Fantastisch! Kan het iedereen aanraden. Prachtige producten (twee wollen plaids en merino vacht), snelle verzending en attente communicatie (er komen twee grote dozen uw kant op dus hou de track and t... Näytä lisää
Ik heb al geregeld bij vachtenverkoop besteld, en zoals deze verkoper met zijn klanten omgaat zie je ze maar zelden! Wat een super service!! Snelle en eerlijke antwoorden (telefonisch) bij vragen en... Näytä lisää
Wat een prachtige vachten! Het is trouwens ook heel leuk om zo’n mooie schapenvacht cadeau te geven… Uitstekende service Wij zijn blij met deze aankoop
Vandaag 2 mooie vachten mogen ontvangen. Mooie kwaliteit. De honden zijn er blij mee. Had eerder vachten elders gekocht en in de wasmachine gedaan maar dat is een no go. Vel erg hard en kleiner geword... Näytä lisää
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, snelle levering en prachtige vacht.
Super mooie vachten
Super mooie vachten, ziet er net zo uit als op de foto’s van de website.
Snelle levering en zéér vriendelijk aan de telefoon
Ik ga zeker vaker vachten bestellen!
Top!
Top bedrijf,met Top vachten voor een Topprijs,(als je kijkt naar andere bedrijven (on-line)wat die wel niet durven vragen voor diverse vachten!)Bezorging keurig en supersnel.Tegenwoordig voor de liefhebber ,ook prachtige koeienhuiden!
Prachtige witte schapenvacht verhaart
Vandaag een prachtige witte schapenvacht ontvangen. Precies volgens de omschrijving op de site en voor een goede prijs. Kwam er wel later achter dat deze erg verhaart. Inmiddels contact gehad met Vachtenverkoper voor advies. Uitkloppen en stofzuigen. Zeer klantvriendelijk te woord gestaan en kan altijd terugbellen als t niet beter wordt.
Prachtige vachten
Heel erg tevreden en blij met mijn prachtige vachten en zo goedkoop
Vanuit België besteld en de dag erna al in huis ,heb er inmiddels 9 en er volgen er zeker meer ook de huis sloffen besteld zitten perfect en zo lekker warm helemaal blij mee ,top site en top verkoper zal zeker een trouwe klant blijven want goedkoper vind je ze nergens gr helga
Meerdere vachten gekocht, helemaal top!
Nu meerdere vachten besteld in de afgelopen 2 jaar: voor aan het voeteneind in bed, voor in de stoel, voor de katten.
Ze zijn gewoon top! Eindelijk warme voeten in bed en ik slaap op een merinovacht.
Mijn moeder en vrienden bestellen hier nu ook en we zijn het er allemaal over eens dat je topvachten levert voor een hele mooie prijs!
JUST ... FANTASTIC !
Every time I bought an item from this company, it was each time again FANTASTIC !!!
Good service, quick delivery! VERY NICE NATURAL PRODUCTS !
I recommand this company with all my heart !
Ik ben 100% blij!
Ik ben 100% blij met mijn nieuwe pantoffels. Ze passen absoluut perfect, ze zijn mooi, warm, zo zacht. Ik kan niet wachten om al mijn vrienden te vertellen dat ze ze moeten kopen. Heel hartelijk bedankt! Je bent echt getalenteerd.
Beste John,
Beste John,
Afgelopen maand 3 keer vachten bij je besteld ze zijn prachtig.
We hebben 1 keer telefonisch contact gehad en wat ik als persoonlijk en prettig heb ervaren.
Ik zal zeker vrienden, wanneer zij een vacht nodig hebben, jou aanbevelen.
Groet Odette
Top snelle levering, mooie kwaliteit
Heb kussens besteld, super.. kreeg er ook een beschrijving bij over onderhoud.
Ben er erg blij mee.
Super
Super, de bestelde sloffen zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Zoals beloofd een snelle levering van de sloffen. Eerlijke informatie en snelle service.
Het kan dus nog wel in deze tijd!
Schapenwollen sloffen 10 punten
Ik heb de schapenwollen sloffen ontvangen. 10 punten voor de kwaliteit, hoe ze afgewerkt zijn. En de prijs was ook echt goed. Ook de communicatie met de verkoper ging vlot. Ik kreeg direct antwoord op de vragen die ik stelde, voor de aankoop. En binnen 1 dag ontvangen. Voor mij heeft vachtenverkoper dus een dikke 10 verdiend.
Snelle levering en mooie vachten…
Snelle levering en mooie vachten ontvangen!
Prachtige vacht
Prachtige vacht! Lekker fluffy en met die lange haren zo mooi
Snelle verzending prachtige vacht voor…
Snelle verzending prachtige vacht voor een mooie prijs!
Top bedrijf
Mooie schapenvacht tegen een scherpe prijs en supersnelle levering.
Snelle verzending goede prijs/…
Snelle verzending goede prijs/ kwaliteit. Goede communicatie verkoper. En niet geheel onbelangrijk een prachtig kleed
Heel mooi kwaliteit product
Zeer mooie kwaliteit van de vacht .
De verzending is super snel. Gisteren besteld andere dag al ontvangen en netjes ingepakt. Deze verkoper raad ik zeker aan.
Hoogwaardige kwaliteit
Supersnelle verzending! Maar al had ik er een maand op moeten wachten.... het zou het 100% waard zijn! 😍 Wat een kwaliteit!
Ik heb inmiddels één vacht en één wollen deken. Beide artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit- ik heb werkelijk nog nooit zo'n deken gezien/ gevoeld. Ja... misschien bij een luxe winkel, waar ze er €500 voor vragen.
Ik ben zelden zo enthousiast over een (online)winkel/verkoper.
Niet twijfelen gewoon doen!
Uitermate tevreden
Uitermate tevreden! Duidelijke en gebruiksvriendelijke website, snelle levering, prijs/kwaliteit helemaal top, producten overstijgen zelfs de verwachtingen. Zéér aanbevelenswaardig! Heel graag tot een volgende keer! Groeten uit België, Anneke
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.