Kunniga, trevliga och serviceinriktade! Blev supernöjd med dotterns studentskylt och fick personlig hjälp genom hela resan från skyltdesign till färdig beställning! Har även använt mig av Uppsala Foto... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Serviceminded personal som tipsade mig om hur jag kunde göra för att få min beställning/present i tid till festen som jag skulle på. Lösningsorienterad och engagerad hjälp då det strulade med bilden t... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Valokuvaliike
- Tietokonekorjaaja
- T-paitojen painatus
- Puhelimen korjaus
- Passikuvan tunnistuspalvelu
- Valokuvien tulostuspalvelu
Yrityksen kirjoittama
Välkommen till Uppsala Fotokompani, din mångsidiga destination för teknik och minnesvärda fotopresenter. Vi erbjuder ett brett sortiment av kameror, kikare och tryck på personliga fotoprodukter som t-shirts, muggar, nyckelringar och mycket mer. Utöver detta specialiserar vi oss på reparationer av mobiler och datorer för att hålla din teknik i toppskick. Dessutom tar vi hand om dina minnen genom framkallning av filmrullar och digitalisering av VHS, diabilder samt smalfilm. Hos oss kombineras teknisk expertis med kreativitet för att skapa och bevara dina speciella ögonblick. Upptäck en värld av innovation och personliga minnen hos Uppsala Fotokompani.
Dragarbrunnsgatan 42, 753 20, Uppsala, Ruotsi
- 018-102040
- info@ufk.se
- uppsalafotokompani.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Så fina skyltar!
Bäst I Uppsala professionella och…
Bäst I Uppsala professionella och trevligt bemötande
Beställde T-shirt med fototryck
Beställde T-shirt med fototryck. Det var lätt att göra beställningen på hemsidan och varan gick att hämta redan nästa dag. Jättefint resultat.
Beställt 3 magic mugg med perfekt…
Beställt 3 magic mugg med perfekt resultat varje gång. Rekommenderas!
Snabb och fint
Beställde en mugg med personligt tryck…
Beställde en mugg med personligt tryck online och den var klar att hämta ut redan nästa dag. Otroligt snabba och trevlig personal i butiken! Mycket nöjd! Muggen blev dock tryckt åt ”fel” håll, texten blev på andra sidan muggen än vad som visades i beställningen, så vi skojade om att den var för vänsterhänta. Därav ”bara” 4 av 5 stjärnor. Utöver det väldigt nöjd och kommer troligen beställa nåt från Uppsala Fotokompani igen.

Vastaus yritykseltä Uppsala Fotokompani
Jag tryckte ett foto på en mugg
Jag tryckte ett foto på en mugg, men när jag fick muggen såg jag att fotot var av dålig kvalitet och väldigt litet. De kunde ha trycka det större eller om fotot inte var lämpligt, skulle de ha sagt åt mig att byta foto.

amazing
very helpful, very easy, very nice employees, quality of products very good

Vastaus yritykseltä Uppsala Fotokompani
Snabb service och rimligt pris
Allting gick sjukt smidigt och snabbt till och personalen var otroligt trevliga trots många kunder i butiken! Behövde ett nytt batteri till min Macbook och bara 2 dagar senare var min dator klar. Inte nog med att de var snabba med batteribytet de hade även ett mycket mer överkomligt pris än många andra ställen jag hade varit på!

Super fin service!!
Så nöjd
Så himla impad över priserna och kvalitén, det var verkligen 10/10! Mitt nya go-to ställe för presenter