Yritys on vastannut
Betaald €95 niet geholpen kwam erachter dat ze je ook niet kunnen helpen in mijn geval om geldtrerug gevraagd niet ontvangen vaak gemaild antwoord wij zijn nogal druk het is nu nog niet opgelost. Ben... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Net zoals elk ander bedrijf, ontvangen wij soms ontevreden klanten. Wij zetten ons in om de klantbeleving te optimaliseren, met een focus op klanttevredenheid. Uw feedback is waardevol; deel het met ons, we luisteren en streven naar verbetering.
Aelbrechtskolk 45B01, 3025HB, Rotterdam, Hollanti
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
0,00. Waardeloos. Je vult formulier in en stort 110 euro en floep je geld is weg. Wordt niks voor je gedaan. Ik wil mijn geld terug !!!!!! Wanneer krijg ik mijn geld terug ?? Er is niets nul . Komma nul voor mij gedaan
Heb me ingeschreven voor 1 maand en daarna 5 maanden door moeten betalen omdat mijn abonnement opzegging zgn niet ontvangen was. Oplichters!
Ben gewoon opgelicht.
Oplichters. 4 maanden aan het lijntje gehouden, en mijn gegevens zogenaamd telkens niet correct waren ingevuld. Meerdere mailtjes gestuurd voor mijn geld teruggave en ook telkens aan het lijntje houden maar er word niks overgemaakt.
Zielige oplichting hier.
Hoop dat er niemand meer in trapt.
Mensen die in nood zitten voor 110,- oplichten…

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Ondanks dat ik uiteindelijk via een andere route mijn nieuwe woning heb gevonden, voelde het heel prettig hoe jullie mij in het proces hebben ondersteund.
Jullie betrokkenheid, empathische houding en juridische kennis hebben mij geholpen om door te zetten ondanks de tegenvallende ontwikkelingen in het proces.
Dank voor jullie hulp, adviezen en mij te zien als mens!

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Wij zagen door de bomen het bos niet meer. Door de vakkundige expertise van woonurgentie hebben wij alle hulp en steun gekregen. Ze hebben ons door het hele proces heen geloodst met positief resultaat. Dit is voor een dankbaarheid die niet meer uit ons hart zal verdwijnen.
Wij raden een ieder aan om van de diensten van dit bedrijf gebruik te maken. Alleen krijg je dit niet meer voor elkaar.
Woonurgentie, bedankt voor jullie inzet. Wij kunnen weer ademhalen door jullie.

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Eerste keer heb ik urgentie bijna 5 jaar geleden ,en nu ook ik ben echt blij dat ik niet meer met pijn lopen op gevarlijke woning.Dank u wel!!!!!!

Goedemiddag,
Dank voor uw reactie. Het doet me goed om te lezen dat jullie voor me klaar staan. Want na ontvangen van urgentie voor 3 maanden heb ik helaas niet geschikt woning kunnen vinden waardoor ik nog steeds in gezondheid problemen zit. Ik heb op tijd aangeven aan Gemeente DenHaag dat ik niet geschikt woning konden vinden en heb de procedure na gelopen wat er gevraagd werd. En kreeg ik afwijzing omdat volgens hun de tijd heb gehad om huis te vinden. Ik heb samen met de advocaat mijn reden aangegeven en zit nu te wachten afspraak met de rechter om mijn situatie nogmaals te beoordelen.
Ik heb een jaar kunnen werken ondanks de pijnklachten en zit nu volledig thuis sinds 1 maand waar ik verdrietig van wordt om zo in het leven te gaan op mijn 35 jaar leeftijd. Ik heb gelijk met jullie contact opgenomen dat woning vinden niet is gelukt en dat ík graag nog steeds jullie hulp nodig heb. Ik ben sinds dien in consult bij jullie en hoop dat jullie mij zo als vorige jaar bij staan tot het eind van de tunnel.
Dank nogmaals voor uw reactie en vriendelijk groet.
Fartun

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Heb het als zeer positief ervaren.
Goede medewerking en bereikbaarheid.
Bedankt!

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Zeer goede ervaring met Urgentiewoning. Zij hebben mij enorm geholpen bij het ingang zetten van mijn urgentie. Als ik hen niet had benaderd stond ik nu nog met m’n handen in het haar. Ik wist niet meer waar te beginnen. Door hun kunde ben ik nu waar ik wezen moet. Ontzettend bedankt fijne mensen.

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Goeie Service, luistert naar je verhaal en slaagt er in om je te helpen met je hulpvraag.

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Ik ben in aanmerking gekomen met Anneke van der Ham door Anneke mij had benadert via de mail. In eerste statie verliep dit contact goed en vlot. Na een tijdje waren er wat onduidelijkheden en was het contact een beetje verwatert. Tot ik weer een mail kreeg van Anneke van der Ham en tot nu toe krijg ik vrij snel een antwoord terug i.p.v. pas na enkele dagen of zelfs na 1 of meerdere weken.

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Hebben me super goed geholpen, bedankt

Echt een aanrader!
Een makkelijk proces met de hulp van professionals die hun uiterste best doen, ben enorm blij dat ik ugentiewoning.nl om hulp heb gevraagd, ze werken ook super hard en ben blij met het resultaat.

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Geweldige lieve mensen! Hebben de geduld en begrip en doen uiterst hun best voor je!

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
ze lichten mensen op, heb niks aan hun diensten gehad. Ze hebben niet de juiste informatie gebruikt die ik hun heb toegezonden. Hangen ook continue telefoon op, ik heb recht op teruggave geldbedrag, komen ze niet na.
Meer info is op youtube te zien, deze idioten zijn vaak ontmaskerd. Ik ben ook door wooncorporaties gewaarschuwd.

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Hoera, we hebben urgentie gekregen, dit dankzij het professioneel opgezette urgentieaanvraag rapport dat jullie hebben gemaakt.
Zeker aan te raden, zelf krijg je dit niet voor elkaar.
Bedankt.

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Urgentie woning heeft mij goed geholpen.
Met all mijn vragen waar ik bij andere bedrijven niet durfde te vragen kon het hier wel. En zijn ze 100% eerlijk met jou.
Ik raad urgentiewoning sterk aan. Dit is waard om je geld in te investeren.

Vastaus yritykseltä UrgentieWoning
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.