Saanut 5/5 tähteä

Onze SnoozyCave was nog niet uitgepakt of onze kat zat er al in. Hij is helemaal fan, echt een aanrader.

Saanut 5/5 tähteä

Leuk mandje/holletje voor de katten om in te slapen of hun 'prooi' (lees: speeltjes) mee naar toe te nemen. Ook er bovenop liggen vinden ze leuk, met name als de ander erin ligt! De SnoozyCave gaat w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supermooi, natuurlijk product. Kat stapte er direct in, snuffelde wat aan de binnenkant en is er niet meer uitgekomen! Geslaagde aankoop. Met bezorgen iets mis gegaan bij Postnl, pakketje in eerste... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa
  2. Lemmikkieläintarvikekauppa
  3. Lampaan nahka- ja villatuotteiden toimittaja
  4. Villakauppa

Yrityksen kirjoittama

Kattenmanden / cat caves, gemaakt van 100% natuurlijk merino wol wat op ethisch verantwoorde wijze is gewonnen. Een cat cave van SnoozyCave biedt warmte, veiligheid, comfort en een geboren gevoel. Daarnaast is een SnoozyCave katten mand / kattengrot ook extreem schattig! Elke SnoozyCave is met liefde handgemaakt van merino wol en nodigt jouw kat uit om zich even lekker terug te trekken in een eigen, vertrouwde omgeving, namelijk het heerlijke kattenmandje.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met de vilten cave van…

Super blij met de vilten cave van Snoozycave! Ik had eerst de Mokka kleur besteld, maar die matchte toch niet helemaal lekker in het interieur. Omgeruild voor een witte en mijn katten zijn er niet uit te slaan. Het staat super gezellig in de woonkamer en daar waar ze vorige mandjes nog wel konden laten staan, wordt deze dus druk bezocht. Is z’n geld echt waard!

12. helmikuuta 2026

Echt een prachtig mandje

Echt een prachtig mandje. Het is stevig, mooi en het allerbelangrijkste: mijn zeer kieskeurige poezendame op leeftijd wil nu niets anders meer 🐱

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SnoozyCave

Hey Carro, ontzettend bedankt voor je review :) we wensen jullie nog heel veel plezier met de cave! 🧶😻

Saanut 5/5 tähteä

Had een bestelling gedaan, maar heb deze helaas moeten annuleren.
Maar de service die ik hierbij kreeg, helemaal super.

15. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn kat is helemaal verlieft

Mijn kat is helemaal verliefd op haar Snoozycave! Zodra ik de iglo neerzette, kroop ze er meteen in en sindsdien is het haar favoriete plekje om te chillen. Het ziet er niet alleen mooi en stijlvol uit in huis, maar het is ook duidelijk super comfortabel en knus. Ik ben heel blij met deze aankoop!

27. elokuuta 2025

Echt top

De cat cave gekocht voor onze 14-jarige pers. Ze ligt er bijna non stop in! Groot succes dus en het ziet er ook nog eens heel leuk uit (we hebben de horizon variant). Krijgen veel complimenten. Product was snel verzonden en prijs kwaliteit verhouding is heel goed!!!

3. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Catisfaction! Een must have en wondermooi!

We werden fantastisch geholpen door Milo bon onze bestelling. De mand die we wensten was tijdelijk uitverkocht. We kregen enorm warme en snelle feedback en konden die mits even wachten toch aankomen. We werden ook heel duidelijk geïnformeerd over de status en levertijd. Er zat een klein extra geschenk bij om het wachten te compenseren, heel fijn!
Onze kat heeft vanaf aankomst elke dag in de mand gelegen en stopt er ook zijn speelgoed in. Het is een veilig nestje en een prachtige aanwinst voor het interieur. Topkwaliteit, nog mooier en groter dan de foto’s. Dankjewel!

10. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Onze poes voelt zich veiliger in zo'n…

Onze poes voelt zich veiliger in zo'n holletje dan in een gewone mand.
Ze is van nature schrikkerig en dit is ideaal om een veilig gevoel te creëeren!
Daarbij is de snoozycave van echt wol, vind ik fijner dan de synthetische varianten van andere merken.

4. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SnoozyCave

Wat fijn om te horen dat de SnoozyCave zo goed van pas komt bij jullie en helpt aan een veilig gevoel in huis 😌 Bedankt voor de mooie woorden! 🧶

Top.

Los van het prima product,
valt vooral de persoonlijke benadering op.
Duidelijk, vriendelijk e-mail verkeer.
Veel succes met de zaak.

6. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SnoozyCave

Bedankt voor de positieve woorden :) we zijn blij om te horen dat de SnoozyCave goed bevalt en dat je onze service zo waardeert! 🧶

Absolute aanrader

Absolute aanrader. Snel geleverd en binnen de 10 seconden zat er een poes in. Er komt nog een tweede gezien ze er echt allebei in willen, maar dan wel met het hele grotje voor zich zelf. :))

31. elokuuta 2024

Echt een aanrader!

Superleuke mand. Snel verstuurd en super mooie kwaliteit.
Kat is er gek op.
Echt een aanrader!!

2. heinäkuuta 2024

Heel blij ermee!

Wat een prachtige cat cave van Merino wol. Heel blij dat ik de aubergine versie besteld heb.
Hele mooie kleur & kwaliteit. Pippa kroop direct erin om te kijken wat voor mooi ‘huisje’ ze gekregen heeft. Hele fijne en goede hulp & info aan de telefoon gehad. Dank je wel daarvoor. En snelle verzending.
Heel blij ermee! Ik heb ook een roze vilten balletje mee besteld. Benieuwd hoe ze dat gaat vinden.

19. helmikuuta 2024

Supermooi

Met bezorgen iets mis gegaan bij Postnl, pakketje in eerste instantie niet ontvangen. Berichtje gestuurd en het probleem was binnen 2 minuten opgelost. Blije kat, blije baas!

14. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Snoozycave voor onze twee poezendames

Voor onze twee poezendames hebben we één Snoozycave besteld. Toen ik deze op de grond zette sprong 1 dame er gelijk in en toen die uitgeslapen was sprong de andere erin. Dus zojuist maar een tweede erbij besteld zodat ze allebei hun eigen Snoozycave hebben! Een absolute aanrader!

7. helmikuuta 2024

Goed product!

Via bol.com kwam ik uit bij snoozycave. Zij verkopen hele mooie kattenmanden van wol.

Mochten er vragen zijn, dan reageert de verkoper persoonlijk en denkt met je mee.

Het product in huis krijgen is snel geregeld.

Het plaatje van de website is in werkelijk ook echt zo mooi. De kwaliteit is goed en mijn poes is dol op haar kattenmand.

Dit is zeker een aanrader!

9. tammikuuta 2024

Geweldig mandje

Geweldig mandje: mooie kwaliteit, kleur en vorm.
Onze rode kater Gijs ligt er graag bovenop of erin, wel beiden als er ook nog een dekentje in ligt.
Ook speelt hij er graag mee als je er bijvoorbeeld een speeltje in gooit. Het mandje kan veel hebben qua nageltjes.

5. huhtikuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin