Unique Dreams Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

We bought a stunning bed and absolutely love it. The quality is excellent, it looks beautiful in our bedroom and it’s just as comfortable as we hoped it would be. What really made the experience... Näytä lisää

Virkelig glad for min Phoenix Continental seng fra Unique Dreams! ⭐⭐⭐⭐⭐ Sengen er flot, solid og utrolig komfortabel og til en rigtig god pris. Det vigtigste for mig er dog, at den giver god... Näytä lisää

Jag köpte en säng från unique dreams samt en soffa i just en färg som jag sökte efter under lång tid men inte kunde hitta nånstans. Jag hade ett väldigt fint bemötande från början till slut. Och... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Huonekalutarvikkeet
  3. Makuuhuoneen sisustus
  4. Sohvat
  5. Sängyt

Unique Dreams – mere plads, god komfort og fair priser Få mere ud af pladsen derhjemme med vores senge med rummelig opbevaring og sofaer med både opbevaring og sovefunktion. Vi kombinerer flot design og høj kvalitet med priser, der er til at betale. Vælg mellem mange størrelser, farver og materialer – og få personlig hjælp til at finde den rigtige løsning til dit hjem. Besøg vores showroom i Glostrup, og mærk komforten selv. Unique Dreams – plads til at drømme.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk kvalitet og service!
Jeg er utrolig glad for min seng fra Unique Dreams. Høj kvalitet, fantastisk komfort og et virkelig flot design. Hele købsoplevelsen har været professionel og imødekommende fra start til slut.

Kan varmt anbefales!

25. syyskuuta 2026

Super quality and service was excellent.

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Thank you for your lovely feedback! 😊 We’re delighted you’re happy with both the quality and our service. It was a pleasure to help you!

Good quality,better price

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Thank you for your kind review! 😊 We’re happy you’re pleased with the quality and value. Thanks for choosing Unique Dreams!

Super service

Super service! -Produktet jeg bestilte, var præcis som foreskrevet. Det kom til tiden, og chaufføren skrev 30 min før.
Mine varmeste anbefalinger!

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din varme anbefaling! 😊 Dejligt at høre, at produktet levede op til beskrivelsen, og at leveringen gik som aftalt. Vi giver gerne dine fine ord videre til chaufføren!

Team Unique Dreams

Virkelig glad for min Phoenix…

Virkelig glad for min Phoenix Continental seng fra Unique Dreams! ⭐⭐⭐⭐⭐

Sengen er flot, solid og utrolig komfortabel og til en rigtig god pris. Det vigtigste for mig er dog, at den giver god støtte til ryggen, man vågner med en mere afslappet og behagelig fornemmelse i kroppen.

Jeg er også vild med den ekstra plads under sengen. 😍 Det er en virkelig smart og praktisk løsning, som giver masser af opbevaringsplads uden at fylde soveværelset med ekstra skabe eller møbler.

Min oplevelse med Unique Dreams har også været rigtig god. De har været hjælpsomme med logistikken, gode til at finde løsninger og meget imødekommende.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – god seng, god kvalitet og god service. Jeg kan varmt anbefale både Phoenix Continental senge og Unique Dreams! ❤️

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din dejlige og udførlige anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du er så glad for din Phoenix-seng og vågner med en mere afslappet fornemmelse i kroppen. Skønt, at opbevaringen også giver dig ekstra plads i soveværelset.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med logistikken og finde løsninger, der passede dig. Tak for din tillid og varme anbefaling! ❤️

Er yderst tilfreds

Er yderst tilfreds. Alt lever op til forventningerne og jeg sover vildt godt i sengen. Tak 🙏

18. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 At du sover så godt i din nye seng, er noget af det bedste, vi kan høre. Tak for tilliden, og rigtig god fornøjelse med sengen!

Beautiful Bed & Exceptional Service

What really made the experience stand out, though, was the service. From start to finish, everything felt personal, professional and genuinely caring. They went above and beyond to make sure everything was right and nothing ever felt like too much trouble.

It’s rare to find both such a beautiful, high-quality product and this level of customer service. We’re so happy with our bed and with the whole experience. We would 100% recommend them.

19. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Thank you so much for your thoughtful review! 😊 We’re delighted that your new bed looks beautiful in your bedroom and is just as comfortable as you hoped.

Your kind words about our service mean a great deal to us. Knowing you felt personally cared for throughout the experience is especially rewarding. Thank you for your trust and wholehearted recommendation!

Team Unique Dreams

Helt igennem fantastisk oplevelse og…

Helt igennem fantastisk oplevelse og kvalitet i særklasse!

ł

Vi har for nylig købt vores nye sofa her, og vi kunne simpelthen ikke være gladere. Fra det øjeblik man kigger på udvalget, mærker man med det samme, at der lagt hjerte og sjæl i forretningen. Det er ikke bare et sted, hvor man køber et møbel - man får en helt utrolig nærværende, ærlig og behagelig service, hvor man virkelig føler sig lyttet til og taget i hånden.

ł

Sofaen er fuldstændig fantastisk at sidde i, kvaliteten er helt i top, og den har givet vores stue præcis den varme og komfort, vi drømte om. Man kan tydeligt mærke, at der bliver kælet for detaljerne, og at kundens tilfredshed vægtes utrolig højt.

ł

Hvis man leder efter fantastiske møbler og en service, der rækker langt ud over det sædvanlige, kan vi kun give de varmeste og mest reelle anbefalinger herfra. Vi kommer helt sikkert igen!

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for jeres utrolig varme ord! 😊 Det betyder meget for os, at I har følt jer lyttet til og godt hjulpet. Vi lægger meget hjerte i vores lille forretning, så jeres anmeldelse gør os både glade og stolte.

Hvor er det dejligt, at sofaen har givet stuen netop den varme og komfort, I ønskede jer. Vi ønsker jer mange hyggelige stunder i den og glæder os til at byde jer velkommen igen!

Team Unique Dreams

Har været på udkik noget tid

Jeg har gennem længere tid været på udkig efter en ny seng, især en med opbevaring. Det har været svært at finde en seng i god kvalitet og samtidig et design, som både min kone og jeg kunne lide.

Så fortalte min ven mig om Unique Dreams, og dér fandt vi lige præcis det, vi havde ledt efter. Levering og håndtering har været super.

En varm anbefaling herfra!

16. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Hvor er det skønt, at I fandt en seng hos os, som passer til både jeres smag og ønsket om opbevaring efter længere tids søgen.

Vi er glade for, at leveringen også gik godt. Tak for din varme anbefaling – og hils endelig din ven og sig tak for at sende jer vores vej!

Team Unique Dreams

Vi har købt 3 forskellige sovesofaer…

Vi har købt 3 forskellige sovesofaer og en seng med opbevaring hos Unique Dreams. Det har klart været best value for the money beslutning vi har taget. Vi har plads til så mange ekstra ting med den ekstra opbevaringsplads. Fantastiske produkter og deres service og hjælpsomhed er helt i top.

10. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse og for at vælge os til hele tre sovesofaer og en seng! 😊 Det betyder meget, at I har vist os så stor tillid.

Hvor er det skønt, at den ekstra opbevaring gør en forskel i jeres hjem, og at I føler, I har fået god værdi for pengene. Vi sætter stor pris på jeres fine ord om vores service og hjælpsomhed!

Super service

Super service, super priser, kan stærkt anbefales.

15. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din anbefaling! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores service og priser. Du er altid velkommen hos os igen!

Kan stærk anbefaldes

Kan stærk anbefaldes. Jeg er yderst tilfreds. Min seng er bare genial med alt den opbevaringsplads.

15. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din varme anbefaling! 😊 Hvor er det dejligt, at du er så glad for din seng og al den ekstra opbevaringsplads. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Meget tilfreds

Meget tilfreds! Meget behagelig seng og rigelig med plads til opbevaring under madrassen.

14. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Dejligt at høre, at sengen er behagelig, og at du har god plads til opbevaring. Vi ønsker dig mange gode nætter i din nye seng!

Team Unique Dreams

Jag är väldigt nöjd med min säng

Jag är väldigt nöjd med min säng; den är mycket bekväm, och lådorna glider lätt ut och rymmer mycket. Jag är verkligen nöjd och rekommenderar företaget till alla – ni kommer inte att ångra er. Nu ska jag beställa en säng till min son, eftersom han säger att han vill ha likadan som jag har. Jag rekommenderar den varmt; jag sover som en prinsessa nu.

13. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Stort tack för din härliga recension! 😊 Vad underbart att du sover som en prinsessa och har glädje av den rymliga förvaringen.

Att din son också vill ha en likadan säng gör oss extra glada! Vi hjälper dig gärna när det är dags att beställa hans. Tack för förtroendet och din varma rekommendation!

Varma hälsningar,
Team Unique Dreams

Jeg er virkelig glad for mit køb af min…

Jeg er virkelig glad for mit køb af min nye seng. Fra start til slut har det været en rigtig god oplevelse. Bestillingen var nem og overskuelig.

Sengen lever fuldt ud op til mine forventninger og er både flot, komfortabel og af god kvalitet. Man kan virkelig mærke, at der er tænkt over detaljerne.

Jeg er meget tilfreds med både produktet og hele købsoplevelsen og kan derfor varmt anbefale firmaet til andre. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her.

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Det glæder os, at hele forløbet har været nemt og overskueligt, og at du sætter pris på både komforten og de små detaljer i din nye seng.

Tak for din varme anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig levering af seng og virkelig god kvalitet. Alt i alt en god oplevelse!

10. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores service, leveringen og sengens kvalitet. Vi håber, du får mange skønne nætter i din nye seng!

Team Unique Dreams

Jeg er virkelig glad for min nye seng

Jeg er virkelig glad for min nye seng! Kvaliteten er super god, og den er virkelig behagelig at sove i. Til prisen synes jeg helt klart, man får rigtig meget for pengene.

Servicen var også helt i top, sød, hjælpsom og god service hele vejen igennem!

Det bedste er næsten opbevaringen under sengen. Jeg har et mindre værelse, så det er virkelig smart at kunne gemme ting væk og samtidig spare plads.

Kan helt klart anbefale at handle her, jeg er i hvert fald super tilfreds med min seng!

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at du sover godt i din nye seng, og at opbevaringen hjælper dig med at få mere ud af pladsen på dit værelse.

Dine fine ord om vores service betyder meget for os. Tak for din varme anbefaling og for at vælge Unique Dreams!

Team Unique Dreams

I recently bought the Atlantic…

I recently bought the Atlantic continental bed from Unique Dreams and I’m very happy with it. The bed is comfortable and I sleep really well in it, but what I like most is the storage underneath. There is a lot more space than I expected, and it’s very easy to open and use. Im very happy with the bed and would definitely recommend it and Unique Dreams.

8. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Thank you for your lovely review! 😊 We’re so pleased you’re sleeping well in your new Atlantic bed and that the storage has given you even more space than expected.

Thank you for choosing Unique Dreams and for recommending us. Wishing you many restful nights in your new bed!

Fantastisk sofa til en god pris

Fantastisk sofa til en god pris

Jeg købte en sofa, som lever op til mine forventninger, og prisen var virkelig attraktiv. Betjeningen var både høflig og professionel, og det var tydeligt, at medarbejderen havde styr på sit arbejde.

Jeg er meget tilfreds med mit køb og kan varmt anbefale stedet til alle, der er på udkig efter en ny sofa.

Leveret hjem til mig og der var god mulighed for at sige hvornår jeg var hjemme hvor vi aftalte en god dato !

Vastaus yritykseltä Unique Dreams

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og varme anbefaling! 😊 Vi er glade for, at sofaen lever op til dine forventninger, og at du følte dig godt vejledt.

Det er også dejligt at høre, at vi sammen fandt en leveringsdato, der passede dig. Vi ønsker dig mange hyggelige stunder i din nye sofa!