Sct. Mathias Ure & Guld Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Bestilte 1 uge før mærkedag, hvor gaven skulle gives. Ingen kommunikation fra butikken førend jeg selv rækker ud en uge senere og får at vide at varen ikke er på lager. Hmm. Der går så i øvrigt yderli... Näytä lisää

I gjorde et fint arbejde . Vi betalte for levering til døren skulle vise sig at være meget utilfreds med posten. Vi ventede på pakken hele dagen. Posten kom ringede / bankede ikke på men tog et bill... Näytä lisää

Stort udvalg, både online og i fysisk butik i Viborg, god service og ikke mindst venligt og hjælpsom personale. Jeg har købt varer, både i forretningen og online, fået smykker repareret og pudset o... Näytä lisää

Jeg købte online en fødselsdagsgave, og burde have 10% rabat, som foreskrevet ifølge hjemmesiden, hvis jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Jeg oplyste et forkert sted at have tilmeldt mig, og beløbe... Näytä lisää

1. Koruliike
  2. Kelloseppä
  3. Kultasepänliike
  4. Korutarvikkeiden toimittaja
  5. Korujen korjaus

Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990 og har, ud over webshoppen, 3 butikker i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle med i alt 32 faguddannet personale, der glæder sig til at hjælpe dig både online og i vores butikker.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alt med stor tilfredshed

Jeg har købt varer, både i forretningen og online, fået smykker repareret og pudset op, udvidet en ring, og får skiftet batteri i mit ur i forretningen. Alt med stor tilfredshed.
Birgit Lauridsen

12. syyskuuta 2021

Kan kun anbefale Sct

Kan kun anbefale Sct. Mathias URE-GULD. Dejligt imødekommende personale, som man virkelig kan mærke, gør alt hvad de kan for, at alle får den bedste service. Har selv flere ting fra butikken og det er ikke de sidste ting 👍

10. syyskuuta 2021

Altid god service

Altid god service, søde, smilende og super professionelle ekspedienter både i deres vejledning i køb af smykker og deres måde at pakke gaverne flot ind på. Gaver der er en glæde at give og modtage

9. syyskuuta 2021

God service og rådgivning

Her kan man altid få et godt råd - f.eks. i forbindelse med køb af gaver. Betjeningen er kompetent og med et smil på læberne.
Live-showene er ikke fejlfrie, men til gengæld virker de nærværende og der er altid plads til “ønsker” i løbet af showene -f.eks. at smykket vises på, at få målt en kæde ol.
Kan klart anbefale både personlig og on-line handel.

22. heinäkuuta 2021