Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg de cursus aangeraden via familie en ik snap nu waarom. Ik heb het examen gehaald met een bijna perfecte score! De cursus is heel gestructureerd. Het examen bestaat uit 40 vragen en binne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

16-4-26 Als 68-jarige in één keer geslaagd met ruime score! Leerstof goed gestructureerd aangeboden, in kleine stukjes. Goede, duidelijke uitleg. Leren gaat makkelijker door:... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hele fijne digitale leeromgeving. Mooie opbouw vanuit filmpjes, duidelijke overzichten en daarna verschillende soorten vragen per CBR-vraag. Het grootste deel van de vragen op het CBR-examen heb ik... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik ben vanochtend geslaagd voor KVB2. Met slechts 1 dom foutje! Bedankt voor jullie hulp en steun tijdens het leertraject, ik heb het leuk gevonden om met bijna 68 jaar nog eens zoiets te doen, en... Näytä lisää

1. Veneilyopettaja
  2. Aikuiskoulutustaho
  3. Ajoneuvohallintokeskus
  4. Oppimiskeskus
  5. Purjehduskoulu

Yrityksen kirjoittama

Ben je op zoek naar een online cursus om je Klein Vaarbewijs te halen? Zoek niet verder! Vaarkennis biedt online cursussen aan voor Klein Vaarbewijs 1 en Klein Vaarbewijs 2. Deze online cursussen bereiden je optimaal voor op het Klein Vaarbewijs examen. Je krijgt korte video’s waarin je alle theorie leert. Veel plaatjes en animaties zorgen ervoor dat je het goed begrijpt. Zo leer je alles makkelijk en snel. Daarna kan je oefenen. Je krijgt twee soorten vragen. Eerst vragen die je helpen de theorie beter te onthouden. Daarna vragen waarmee je voor het examen oefent. Na elke vraag krijg je uitleg waarom je antwoord goed of fout is. Ook kun je altijd vragen stellen in de cursus en krijg je snel antwoord van ons. Dus, als je op zoek bent naar een goede, snelle en makkelijke manier om je Klein Vaarbewijs te behalen, kies dan voor onze online cursus. Begin vandaag nog met leren en vaar binnenkort met je vaarbewijs aan boord!

4,6

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Geslaagd VB2 met minder dan 3 weken Vaarkennis.nl online voorbereiding

langs deze weg de info dat ik vandaag ben geslaagd voor VB2 na het volgen van jullie online cursus. 1 foutje maar, dus top. Heel duidelijke online begeleiding per video. Hoofd- en bijzaken worden helder belicht. Goede gedegen voorbereiding voor het examen!

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Gefeliciteerd met het halen van je Klein Vaarbewijs 2. En maar 1 fout is een mooi resultaat. Fijn dat je zo tevreden was over de cursus.

Vaarbewijs 1 - de theorie

Heel fijne manier van studeren. Goede korte videofilmpjes, heldere uitleg en samenvattingen. De oefenvragen wisselen elkaar leuk af, van super makkelijk tot goed nadenken voordat je antwoordt.
Of de stof volledig is voor het behalen van het Vaarbewijs 1 examen zullen we gaan 'toetsen' bij het CBR.....

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Leuk om te lezen dat je met veel plezier de cursus hebt gedaan. En maak je over het examen geen zorgen. Dat haal je gewoon. Kun je straks lekker gaan varen.

Prima E-learning , in 1x geslaagd

De uitleg met de video's met daarna de samenvatting waren duidelijk. Bij het examen waren helaas ook vragen waarbij ik moest gokje omdat de stof niet was behandeld. Gelukkig ben ik wel in 1x geslaagd. Daarnaast zou ik net als bij het examen foto's gebruiken eventueel in combinatie met jullie illustraties

8. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Gefeliciteerd met het halen van je Vaarbewijs. En ondanks dat er een paar moeilijke vragen in het examen zaten, heb je het in 1 keer gehaald! Erg bedankt voor de feedback die we per mail van je hebben gekregen. Veel plezier op het water deze zomer.

In 4 weken Vaarbewijs 1 en 2

In 4 weken tijd mijn Vaarbewijs 1 en 2 binnengesleept. Al met al 1 fout en daarmee een bevestiging van mijn eerdere bericht, een top cursus.

Vaarkennis, Bart en Lieske, reuze bedankt!!

30. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Graag gedaan! En gefeliciteerd met je Vaarbewijs 2. In 4 weken beide examens halen is snel en maar 1 fout is een mooie prestatie! Veel plezier op het water deze zomer.

Heldere uitleg op video

Heldere uitleg op video. Prima te doen. Ik merk dat als je verder in de cursus zit je steeds meer duidelijkheid krijgt. Het wordt dan meer eigen.

9. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Leuk om te lezen dat de opzet van de cursus je bevalt en dat de puzzelstukjes op hun plaats vallen.

Goede uitleg

Goede uitleg. Ik ben in een keer geslaagd. Ik heb alleen alles een keertje doorgenomen. Elke dag 2 uurtjes 10 dagen lang. Score 62 van de 80. Vreemd genoeg wist ik alle vragen 100% alleen toch iet goed genoeg gelezen ofzo???

25. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Gefeliciteerd met je Vaarbewijs. Het is inderdaad belangrijk om op het examen de vragen en ook de antwoorden goed te lezen. Nu lekker genieten op het water.

Saanut 4/5 tähteä

Lesboek in combinatie met…

Lesboek in combinatie met ondersteunende filmpjes en deelcursussen heeft geleidt tot een mooi geslaagd resultaat!

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Beste Gerard, Gefeliciteerd met je Vaarbewijs!

Saanut 5/5 tähteä

kan zelf je tijd in delen cursus geeft…

kan zelf je tijd in delen cursus geeft ruim voldoende informatie om het vaar bewijs te halen in 1 keer geslaagt

6. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Gefeliciteerd met je Vaarbewijs! En nu lekker genieten op het water.

ik ben geslaagd!

in 1 keer geslaagd voor mijn klein vaarbewijs 1

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Hartstikke goed. Nu lekker van je Vaarbewijs genieten.

Saanut 5/5 tähteä

Binnen 3 weken met deze cursus mijn KV…

Binnen 3 weken met deze cursus mijn KV 1 gehaald met een hoge score. Alle theorie die nodig is wordt behandeld (op 1 vraag na) en het examen was zeer vergelijkbaar met de proefexamens. Een aanrader!

14. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Beste Annemiek, Gefeliciteerd met je Vaarbewijs en bedankt voor je review. Groetjes, Bart

Saanut 4/5 tähteä

Fijne cursus, direct geslaagd!

Fijne cursus. Het kijken van de video's en het doornemen van alle lesstof zorgde er voor dat ik met een goede score geslaagd ben.

2. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor je enthousiaste review en gefeliciteerd met je Vaarbewijs. Fijn om te lezen dat je dankzij onze cursus met zo’n goede score geslaagd bent.

Duidelijk, overzichtelijk leerzame cursus

Het is een overzichtelijke cursus met duidelijke uitleg, wanneer ik iets niet begreep schoof ik mijn balkje terug en luisterde nogmaals en keek evt. naar het geschreven overzicht per onderdeel.
Ik ben alle opdrachten eenmaal doorlopen en maakte de bijbehorende vragen, heb toen mijn examen aangevraagd waar ik 3 weken tussen heb gezet en toen nogmaals de opdrachten doorlopen + de vragen. Opdrachten die ik echt moeilijk vond nam ik nogmaals door. Het kan allemaal, je kunt zo vaak je wilt opnieuw.

Ik ben aan deze cursus begonnen omdat ik graag meer inzicht wilde hebben over de regels en wetten op het water. Mijn man en ik zijn wanneer het even kan om ons werk, ieder weekend en vakantie te vinden op het water met onze kruiser van 9 mtr. Om de lengte van de boot hoefde ik dit vaarbewijs niet eens te halen en mijn man was allang in bezit van vaarbewijs 1, dus daarom hoefde het ook niet.
Beetje gegoogled en ik kwam op deze cursus uit, de uitleg is duidelijk en ze helpen je echt goed voorbereid je examen in te gaan. Het is gewoon leuk te doen, gun jezelf wel de tijd, de stof kan pittig zijn. Maar met deze cursus was het voor mij prima haalbaar 😀

Deel 1 is binnen, ik ben direct aan het doorleren voor deel 2.

5. tammikuuta 2025

Beste Alberta.

Bedankt voor deze positieve en uitgebreide review.

Wat leuk om te lezen dat je de cursus precies zo hebt gebruikt dat deze bij jou past. En helemaal leuk natuurlijk dat je op die manier snel je Vaarbewijs 1 hebt gehaald.

Ik wens je veel plezier en succes met het voorbereiden voor Vaarbewijs 2. Dat gaat jou zeker ook lukken.

Je zult nu waarschijnlijk nog meer genieten van het varen met jullie kruiser.

Met vriendelijke groet, Lieske

Top cursus!

Top cursus om te volgen! Video's zijn fijn, samenvatting is compleet en de vragen zijn een goede oefening. Blij dat ik de proefexamens heb gemaakt. Meteen bij de 1e keer geslaagd!

18. maaliskuuta 2025

Beste Dinie,

Gefeliciteerd met je Klein Vaarbewijs en bedankt voor je enthousiaste review. Altijd leuk om te lezen dat cursisten blij zijn met onze online cursus. Heel veel plezier met je Vaarbewijs.

Lieske

Het IS een goede ervaring

Het IS een goede ervaring. Door de video's en de duidelijke uitleg vind ik het leuk om te leren. We hebben een boot gekocht en ik ben 63 jaar en wilde op een leuke manier alles over het varen leren. Dat gaat goed! En het leuke is dat mijn man en ik meer gespreksstof hebben. Ik word al wijs haha.

27. helmikuuta 2025

Beste Paula,

Bedankt voor je enthousiaste review!
Wat leuk dat jullie een boot gekocht hebben en dat je voor je Vaarbewijs aan het leren bent. Veel plezier met de rest van de cursus, succes met je examen en heel veel plezier met varen.

Groetjes, Lieske

Saanut 5/5 tähteä

Allemaal erg duidelijk in filmpjes…

Allemaal erg duidelijk in filmpjes uitgelegd en gelijk zien waarom een antwoord goed of fout is.

22. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vaarkennis.nl

Bedankt voor deze review. Veel plezier met je Vaarbewijs!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin