Attaelectric Arvostelua

4. Tietokoneen korjaus
  5. Sähköinsinöörit
  6. Aurinkoenergiayhtiö

Yrityksen kirjoittama

Auktoriserad elinstallatör med Auktorisation A. Raed har över 25 års erfarenhet inom elbranschen. Specialist inom projektering, installation, driftsättning och felsökning av både låg- och högspännings anläggningar. Atta Electric är ett erfaret och pålitligt elinstallationsföretag som erbjuder kompletta lösningar för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi utför allt från mindre servicearbeten och felsökningar till större elinstallationer och entreprenader. Vi erbjuder bland annat: - Elinstallationer, service, underhåll och felsökning - Installation och service av solcellsanläggningar - Batterilagring, växelriktare och smart energistyrning - Laddboxar och lastbalansering - Centralbyten, belysning och elrenoveringar - Passagesystem och behörighetsstyrning - Dörrautomatik och automatiska dörröppnare - Kodlås, kortläsare, elektriska lås och porttelefoner - Kameraövervakning och säkerhetssystem Med lång erfarenhet, bred teknisk kompetens och stort kundfokus levererar vi säkra, energieffektiva och hållbara installationer. Vi hjälper kunden genom hela processen – från rådgivning och planering till installation, driftsättning, dokumentation och framtida service. Oavsett om ni behöver hjälp med en solcellsanläggning, en ny elinstallation, ett tekniskt fel eller ett modernt passage- och dörrsystem är ni varmt välkomna att kontakta Atta Electric för rådgivning och offert.

Erinomainen

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

En trygg hand i mörkret.Atta electric är väldigt…

Atta electric är väldigt tillmötesgående och lösningsorienterat. De hjälpte mig på mycket kort notis då det behövdes för att min husrenovering skulle sömlöst skifta mellan de andra hantverkarna.

Tack igen för er kunskap, support och tydlighet. 👍

20. elokuuta 2026

Skicklig - trevlig - pålitlig

Jag är väldigt nöjd med Atta-elektriker och rekommendera företaget varmt. Det jag vill lyfta är kunskap och hantverksmässig skicklighet, lyhördhet och trevligt bemötande, snabb och tydlig kommunikation. Atta-electric har genomfört reparationer av solanläggning, akut strömavbrott, utebelysningen och diverse arbeten inomhus. Diagnostiken var träffsäker, det märks att de har mycket erfarenhet. Arbetet utfördes noggrant i bra arbetstempo. De gjorde bra jobb snabbt, förklarade vad, hur och varför. Enormt trevligt att kunna få tag på elektriker snabbt! De svarar alltid när man ringer, smsar och mailar, bra att boka tid med, pålitliga.
Det var en slump att jag ringde dem. Nu ringer jag dem alltid för att jag väljer dem.

14. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mycket kunnigt och vänligt bemötande

Mycket vänligt bemötande. Kunnig, ärlig personal som med sin erfarenhet, tillgänglighet och professionalism, fått mig att hela tiden känna mig trygg och väl omhändertagen i stunder när behovet av hjälp varit som stötst. Rekommenderas varmt!

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Attaelectric

Stort tack för ditt fina omdöme och för ditt förtroende!
Det gläder oss att du är nöjd och att du kände dig trygg med vårt arbete.
Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet, ärlig rådgivning och ett personligt bemötande.
Vi önskar dig all lycka framöver och är varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden.

Vänliga hälsningar, Atta Electric AB

Fantastisk service

Fantastisk service! Mitt i semestertider, när det är svårt att få tag på hantverkare, kom de redan dagen efter med en offert. De beställde allt material direkt, och redan dag tre var vår laddbox installerad och redo att användas. Snabbt, smidigt och professionellt, kan varmt rekommendera!

24. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Attaelectric

tort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vårt bemötande och vårt arbete. Vi strävar alltid efter att vara snabba, pålitliga och leverera hög kvalitet – även under semestertider.

Tack för förtroendet att få installera er laddbox. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och önskar dig många bekymmersfria mil med din nya laddlösning.

Varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp med elinstallationer, laddboxar, solceller eller batterilagring i framtiden.

Atta Electric AB

Saanut 5/5 tähteä

Help setting up ceiling lights

Atta Electric team came and help me install some ceiling lights. I just had to choose which lights I wanted and they handled everything making it very smooth. Would recommend to anyone that needs a skilled electrician. Will contact them again if needed.

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Attaelectric

Stort tack, Kenji, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd. Vi strävar alltid efter hög kvalitet, elsäkerhet och nöjda kunder i varje uppdrag. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen att höra av dig igen!

Smidig installation av laddbox

Jag anlitade Atta electric för installation av en begagnad laddbox och är mycket nöjd med resultatet. Arbetet utfördes noggrant och effektivt. Dessutom tog han sig tid att förklara installationen och svara på mina frågor.

Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och skicklig elektriker. Jag kommer definitivt att anlita honom igen vid framtida elarbeten.

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Attaelectric

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss. Vi sätter alltid elsäkerhet, kvalitet och nöjda kunder i första hand. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin