Super hjælpsom , har brugt dem flere gange nu , og det enkelt og lige til , de får min varmeste anbefaling
Simpelthen så fantastisk en løsning hvis man står og har brug for det! Og personalet hos keyhole er simpelthen så søde og behjælpelige ved de mindste spørgsmål! 🙏
The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Näytä lisää
En virkelig vellykket og utmerket opplevelse, preget av troverdighet, god behandling og fleksibilitet. Jeg anbefaler dem til alle, og jeg har fortalt hele familien og vennene mine om at jeg har hatt k... Näytä lisää
Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.
Amaliegade 6, 2. tv. , 1256, København, Tanska
- info@usekeyhole.com
- usekeyhole.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
🌟🌟🌟🌟
🌟🌟🌟🌟 Jeg havde en overordnet positiv oplevelse med keyhole. Kundeservicen var top-notch 👍 og reagerede hurtigt, hvilket gjorde hele processen med at ansøge om et lån både enkel og forståelig. Rente- og tilbagebetalingsbetingelserne var rimelige 💸, og jeg følte mig godt informeret gennem hele forløbet. Selvom jeg stødte på et par tekniske problemer på deres hjemmeside 🖥️, blev disse hurtigt løst efter kontakt til support. Jeg ville ønske, der var flere tilpasningsmuligheder, især muligheden for at vælge kortere tilbagebetalingstider, som fx 12 måneder. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Ville helt sikkert anbefale keyhole til andre, der søger et indskud/depositum lån. 👍📈

SUPER exceptionel service
SUPER exceptionel service! Hele vejen fra start til slut! Tak ❤️🌸 kan anbefales til alle

Vastaus yritykseltä Keyhole
Godt å slippe låse så mye penger i…
Godt å slippe låse så mye penger i depositum, seriøst og tillitsvekkende.
Fint at en kan ordne med dette når en har tid, så man slipper det i stressende jobbsituasjoner.
Trykket meg litt vil, men fikk fort hjelp fra kundeservice.

Sk*t app
Sämst app alltså.
Allt står på danska går inte ens byta språk, massa buggar och fix som behövs på själva appen, otydlig och dålig textformat.

Vastaus yritykseltä Keyhole
hjalp meg med å leie en leilighet raskt…
hjalp meg med å leie en leilighet raskt og effektivt

Vastaus yritykseltä Keyhole
Staff is very communicative and…
Staff is very communicative and positive to help you.
Everytime you will find good solutions and good ideas for helping the customer by Keyhole staff.

Vastaus yritykseltä Keyhole
Lettvint og grei løsning som alternativ til depositum
Hele prosessen var superenkel og raskt ordnet.

Vastaus yritykseltä Keyhole
utrolig flinke folk at snakke med selv…
utrolig flinke folk at snakke med selv om man snakker i anden position

Rask, enkel, anbefaler jeg
Applikasjonen er veldig nyttig for de som jobber, alt kan gjøres på et passende tidspunkt,