Bestilte 1 uge før mærkedag, hvor gaven skulle gives. Ingen kommunikation fra butikken førend jeg selv rækker ud en uge senere og får at vide at varen ikke er på lager. Hmm. Der går så i øvrigt yderli... Näytä lisää
I gjorde et fint arbejde . Vi betalte for levering til døren skulle vise sig at være meget utilfreds med posten. Vi ventede på pakken hele dagen. Posten kom ringede / bankede ikke på men tog et bill... Näytä lisää
Stort udvalg, både online og i fysisk butik i Viborg, god service og ikke mindst venligt og hjælpsom personale. Jeg har købt varer, både i forretningen og online, fået smykker repareret og pudset o... Näytä lisää
Jeg købte online en fødselsdagsgave, og burde have 10% rabat, som foreskrevet ifølge hjemmesiden, hvis jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Jeg oplyste et forkert sted at have tilmeldt mig, og beløbe... Näytä lisää
Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990 og har, ud over webshoppen, 3 butikker i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle med i alt 32 faguddannet personale, der glæder sig til at hjælpe dig både online og i vores butikker.
Sct. Mathias Centret, 8800, Viborg, Tanska
- 86 61 18 87
- shop@ure-guld.com
- ure-guld.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jeg bestilte en guldring
Jeg bestilte en guldring, som levede helt op til forventning. Dog måtte jeg rykke for levering, men fik en god kundeservice, og ringen nåede frem i tide.
Super hurtig betjening😊
Fantastisk service
Fantastisk service! Har fået den bedste betjening inde i Bruuns Galleri, da min datter skulle have huller i ørerne. Hun var lidt nervøs, men pigerne var så søde og fik hende til at føle sig tryg. Har også bestilt inde på deres hjemmeside, og det var også super service. 10 stjerner herfra :)
Dårlig leveringstid
Har bestilt fra deres side to gange og begge gange har deres leveringstid ikke passe og gaverne er kommet for sent.
Høflige personale og dejlige varer
Høflige personale og dejlige varer
Hvad kan man ønske mere
Virkelig godt
Virkelig godt. Hurtig levering. Flot pakket ind👍😍
Hurtig og venlig service
"De har styr på sagerne"
"De har styr på sagerne" - altid flot pakket ind og sendt lige til døren.
God betjening på hjemmesiden
God betjening på hjemmesiden, gode tilbud.
Fik pakken, virkelig flot pakket ind. jeg købte 2 forskellige ting til barnedåb, indpakningen var forskelligt, så jeg kan kende forskel og det var noteret på følgeseddel. Samt et visitkort med billede, så jeg kunne se hvem der stod for handlen. En god oplevelse.
Dårlig service
Fik en ring i gave der var for stor. Har kun prøvet den på. Butikken beskyldte mig for at have ridset ringen og ville ikke ombytte den.
Virkelig dårlig service!
Rigtig fin service og hurtig levering 😊
Virkelig god betjening.
Virkelig god betjening.
Søde og rare medarbejdere.
Og tingene er klar til aftalt tid.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god betjening og levering.
Meget venlig betjening.
Dårligste guldsmed!
Jeg brugte butikken i Vejle og deres guldsmed til at lave min (HELT NYE) forlovelsesring mindre. Da den jo var for stor, havde jeg ikke brugt ringen overhovedet, men tværtimod beholdt den i etuiet. Derfor var den smuk og blank, da jeg afleverede ringen, men får så en forlovelsesring tilbage efter 3 uger, som er smækfyldt med ridser på alle overflader og sider. Derudover har en af diamanterne fået en flænge. Jeg kontakter butikken med denne klage, som fortæller, at ridser ikke kan undgås, og at de “måske” kan sende den ind til guldsmeden igen for at fikse problemet, hvilket vil tage yderligere 3 uger. Selvfølgelig er det ikke helt uundgåeligt, men ringen har MANGE ridser på ALLE overflader. Det er IKKE i orden!!! Jeg vil aldrig bruge denne butik og deres guldsmed igen og vil fraråde samme til alle jeg kender. Sådan noget må bare ikke ske med en forlovelsesring til 14.000 kr.
Nemt at bestille og hurtig levering