Mijn bestelde handschoenen werden door DPD niet afgeleverd bij het servicepunt, omdat zij met vakantie bleken. Een tweede keer poging tot levering ging ook mis. Mijn pakketje liet dus op zich wachten.... Näytä lisää
Het touwbandje schoot iedere keer los van mijn hoed en vloog bij een kleine bries al van mijn hoofd af. De laatste keer vloog mijn hoed over straat en werd erg vies. Ik heb een mailtje gestuurd met f... Näytä lisää
Het bestelde keurig op tijd en goed verpakt aangeleverd. Ik had tevoren wel aangegeven om bij een aanleverpunt het bestelde op te halen; niettemin werd het thuis afgeleverd, waar ik op dat moment toe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooie collectie UPF50 beschermende zonnehoeden en zwemmutjes. Snelle levering. Leuke en comfortabele hoed met klep van Coolibar gekocht en al gedragen. Een andere strooien hoed viel helaas wat te k... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
UV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder en dé absolute autoriteit op het gebied van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires. Met onze premium UV-beschermende producten kunnen volwassenen, kinderen en baby's zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Ons assortiment is door ons met grote zorg voor jou samengesteld en bestaat uit de 30 beste UV-merken wereldwijd. Op deze manier bieden als "one stop uv-shop" we iets fijns en modieus voor voor baby’s, meisjes, jongens, dames en heren. Wij werken met een team van 8 enthousiaste collega's jou het beste aanbod en de beste online shop ervaring te bieden. Happy shopping en bedankt voor je vertrouwen! Ma t/m vr vóór 17:30 besteld, morgen in huis, thuiswinkel.org gecertificeerd, 10 jarig deskundige "ervaring" en "know how", wij doen altijd wat we beloven.
Fortunaweg 11, 3113 AN, Schiedam, Hollanti
- 0031-10-2264801
- service@uv-fashions.com
- uv-fashions.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Bestelling vertraagd in depot.
Mijn bestelling was in het depot vertraagd door een niet juiste adres kontakt gehad met uv fashion deze hebben het keurig opgelost en de volgende dag had ik mijn bestelling thuis.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle levering en zeer klantvriendelijk contact. Dik tevreden.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Mooie cap voor een goede prijs
Mooie cap voor een goede prijs. Hoop er lang plezier van te hebben

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Snelle levering goede kwaliteit staat…
Snelle levering goede kwaliteit staat ook mooi en zit lekker
erg tevreden een aanrader

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Prima bedrijf, vlotte levering en afhandeling
Prima bedrijf, goede voorwaarden snelle verzending. Retourprocedure mag iets beter door toevoegen retourformulier of via online aanmelden bij retour bestelling. Maar ondanks ontbreken retourformulier is dit super netjes en goed afgehandeld. Werd netjes via mail en telefoontje op de hoogte gebracht en gehouden.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Helaas stond op de website geen…
Helaas heb ik op de website geen hoofdmaat gevonden en de totale omvang was iets te groot voor mijn kleine hoofd, maar gelukkig kon ik met naald en draad de hoofdomvang wat kleiner maken en ondertussen heb ik al 3 keer 30 km gefietst met deze klep op en tot mijn grote vreugde is hij nog niet afgewaaid.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Als je opeens geen zonlicht meer kan…
Als je opeens geen zonlicht meer kan verdragen, is het werkelijk een opluchting dat deze site er is. Hier vind je oplossingen voor het uv-probleem.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling zich in het bezorg proces bevindt.

Tevreden
Goede beschrijving van het product. Door aanduiding leeftijd de juiste keuze gemaakt. Op het eerste oog een stevige zonnebril, nog niet veel gebruikt om er praktisch iets over te kunnen zeggen. Tot dusver tevreden.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Onze zoon is superblij met z’n nieuwe…
Onze zoon is superblij met z’n nieuwe zonnebril. Ben benieuwd hoe goed de bril bestand blijkt te zijn tegen breken en krassen...de tijd gaat t ons leren.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Ongelooflijk vrijdag middag besteld…
Ongelooflijk vrijdag middag besteld zatermorgen 9:30 in huis.