Daedsman | Juristen Arvostelua 5

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Yrityksen kirjoittama

Onze meest belangrijke drijfveer is dat onze cliënten tevreden zijn over onze dienstverlening en de service daaromheen, dus daarom waarderen we uw mening en nemen wij iedere beoordeling mee in het verbeteren van ons bedrijfsproces.

2,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Het is verdraaid (leuk woord in deze…

Het is verdraaid (leuk woord in deze context) opvallend dat er in de kolom recensies goed en slecht tussen ‘uitstekend’ en ‘superslecht’ géén enkele beoordeling staat! Dat riekt naar, u voelt hem al aankomen, misleiding. Als je tijdens een vergadering op kantoor ál je personeelsleden opdraagt een goede review te schrijven op straffe van........of erger, je zegt daarbij dat je familieleden moet vragen om dat óók te doen je al snel op een ‘hoog’ cijfer bij Trust Pilot geboekstaafd wordt. Heb je echter niet zoveel familieleden die de echte reviews in cijfers kan overtreffen ben je de Sjaak. Waarom dus allemaal goed en superslecht en niet één middelmatige of dit of dat zou wat beter kunnen doen bij mij de rode vlag rijzen! Totdat ik een programma zag van BNN VARA waarin een journalist (sorry naam vergeten) voor de derde!!! keer bij dat bedrijf langsging voor oplichting. Aan het einde van die aflevering werd het pas echt interessant toen daar een plechtstatig mannetje een videogesprek aanging met diezelfde journalist en probeerde zich kalm en zo arrogant als mogelijk voor te doe maar keihard op z’n smoel ging en zei dat iedereen een tweede kans verdiend en dat terwijl hij een reeks van misdaden op een rij had waarvan het tot twee keer toe ‘zijn eigen restaurant’ in de hens stak wel de leukste in het rijtje was. Maar als je binnen één minuut zegt, “iedereen verdiend een tweede kans....of een derde of..” Dan weet ik voldoende. Maar als er tot slot ook nog eens een ‘directrice’ in beeld komt die niet eens de namen van haar werknemers kent en een opgelicht persoon ‘uit coulance’ een extra
€ 55,00 terugbetaald heb ik het helemaal gehad met deze firma’s!!

13. elokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Pas op met deze partij

Pas op met deze partij: dochterondernemingen zijn ordinaire oplichters met een veroordeelde crimineel in de gelederen. Doe wat onderzoek alvorens met ze in zee te gaan.

7. huhtikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle reactie

Zeer snelle reactie.
Het makkelijk in te vullen op de site.
De afhandeling gaat ook zeer vlot.

24. helmikuuta 2021
Daedsman | Juristen-logo

Vastaus yritykseltä Daedsman | Juristen

Geachte heer Bongers,

U bent belangrijk voor ons, en daarom hebben wij u gevraagd om ons te beoordelen.

We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, en dat vooral het gebruiksgemak de kern vormt van uw mening. We hebben hier veel aandacht aan besteed om het u makkelijk te maken.

Ik wens u al het goeds toe, namens het gehele team van Daedsman Juristen.

Met vriendelijke groeten,

Jacob

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin