Vaccinatiesopreis Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prima verlopen, fijne locatie en op tijd volgens afspraak geholpen. Ook het afzeggen en nieuwe afspraak maken was erg fijn. Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Raad het iedereen aan om de vaccinatie d... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Advies over welke vaccinaties was prima. Snel geholpen. Afspraak viel wel een keer uit en kon gelukkig 1 week later nog. Vooral voor vestigingen met beperkte dagen open dus wel ruim voor je vakantie i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele prettige ervaring, vriendelijke assistente die ons hielp. Geduldig, alles werd tot in de puntjes uitgezocht , met een arts ter plekke overlegd. Niet alleen over de vaccinaties, maar ook over moge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ze doen echt alles goed de persoon die ons geholpen heeft verdient echt een pluim en een 10 voor de uitleg. Wij hebben nu alles gehad en zullen dus naar grote waarschijnlijkheid niet meer terug komen... Näytä lisää

1. Ravintoneuvoja
  2. Työsuojelu

Yrityksen kirjoittama

Vaccinatiesopreis.nl verstrekt reisadvies en reisvaccinaties. Dit doen wij vanaf 25 vaccinatielocaties verspreid over Nederland. Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Onze artsen en verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en volgen richtlijnen van het LCR.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

147 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alles verliep soepeltjes

Alles verliep soepeltjes, keurig op afspraak.
Geen klachten.

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

Betrokken medewerkster

Ik werd op tijd geholpen door een vriendelijke dame: ze gaf duidelijke uitleg over alle vaccinaties + het was een fijn gesprek over de vakantie.

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

We waarderen uw compliment en geven dit graag door aan onze collega. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Het is de eerste keer dat ik daar kom…

Het is de eerste keer dat ik daar kom en ik vind het er leuk. Ik ben haar naam even vergeten, maar de manier waarop ze me behandelde gaf me een thuisgevoel. Ze neemt de tijd om dingen uit te leggen en dat laat zien dat ze echt van haar werk houdt.
verhoogd haar salaris, dat verdient ze.

16. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Wat een mooie woorden, dank je wel! 😊 We zijn blij dat je je direct thuis voelde. En wie weet... misschien helpt jouw salarisvoorstel wel mee bij haar volgende beoordelingsgesprek!

Super.

Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en prik was pijnloos.

9. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Fijn dat je de communicatie duidelijk vond en prettig bent geholpen.

Plezierig geholpen

Plezierig geholpen, geen haast ,antwoord op vragen,helemaal goed

6. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Bedankt voor je reactie! We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt.

Prima

Prima. Snelle afhandeling

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Bedankt voor je feedback!

Goede en heldere website

Goede en heldere website
Prettige medewerkster

6. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Wat mooi om te horen dat je zowel onze website als de service als prettig hebt ervaren.

Prima verlopen

Prima verlopen, fijne locatie en op tijd volgens afspraak geholpen. Ook het afzeggen en nieuwe afspraak maken was erg fijn. Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Raad het iedereen aan om de vaccinatie daar te halen.

5. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

We waarderen je aanbeveling enorm en geven je complimenten graag door aan ons team. 😊

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

3. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Heel goed en snel

Heel goed en snel
Personeel is mee denkend en legt alles goed uit
Misschien wel prijzig maar daar in tegen krijg je wel wat terug

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Fijn om te horen dat je goed en snel geholpen bent en dat ons team alles duidelijk heeft uitgelegd. 😊

Vastaus yritykseltä Vaccinatiesopreis

Fijn om te horen dat u beide keren keurig op tijd en prettig bent geholpen. We waarderen uw feedback en geven het compliment graag door aan ons team.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin