Unique Dreams Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jag är väldigt nöjd med min säng; den är mycket bekväm, och lådorna glider lätt ut och rymmer mycket. Jag är verkligen nöjd och rekommenderar företaget till alla – ni kommer inte att ångra er. Nu ska... Näytä lisää

We bought a stunning bed and absolutely love it. The quality is excellent, it looks beautiful in our bedroom and it’s just as comfortable as we hoped it would be. What really made the experience... Näytä lisää

Virkelig glad for min Phoenix Continental seng fra Unique Dreams! ⭐⭐⭐⭐⭐ Sengen er flot, solid og utrolig komfortabel og til en rigtig god pris. Det vigtigste for mig er dog, at den giver god... Näytä lisää

Jag köpte en säng från unique dreams samt en soffa i just en färg som jag sökte efter under lång tid men inte kunde hitta nånstans. Jag hade ett väldigt fint bemötande från början till slut. Och... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Huonekalutarvikkeet
  3. Makuuhuoneen sisustus
  4. Sohvat
  5. Sängyt

Unique Dreams – mere plads, god komfort og fair priser Få mere ud af pladsen derhjemme med vores senge med rummelig opbevaring og sofaer med både opbevaring og sovefunktion. Vi kombinerer flot design og høj kvalitet med priser, der er til at betale. Vælg mellem mange størrelser, farver og materialer – og få personlig hjælp til at finde den rigtige løsning til dit hjem. Besøg vores showroom i Glostrup, og mærk komforten selv. Unique Dreams – plads til at drømme.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi er meget glade for vores nye sofa

Vi er meget glade for vores nye sofa. Den er både flot og komfortabel, og opbevaringen under sofaen er virkelig praktisk. Sovefunktionen er også nem at bruge og fungerer perfekt, når vi har gæster. Rigtig godt køb!

20. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for jeres fine anmeldelse! 😊 Det glæder os, at sofaen både er behagelig i hverdagen og nem at gøre klar til overnattende gæster. Dejligt, at I også har glæde af den ekstra opbevaring.

Vi håber, I får mange hyggelige stunder i jeres nye sofa!

Team Unique Dreams

Vi er virkelig glade for vores nye seng…

Vi er virkelig glade for vores nye seng fra Unique Dreams. Opbevaringen under sengen er genial og der er meget mere plads, end vi havde regnet med. Den er nem at åbne, og det gør det virkelig praktisk at gemme dyner, puder og andre ting væk.

Sengen er også rigtig flot og behagelig at sove i. Vi fik god hjælp og service, og alt i alt har vi været meget tilfredse. Kan helt klart anbefales.

4. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse! 😊 Hvor er det skønt, at opbevaringen har overrasket positivt og giver god plads til dyner og puder – samtidig med at I sover godt i sengen.

Vi er glade for, at I har følt jer godt hjulpet hos os. Tak for jeres tillid og varme anbefaling!

Team Unique Dreams

Jeg købte en seng med opbevaring …

Jeg købte en seng med opbevaring nedenunder. Super praktisk.
Jeg er rigtig glad og tilfreds med mit køb.
Fin kvalitet, hurtig levering og super fin kundeservice. Alt i alt en en rigtig god oplevelse. Kan jeg sagtens anbefale

28. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Hvor er det dejligt, at du er glad for din nye seng og den praktiske opbevaring.

Vi er også glade for, at både leveringen og vores kundeservice har været med til at give dig en god oplevelse. Tak for din anbefaling, og sov rigtig godt i din nye seng!

Team Unique Dreams

Jag köpte en säng från unique dreams…

Jag hade ett väldigt fint bemötande från början till slut.
Och sängen är så himla bra med sin förvaring. Lådorna är jätte stora och det får plats så mycket i lådorna.
Jag rekommenderar verkligen detta företag. Bra priser bra produkter och så himla trevlig personal.

25. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Stort tack för dina fina ord! 😊 Så roligt att vi kunde hjälpa dig att hitta soffan i precis den färg du hade letat efter så länge, och att sängens rymliga förvaring kommer till nytta.

Vi blir verkligen glada över att du känt dig väl bemött hela vägen. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss!

Varma hälsningar,

Rekommenderar verkligen!

Jag är otroligt glad över mitt köp hos Unique Dreams. Sängen är väldigt bekväm, stilren och har en praktisk förvaring. Lådorna är väldigt rymliga och djupa, vilket gör så att jag kan få plats med mycket kläder, osv. Kommunikationen var snabb och arbetarna var väldigt trevliga och snälla. Jag rekommenderar detta stort!

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Stort tack för din fina recension och varma rekommendation! 😊 Vad härligt att du är så nöjd med sängen och att den rymliga förvaringen kommer till nytta.

Det gläder oss också att du uppskattade den snabba kommunikationen och bemötandet från våra kollegor. Vi önskar dig många sköna nätter i din nya säng!

Varma hälsningar,

Super tilfreds

Jeg har efterhånden købt flere ting hos Unique Dreams, både en stor sovesofa, en kæmpe kingsize seng og et flot sofabord. Min datter har ligeledes en dobbeltseng derfra.

Vi har været rigtig glade for kvaliteten, de flotte farver og ikke mindst komforten. Det er møbler, der både er pæne at se på, og fungerer godt i hverdagen.

Jeg har også altid oplevet god og personlig service, så herfra får Unique Dreams mine varmeste anbefalinger. 😊

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for den tillid, du og din datter har vist os! 😊 Det betyder rigtig meget, at du vender tilbage, og at møblerne både pynter og fungerer godt i jeres hverdag.

Vi er særligt glade for dine ord om vores personlige service – vi sætter stor pris på at kunne hjælpe jer hver gang. Tak for dine varme anbefalinger!

Team Unique Dreams

Virkelig gode priser og ekstrem høj service

Virkelig gode priser, ekstrem høj service og stor hjælpsomhed.
Og ikke mindst masser af tålmodighed.
Varmeste anbefaling herfra.

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og varme anbefaling! 😊 Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet. Vi tager os gerne den tid, der skal til, så du kan finde det helt rigtige i ro og mag.