Vakna Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

När man inte har en kaffe eller energidryck tillgänglig så denna lilla bar perfekt att ha med sig när man mest behöver den. Väldigt goda också. Rekommenderar att äta den själv, för alla vill smaka... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Helt okey, men tyvärr en konsistens jag inte gillar .så för mig blir det inga fler köp. Men jag gillar idén

1. Snackbaari

Yrityksen kirjoittama

Quick, lasting energy for your busy life.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Love these bars!

Love these bars!! They taste incredible and really give you an energy kick. Safe to say that I can ditch my Red Bull in the afternoon and have a 2-in-1!

29. huhtikuuta 2026

Rekommenderar Vakna!

Rekommenderar verkligen Vakna! Köpte flavor pack då jag blev nyfiken av just kombinationen med bar och koffein som verkligen resonerade med mig. Jag är student och kan ofta känna att jag behöver energi på eftermiddagarna men mår ofta dåligt av kaffe på tom mage. Förutom att jag verkligen tycker att barerna är goda så uppskattar jag verkligen fokuset på "riktiga" ingredienser i kontrast till många andra bars. Hade i framtiden uppskattat att kunna köpa en box med olika smaker (likt flavor pack men lite fler), tycker att minst 15 st av samma smak är lite många då jag inte äter bars så ofta.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vakna

Oj vad glad jag blir att läsa detta!! Tack för din recension Wilma. Ska definitivt ha en större smakbox i åtanke, vi ska nog kunna hitta på något // K

Saanut 3/5 tähteä

Helt okey

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vakna

Ledsen att smaken inte satt för dig.. Uppskattar din ärliga recension!

Saanut 5/5 tähteä

När man inte har en kaffe eller…

Väldigt goda också. Rekommenderar att äta den själv, för alla vill smaka på den.
Väldigt smidigt att beställa med Apple Pay och leveransen kom mycket snabbt.
Rekommenderar denna Wake me up bar enormt.

3. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

oj vad vi blev positivt överraskade.

Köpte två Flavour Pack-lådor till mig och min sambo, och jag fattade typ inte riktigt hur de skulle vara… men oj vad vi blev positivt överraskade. Formatet var mycket fräschare än jag trodde, lite som en rawbar, men smaken var typ som en mycket godare chokladkaka.

Riktigt, riktigt god. Blev så imponerad att jag redan hunnit köpa en låda till min tjejs kontor också.

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vakna

Ren lycka att läsa denna review, tack Hugo!

WOW!

Goda smaker som ger en precis den boosten man är utefter när man säger ”jag behöver energi”

9. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin