Mijn bestelde handschoenen werden door DPD niet afgeleverd bij het servicepunt, omdat zij met vakantie bleken. Een tweede keer poging tot levering ging ook mis. Mijn pakketje liet dus op zich wachten.... Näytä lisää
Het touwbandje schoot iedere keer los van mijn hoed en vloog bij een kleine bries al van mijn hoofd af. De laatste keer vloog mijn hoed over straat en werd erg vies. Ik heb een mailtje gestuurd met f... Näytä lisää
Het bestelde keurig op tijd en goed verpakt aangeleverd. Ik had tevoren wel aangegeven om bij een aanleverpunt het bestelde op te halen; niettemin werd het thuis afgeleverd, waar ik op dat moment toe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooie collectie UPF50 beschermende zonnehoeden en zwemmutjes. Snelle levering. Leuke en comfortabele hoed met klep van Coolibar gekocht en al gedragen. Een andere strooien hoed viel helaas wat te k... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
UV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder en dé absolute autoriteit op het gebied van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires. Met onze premium UV-beschermende producten kunnen volwassenen, kinderen en baby's zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Ons assortiment is door ons met grote zorg voor jou samengesteld en bestaat uit de 30 beste UV-merken wereldwijd. Op deze manier bieden als "one stop uv-shop" we iets fijns en modieus voor voor baby’s, meisjes, jongens, dames en heren. Wij werken met een team van 8 enthousiaste collega's jou het beste aanbod en de beste online shop ervaring te bieden. Happy shopping en bedankt voor je vertrouwen! Ma t/m vr vóór 17:30 besteld, morgen in huis, thuiswinkel.org gecertificeerd, 10 jarig deskundige "ervaring" en "know how", wij doen altijd wat we beloven.
Fortunaweg 11, 3113 AN, Schiedam, Hollanti
- 0031-10-2264801
- service@uv-fashions.com
- uv-fashions.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Prachtig zwempak
Prachtig zwempak, sluit goed aan op het lichaam bij het zwemmen en beschermt effectief tegen zon. Op chloortest is het iets te vroeg of de stof hiertegen bestendigd is. Nog maar net aangekocht. In ieder geval een tevreden klant. Bestaat er ook een zwempak met halsbescherming?

Alles top gegaan
Als goed gegaan besteld betaald en juiste product geleverd daar hou ik van.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Wij zijn zeer tevreden over onze…
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en snelle levering! Vriendelijke contacten!

Snelle levering, fijn shirt
Ik heb 2 keer iets besteld en beide keren de volgende dag in huis. Een uv shirt. Zit goed en draagt heel comfortabel en luchtig. En uv wash. Heb er mee gewassen. Laat geen geur achter. Kleding voelt normaal. Weet nog niet of het daadwekelijk uv werend werkt.

Zeer nuttige kledingstukken
Wegens zonne-allergie hier kleding gekocht. Uiterst snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen. En dit zal niet de enige keer zijn geweest.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Super snelle service en de kleuren…
Super snelle service en de kleuren kwamen overheen met de kleur die ik besteld heb.
Maak lekker veel van deze fluo dingen misschien nog zalmrose oranje ....een leuke kleur ...

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Het product zelf was dik in orde, echter..
Het product zelf was dik in orde! Echter had ik het niet cadeau kunnen geven, de verpakking was volledig uit fatsoen. Dit toonde niet als een nieuw product, vermoedelijk puur door manier van leveren. Maar dat is wel wat je als klant als eerste ziet.

post .nl slecht.
perfect gedaan. Alleen Post nl liet het afweten. zogenaamd niet thuis en dan er 3 dagen over doen om bik een winkel te brengen. Kunnen jullie niets aan doen.

Vastaus yritykseltä UV-Fashions
Snelle levering, helaas was het product te klein daarom retour gestuurd. Dit is ook snel afgehandeld!

Prima
Mouwen besteld die nergens anders te verkrijgen zijn. Tenminste, ik heb ze elders niet kunnen vinden. Snelle bezorging!

Super
Fijne site, duidelijke uitleg over de producten, snelle en nette levering, communicatie ook fijn