi.dk
- valdi.dk
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Ikke afsendt 2 uger efter ordre og intet svar
Jeg bestilte en ordre den 18 September som hurtigt var godkendt.... Spol frem til 30 september og jeg har intet hørt og ud fra trackingnummeret er pakken ikke engang sendt afsted endnu. Jeg har skrevet 2 mails med 5 dages mellemrum og intet svar fået tilbage. Det er ikke hvad jeg betegner som god service
Alt fungerede :-)

Vastaus yritykseltä Valdi
Det tog lang tid at få sine vare🤔
Misvisende farver på hjemmeside vs virkelighed
Fin hjemmeside med pæne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge.
Ærgerligt at bruseforhænget ikke tilnærmelsesvis er den farve som de viser på billedet. Skulle være mørkegrøn (jadegrøn). Det er i stedet så mørkt at det nærmere er blå/sort. Holder man det op mod et lys kan man måske ane en grøn nuance, hvis man gør sig umage.
Jeg beholder det, da det ellers er et pænt design.
Men det er da træls, når den planlagte farvepalette til badeværelset bliver ødelagt.
De 12 ringe der følger med er desuden en billig hvid plastikring. Ærgerligt at dette ikke står på hjemmesiden, så jeg kunne have købt nogle andre. De ringe bruseforhænget hænger i, på billedet er selvfølgelig nogle matchene metalringe og dermed lidt misvisende.

Vastaus yritykseltä Valdi
Jeg er meget tilfreds med varen og med…
Jeg er meget tilfreds med varen og med Valdi. Kan varmt anbefale at handle hos Valdi.dk
Hurtig levering.
Efter d.d 8 august, at blive kontaktet af Valdi./- att. Thor og har fundet en løsning, har jeg valgt at ændre min anmeldelse til fire stjerner, der er plads til forbedringer mht. info., derfor ikke fem stjerner.
Så vil gerne handle med firmaet, fremover.
Vh michael
From my point of view, bliver det første/- eneste og sidste gang, jeg bestiller varer fra Valdi
Leverede produkt, et flot badeforehæng og til en ikke lille pris (kontra andet på markedet), men en fin kvalitet. Dette kan jeg ikke klage over, tværtimod.
Men men, for her kommer så mit øf og dermed kun tre stjerner til Valdi, ejet af Thor Søe Sørensen.
Der manglede i forsendelsen ophæng/- ringe i alt 12 stk. (betalt for), disse var ikke i modtaget pakke, i går.
Nu er det så, at hverken mail eller mobil bliver besvaret (tlf. tid 17-19), lagde en besked på tlf.
Nu er det ikke en formue disse manglende vare koster, det er den irritation over ikke at blive kontaktet.
Bedsheets organic cotton
Bought two times and both times the delivery was super quick. Also satisfied with quality of my bedsheets!
Fejl i ordren .havde bestilt…
Fejl i ordren .havde bestilt 2badeforhængfik kun
1.man skriver stoffet er blødt, men detvervmegetvstift.
Måske håber jeg det bliver blødere i brug.
Jeg er ikkevsærligbtilfreds ikke et firma jeg vil handle hos igen. Kun telefon tid fra 17 til 19 .
Ingen undskyldning trods sjusket levering med fejl.
Fin leveringstid.
Fin leveringstid.
Vi har købt bambussengesæt. Et godt tilbud og rigtig fint produkt.
Jeg har købt ved jer 2 gang
Jeg har købt ved jer 2 gange nu og det går hurtigst med at få varen..
MEN når så det ikke lige var det man forventet så tager det til gengæld lange tid med retur!!

Vastaus yritykseltä Valdi
hurtig levering og fine produkter
Hurtig og god betjening
Hurtig og nem levering vare levede optl…
Hurtig og nem levering vare levede optl gorventning

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.