Fåt en faktura påminnelse utan att fått några varor levererade, Sa till säljaren att inget kommit ännu för ett tag sedan och han sa betala inte innan du får prylarna och nu kom påminnelsen. Skulle... Näytä lisää
En trevlig kille kom förbi oss igår kväll vid 21 (lite väl sent kan tyckas med tanke på att vi är en småbarnsfamilj) och eftersom vi köpt produkterna tidigare och gillar dem så gjorde vi ett köp. Va... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Unisale är ett svenskt företag som säljer bambukläder av hög kvalitet — sköna basplagg och underkläder som håller. Vi möter våra kunder personligen, ansikte mot ansikte, för vi tror på det äkta mötet. Bakom varje dörrknackning står en ung människa. För många är Unisale deras allra första jobb. Vi brinner för att ge unga chansen att utvecklas, ta ansvar och växa — att lära sig möta människor, hantera ett nej och resa sig igen. Det bygger självförtroende och en arbetsmoral de bär med sig hela livet. När du öppnar dörren för en av våra säljare ger du någon den chansen. Vi är inte perfekta, och ibland blir det fel — en leverans dröjer eller något blir tokigt. Men då finns vi här. Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68, så löser vi det. Vänta inte och anta det värsta; vi vill verkligen hjälpa dig, och det gör vi också. Vi är stolta över våra produkter, vårt unga team och varje kund som ger oss en chans. Har du feedback — positiv eller negativ — vill vi gärna höra den. Den gör oss bättre.
Finn Malmgrens Väg 2A, 12138, Johanneshov, Ruotsi
- 08-120 786 68
- kundtjanst@unisale.se
- unisale.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Vicente var supertrevlig
Vicente var supertrevlig! Bra och trevlig säljare. Vi är nöjda.
Bra jobb!
Har jobbat som säljare här i 2 år och kan säga att det är en otrolig arbetsplats med roliga chefer och kollegor! Du får ha kul på jobbet samtidigt som man får otroliga erfarenheter för framtiden!
Roligt och lärorikt
Jag tycker att det är ett jobb där man får lära sig ha interaktioner med nytt folk och man har roligt och lär sig träffa nya folk.
Ett minst sagt fantastiskt jobb för…
Ett minst sagt fantastiskt jobb för unga som letar efter en plats att tjäna pengar, utvecklas och växa som personer!
Jag är jättenöjd över att jobba på…
Jag är jättenöjd över att jobba på Unisale. Väldigt lärorikt och kul att jobba i en så utvecklande miljö. Inte alltid lätt men allt jobb man lägger ner får man tillbaka i personlig utveckling. Även bra att ha sälj erfarenhet senare i arbetslivet.
Tack
Hade en ung kille hos mig igår, tror han hette Frans. Frugan köpte ett linne som skulle komma lite senare. Mycket riktigt kom en trevlig kille och knackade på dörren ca 1 timme efter. Berättade att Unisale hjälper ungdomar att nå sina mål. Riktigt kul!
Jätte bra jobbat av Vilhard
Köpte av en kille Vilhard, super trevlig och duktig
Jag har jobbat på Unisale i snart tre…
Jag har jobbat på Unisale i snart tre år och kan ärligt säga att det är det bästa jobbet man kan ha som gymnasieelev. Du lär dig kundkontakt, sälj, massa saker från kunder men framförallt så tar du det där nästa steget.
Det roliga är utvecklingen som kommer med att gå utanför sin comfort zone. Unisale är ett jobb som inte ställer många krav på sina säljare du inte behöver vara särskilt extrovert eller någon mästare på sälj när du börjar men du kommer oavsett vad att utvecklas på Unisale både som säljare och som person.
Att jobba med dörrförsäljning är ett extremt otacksamt jobb och allt går inte alltid som man tänkt sig, men de som krigar på trots det och har målet i sikte är nog de coolaste personerna som finns.
Nu babblar jag bara på här men vad jag vill få fram är att om du är en gymnasieelev som behöver lite extra pengar och inte vet vad du vill göra,
Testa!
Trevliga säljare - Bra kvalitet
Köpte av supertrevlig driftig ungdom. Bra kvalitet!
Perfekta extrajobbet
Sjukt kul arbetsplats för gymnasieelever som vill utvecklas inom försäljning och livet!
Unisale som företag
Superföretag med skönt gäng och en bra utbildningsplatform för att börja lära sig försäljning.
Att jobba på Unisale
Min upplevelse som säljare på Unisale är superbra med snälla och roliga chefer samt kollegor och jag har superkul på jobbet☺️
Alltså stäng dörren och låt dem inte…
Alltså stäng dörren och låt dem inte tjata ihjäl dig. Det bygger på att en till slut inte orkar säga nej till alla försök att lura på en eller av en mer.

Vastaus yritykseltä Unisale
Jag fick besök en kväll av en ung…
Jag fick besök en kväll av en ung säljare som kommer inte ihåg vad han hette, han var så trevlig och berättade om hans dröm om att bli boxare , han samlar pengar för att resa till Thailand. Jag ville inte köpa saker men köpte ett par strumpor för tre hundra kronor och swishade pengarna direkt , han skulle komma tillbaks med varan till brev lådan, men han kom inte tillbaka , så har jag betalat för ingenting 😡

Vastaus yritykseltä Unisale
Fick besök av en säljare vid namn Neo
Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlåda som ligger en bit bort. Just då kommer bilen med Neos kollega och resten av mina produkter. Kvalitén känns fin men har inte testat grejerna ännu. Men hade en positiv upplevelse :)

Vastaus yritykseltä Unisale
Kom en ung kille o knackade på…
Kom en ung kille o knackade på dörren,sa att han jobbade för Unisale.Fredrik Andersson hette han visst.Köpte 4 par kallingar+ 2 T-shirts för 1200kr, lite dyrt kanske. Men man kan ju tacka nej,men tydligen inte jag.Korsförhör med frugan när man stängt dörren.Du är så lättlurad,hur kan du gå på det där.Men varorna låg i brevlådan som utlovat,rätt storlek o färg var det också.

Bedrägeri
Precis som flera andra betalade vi för en vara som säljaren bara skulle springa till bilen för att hämta. Han kom aldrig tillbaka. Efter kontakt med kundtjänst och hot om polisanmälan av såväl företaget som säljaren fick vi tillbaka de pengar som vi lagt ut. Verkar vara ett sätt som företaget satt i system för att lura folk på pengar,

Vastaus yritykseltä Unisale
Trevlig tjej som knackade på och sålde…
Trevlig tjej som knackade på och sålde bra produkter som levererades samma dag,1 timme efter affären var klar.
Underbara produkter!!!

Vastaus yritykseltä Unisale
Skriver som förälder till en…
Skriver som förälder till en gymnasieungdom som jobbat på företaget. Han sålde bäst av de som var ute båda kvällar han jobbade, men detta genererade bara i småslantar. Man kan föreställa sig hur mycket företaget tjänar på någon som springer runt i 6 h, säljer mängder av kläder till överpris och sedan får knappt 300 kr för detta. Utnyttjande på hög nivå.