Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg de cursus aangeraden via familie en ik snap nu waarom. Ik heb het examen gehaald met een bijna perfecte score! De cursus is heel gestructureerd. Het examen bestaat uit 40 vragen en binne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

16-4-26 Als 68-jarige in één keer geslaagd met ruime score! Leerstof goed gestructureerd aangeboden, in kleine stukjes. Goede, duidelijke uitleg. Leren gaat makkelijker door:... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hele fijne digitale leeromgeving. Mooie opbouw vanuit filmpjes, duidelijke overzichten en daarna verschillende soorten vragen per CBR-vraag. Het grootste deel van de vragen op het CBR-examen heb ik... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik ben vanochtend geslaagd voor KVB2. Met slechts 1 dom foutje! Bedankt voor jullie hulp en steun tijdens het leertraject, ik heb het leuk gevonden om met bijna 68 jaar nog eens zoiets te doen, en... Näytä lisää

1. Veneilyopettaja
  2. Aikuiskoulutustaho
  3. Ajoneuvohallintokeskus
  4. Oppimiskeskus
  5. Purjehduskoulu

Yrityksen kirjoittama

Ben je op zoek naar een online cursus om je Klein Vaarbewijs te halen? Zoek niet verder! Vaarkennis biedt online cursussen aan voor Klein Vaarbewijs 1 en Klein Vaarbewijs 2. Deze online cursussen bereiden je optimaal voor op het Klein Vaarbewijs examen. Je krijgt korte video’s waarin je alle theorie leert. Veel plaatjes en animaties zorgen ervoor dat je het goed begrijpt. Zo leer je alles makkelijk en snel. Daarna kan je oefenen. Je krijgt twee soorten vragen. Eerst vragen die je helpen de theorie beter te onthouden. Daarna vragen waarmee je voor het examen oefent. Na elke vraag krijg je uitleg waarom je antwoord goed of fout is. Ook kun je altijd vragen stellen in de cursus en krijg je snel antwoord van ons. Dus, als je op zoek bent naar een goede, snelle en makkelijke manier om je Klein Vaarbewijs te behalen, kies dan voor onze online cursus. Begin vandaag nog met leren en vaar binnenkort met je vaarbewijs aan boord!

4,6

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Allemaal erg duidelijk in filmpjes…

Allemaal erg duidelijk in filmpjes uitgelegd en gelijk zien waarom een antwoord goed of fout is.

22. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor deze review. Veel plezier met je Vaarbewijs!

Saanut 5/5 tähteä

Het is een zeer aan te bevelen cursus

Het is een zeer aan te bevelen cursus, het is zeer helder, zeer goed te leren en alles ik perfect op elkaar afgesteld. Super.

4. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt. Dit is een review waar we blij van worden. Veel plezier met je Vaarbewijs!

Saanut 4/5 tähteä

Goede opbouw van de lessen

Goede opbouw van de lessen. Duidelijke video’s, teksten en vragen. Als dit is wat er op het examen wordt gevraagd, dan is de kans op slagen heel groot, bij regelmatig oefenen.

28. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor je review. Ik neem aan dat je intussen bent geslaagd :-)

Saanut 5/5 tähteä

Oefenvragen en video's maken het leren gemakkelijker.

Pittige lesstof, maar met deze methode, heel goed te doen! Erg blij met de oefenvragen en de video's zijn ook erg helpend. De mailtjes die ik kreeg hielpen mij op schema te blijven qua leren.
Vaarkennis is top!

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor je enthousiaste review. Leuk om te lezen dat onze ondersteunende mails je bij je planning hebben geholpen.

Saanut 5/5 tähteä

Cursus beter dan een boek!

Ben heel blij met deze cursus! Veel beter dan het boek dat ik eerst gekocht had (en de cursus is ook makkelijker dan leren uit een boek). De cursus sluit goed aan op de examenvragen waardoor slagen een eitje wordt. Een aanrader!!

13. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor je review. En geniet van je Vaarbewijs!
Bart

Echt een topcursus

Echt een topcursus. Niet alleen leerzaam maar ook erg leuk om te doen

25. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor deze review. We streven er inderdaad naar om "leren" en "leuk" te combineren.

Prima cursus

Beste Lieke en Bart,

Vandaag ben ik geslaagd voor het klein vaarbewijs en ik wil jullie bedanken voor de aangeboden cursus.
Fijne lesmethode, duidelijke uitleg en oefenvragen.
Gr Dimitri

20. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Gefeliciteerd en natuurlijk graag gedaan. Het is elke keer weer leuk om te lezen dat cursisten de cursus zo goed vinden.

Duidelijk en volledig cursusmateriaal

Duidelijk en volledig cursusmateriaal. Stof wordt per examenvraag behandeld, erg prettig!

14. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je de opzet van de cursus een prettige manier vindt om te leren.

Een perfecte voorbereiding

Echt hele goede examens om je voor te bereiden. Ik heb er 9 gemaakt en ben in 1 keer geslaagd 🥳

10. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Gefeliciteerd met je Vaarbewijs. Fijn dat onze proefexamens je zo hebben geholpen. Nu lekker het water op :-)

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit. Heel gerichte voorbereiding op het examen. Fijne combi van lesmateriaal (video instructie, oefenvragen en examenvragen, gevolgd door proefexamens). En ben inmiddels geslaagd 💪🏻

9. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Allereerst: Gefeliciteerd met je Vaarbewijs. Een review als deze is voor ons het bewijs dat onze cursus erg goed is. Bedankt daarvoor. Veel plezier op het water!

Goeie duidelijke cursus

Goeie duidelijke videos. De cursus sluit goed aan op het theorie examen. Je leert vanaf het begin al met examen vragen waardoor je snel bekend raakt met de soort vraagstelling. Ook reageert de klantenservice erg snel, in mijn geval meestal binnen een paar uur.
De prijs van de cursus was ook nog lager dan die van vergelijkbare bedrijven.

6. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Gefeliciteerd met het halen van je Vaarbewijs en bedankt voor deze enthousiaste review.

Saanut 5/5 tähteä

Heel prettige manier om via videos de…

Heel prettige manier om via videos de kennis tot je te nemen.

2. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat de video's jou ook zo goed bevallen en je er makkelijk mee leert.

Duidelijke cursus

Duidelijke cursus, goede uitleg en je onthoudt het echt goed met hun leerwijze. Mijn vaarbewijs in één week gehaald, mede dankzij deze cursus

16. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Gefeliciteerd met je Vaarbewijs. Leuk om te lezen dat onze cursus jou zo geholpen heeft.

Overzichtelijk en logisch

De lessen zijn logisch en overzichtelijk ingedeeld en professioneel ingesproken.

28. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor deze review. Fijn dat de cursus je zo goed bevalt.

Gewoon to the point

Gewoon to the point, no nonsense, rect voor z,n raap cursus

29. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor deze recht voor z'n raap review:-) Met de cursus leer je alles wat je voor je examen moet weten. En we houden het inderdaad zo eenvoudig mogelijk.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin