UV-Fashions Arvostelua

1 549
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bestelde handschoenen werden door DPD niet afgeleverd bij het servicepunt, omdat zij met vakantie bleken. Een tweede keer poging tot levering ging ook mis. Mijn pakketje liet dus op zich wachten.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het touwbandje schoot iedere keer los van mijn hoed en vloog bij een kleine bries al van mijn hoofd af. De laatste keer vloog mijn hoed over straat en werd erg vies. Ik heb een mailtje gestuurd met f... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het bestelde keurig op tijd en goed verpakt aangeleverd. Ik had tevoren wel aangegeven om bij een aanleverpunt het bestelde op te halen; niettemin werd het thuis afgeleverd, waar ik op dat moment toe... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Mooie collectie UPF50 beschermende zonnehoeden en zwemmutjes. Snelle levering. Leuke en comfortabele hoed met klep van Coolibar gekocht en al gedragen. Een andere strooien hoed viel helaas wat te k... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

UV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder en dé absolute autoriteit op het gebied van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires. Met onze premium UV-beschermende producten kunnen volwassenen, kinderen en baby's zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Ons assortiment is door ons met grote zorg voor jou samengesteld en bestaat uit de 30 beste UV-merken wereldwijd. Op deze manier bieden als "one stop uv-shop" we iets fijns en modieus voor voor baby’s, meisjes, jongens, dames en heren. Wij werken met een team van 8 enthousiaste collega's jou het beste aanbod en de beste online shop ervaring te bieden. Happy shopping en bedankt voor je vertrouwen! Ma t/m vr vóór 17:30 besteld, morgen in huis, thuiswinkel.org gecertificeerd, 10 jarig deskundige "ervaring" en "know how", wij doen altijd wat we beloven.

Erinomainen

(1 549)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prachtig zwempak

Prachtig zwempak, sluit goed aan op het lichaam bij het zwemmen en beschermt effectief tegen zon. Op chloortest is het iets te vroeg of de stof hiertegen bestendigd is. Nog maar net aangekocht. In ieder geval een tevreden klant. Bestaat er ook een zwempak met halsbescherming?

8. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn, dat je het zwempak zo leuk vind!
Ja, we hebben ook een zwempak met lange mouwen, die een iets hogere kraag heeft.
Ik stuur je een persoonlijk bericht met de link hiervan naar je toe.
Graag zien we je weer terug als klant in onze webshop.

Alles top gegaan

Als goed gegaan besteld betaald en juiste product geleverd daar hou ik van.

6. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn om te horen, dat alles naar wens is verlopen en je met onze producten blij bent!
Graag zien we je weer terug als klant in onze webshop!

Prima service,snel in huis

6. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn om te horen, dat alles goed is verlopen en je met onze service en producten blij bent!
Als je bij ons voor 17:30 uur een bestelling plaatst word deze dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag al geleverd.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn zeer tevreden over onze…

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en snelle levering! Vriendelijke contacten!

3. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn om te horen, dat alles naar wens is verlopen en snel is geleverd.
Graag zien we je weer als klant in onze webshop.

Mooie hoed

Mooie hoed, functioneel!

3. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn om te horen, dat je de omkeerbare UV-zonnehoed mooi vind!
Graag zien we je weer als klant in onze webshop.

Snelle levering, fijn shirt

Ik heb 2 keer iets besteld en beide keren de volgende dag in huis. Een uv shirt. Zit goed en draagt heel comfortabel en luchtig. En uv wash. Heb er mee gewassen. Laat geen geur achter. Kleding voelt normaal. Weet nog niet of het daadwekelijk uv werend werkt.

2. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn, dat alles naar wens is verlopen en de leveringen de volgende dag al bezorgd waren.
Je, de UV-wash doet zeker zijn werk en zal de normale kleding goed tegen UV-straling beschermen.

Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit, snelle levering.

2. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en je met de kwaliteit tevreden bent.
We zien je graag weer terug als klant in onze webshop.
Veel plezier met je bestelling.

Zeer nuttige kledingstukken

Wegens zonne-allergie hier kleding gekocht. Uiterst snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen. En dit zal niet de enige keer zijn geweest.

1. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn om te horen, dat alles naar wens is verlopen en je hiermee goed tegen de zonne-allergie geholpen bent.

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle service en de kleuren…

Super snelle service en de kleuren kwamen overheen met de kleur die ik besteld heb.
Maak lekker veel van deze fluo dingen misschien nog zalmrose oranje ....een leuke kleur ...

1. kesäkuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn om te horen, dat alles naar wens is verlopen.

Saanut 3/5 tähteä

Het product zelf was dik in orde, echter..

Het product zelf was dik in orde! Echter had ik het niet cadeau kunnen geven, de verpakking was volledig uit fatsoen. Dit toonde niet als een nieuw product, vermoedelijk puur door manier van leveren. Maar dat is wel wat je als klant als eerste ziet.

9. toukokuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions.
Wat jammer om te horen, dat je pakket niet netjes is geleverd, en daardoor de verpakking er niet als nieuw uitzag. Dit moet inderdaad onderweg zijn gebeurd. Sorry voor het ongemak.
Maar fijn, dat je met het product zelf wel helemaal tevreden bent.

Was prima

Was prima, werd alleen 2 dagen later geleverd dan aangeven

8. toukokuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions.
Fijn, dat alles naar wens was.
Je bestelling was iets vertraagd, omdat je net voor Koningsdag hebt besteld, daardoor is je pakket 1 dag later verstuurd. Vervolgens had DPD het ook drukker door Koningsdag en is je pakket ook nog 1 dag later bezorgd, dan de verwachting was. Sorry voor het ongemak. Normaal gesproken is het voor 17:30 uur besteld is de volgende dag in huis.

Mooie goed

Mooie hoed, perfecte pasvorm

5. toukokuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Fijn, dat je de UV-Flaphoed van Rigon mooi vind en hij goed past.

gewoon zeer goed

3. toukokuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en je blij bent met de UV-pet.

post .nl slecht.

perfect gedaan. Alleen Post nl liet het afweten. zogenaamd niet thuis en dan er 3 dagen over doen om bik een winkel te brengen. Kunnen jullie niets aan doen.

3. toukokuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Vervelend, dat PostNL zo lang over de bezorging heeft gedaan, maar fijn, dat je het pakket nu hebt kunnen ophalen en je blij bent met het UV-pakje.
Veel plezier in de zon.

Vlotte levering

Vlotte levering. Product zoals verwacht.

14. huhtikuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn om te horen, dat je blij bent met je bestelling en deze ook snel bij je is geleverd.
Als je bij ons voor 17:30 uur besteld word het dezelfde dag nog verstuurd en binnen Nederland de volgende werkdag geleverd.

Prima product

Prima product, goede service

13. huhtikuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Fijn, dat je met het product blij bent en je ook met onze service tevreden bent.
Graag begroeten we je weer als klant in onze webshop.

Top geregeld

Zonnebril voor m’n dochter gekocht. Was netjes geregeld

13. huhtikuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Fijn, dat het zonnebrilletje voor je dochter goed is aangekomen en deze bevalt.
Veel plezier ermee.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, helaas was het product te klein daarom retour gestuurd. Dit is ook snel afgehandeld!

10. huhtikuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Wat fijn om te horen, dat de levering en het verwerken van het retour snel is verlopen.
Jammer dat de UV-zonnebril te klein was. Ja kan natuurlijk een grotere bestellen, als je dit wilt.

Prima

Mouwen besteld die nergens anders te verkrijgen zijn. Tenminste, ik heb ze elders niet kunnen vinden. Snelle bezorging!

9. huhtikuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions.
Wat fijn, dat je onze website hebt gevonden en UV-beschermende mouwen hebt besteld.
Het klopt en sinds kort hebben we een heel nieuw assortiment van artikelen van Coolibar ontvangen.

Super

Fijne site, duidelijke uitleg over de producten, snelle en nette levering, communicatie ook fijn

8. huhtikuuta 2021

bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en deze super beoordeling.
Leuk om te horen, dat je met onze service en communicatie tevreden bent en de levering goed en snel is verlopen. Graag zien we je terug als klant in onze webshop.
Team UV-Fashions

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin