Unibet Arvostelua

1 073
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Jeg har brugt Unibet i flere år, og min oplevelse har generelt været rigtig positiv. Platformen er nem at navigere, både på computer og mobil, og oddsene er ofte blandt de bedre på markedet – især... Näytä lisää

Siden virker altid har aldrig problemer med hverken ind eller ud betaling der er bare styr på det hele syntes jeg

Efter at have indsat ialt 1500 d. 15 september var jeg så heldig at vinde 2000, som jeg satte til udbetaling. det er stadig ikke sket, da de oplyser jeg skal verificere min konto, efter anmodning har... Näytä lisää

1. Vedonlyöntitoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Unibet er en af de hurtigst voksende bookmakere i Europa, og vi tilbyder markedsførende sportsbetting, casinospil og poker til mere end 10 millioner kunder fra mere end 100 forskellige lande. Vi er et børsnoteret selskab med licens i adskillelige europæiske lande - heriblandt Danmark - såvel som Australien, og vi har i dag kontorer i det meste af verden; bl.a. Sverige, Malta, Australien og England.

Tiedoksesi

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 073)

185 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

They accepted my money then blocked my account.

They accepted my money, I started playing poker, played about 20 games in 2 weeks, then my account has been blocked.

I contacted the chat, the agent says there are no customer facing supervisor or managers and they are the only person client facing.

They say my account has been restricted from playing poker and they do not owe me any explanations.

4. tammikuuta 2026

I haven't had any bad experiences and…

I haven't had any bad experiences and there promotion of winning a jackpot on the wheel being small medium or large on the hot drops jackpot is excellent ! Maybe give more higher wins though as it seems its usually a mini jackpot in my case but however I am still gratefull for this good job!

8. tammikuuta 2026

Oszuści

scammers! 5 of us played on Unibet, lost a total of 300,000 kr and never won anything. All online casinos are scams.

3. tammikuuta 2026

Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner.

Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner.
Totalt amatør firma hold jer langt væk de snyder og bedrager og ender med at udelukke jer hvis i skulle være i plus efter et stykke tid ..
kundeservice fatter intet .. Så at sætte penge ind her er det rene lotto på nær du får dine penge i lotto hos Unibet er det yderst tvivlsomt

12. joulukuuta 2025

Utilfredsstillende LAGGING

Utilfredsstillende LAGGING
Har lige spillet free spins på en af jeres maskiner, er først gang i lang tid da de ofte lagger utrolig meget og derved tager både hyggen og spændingen når der pludselig er symboler uden man har set noget på skærmen, men da problemet , til trods for gentagne gange henvendelse til Kundecentret IKKE er blevet bedre, så er det ikke hos jer jeg skal spille maskiner, holder mig til sports betting, vil simpelthen ikke mangle hyggen ved spillet når det gælder maskiner og lader til man har set stort på problemet, siden man ikke har fikset det. Denne gang var det 8 ud af 13 free spins som laggede så meget man ikke så symbolerne køre rundt, men de blot kom på maskinen - ikke godt nok.

27. marraskuuta 2025

Der er konstant "tekniske problemer"

Der er konstant "tekniske problemer". Så både appen og hjemmesiden ikke virker og man derfor ikke kan Cashe ud.
Det er begyndt at være så tit at jeg magter kampen mere.
Tager alt det sjove ud af live betting
Find en anden side.

26. marraskuuta 2025

Svindel bedrageri

Hold jer væk fra det sted, når du vinder beholder de dine penge og udbetaler ikke. Nu har de spærret min konto. Kundeservice er elendigt. Hold jer langt fra denne side hvis i ikke vil blive svindlet. Det ren tyveri er meldt til spillemyndigheden

25. marraskuuta 2025

Så er Unibet igen igen nede

Så er Unibet igen igen nede, hvor er det typisk.
Det funker når man skal satse på de forskellige kampe i CL, men midt i første halvleg er løbet kørt. Man kan ikke logge ind fordi de ikke kan opdatere deres betingelser!!!
Det er super ringe og virker utroværdigt, så ens væddemål er låst og man kan ikke agere aktivt under kampene, sådan noget møj.

25. marraskuuta 2025

Unibet stjæler dine penge!!!

Unibet stjæler dine penge!!!
Jeg har spillet for ca. 40k uden de store problemer, men de 300 kr. jeg vandt i går aftes er suspenderet. I følge Pernilla fra kundeservice er beløbet suspenderet på baggrund af at jeg har lukket min konto hos MariaCasino.dk hvilket ikke giver nogen mening, men det er dog forklaringen. Unibet vil ikke gøre yderligere i sagen, så de beholder bare mine penge. Det er jo det rene tyveri!! Jeg kan på ingen måder anbefale dette kriminelle netværk til nogen eller noget, så.... Just dont do it!!

25. marraskuuta 2025

Free bets withdrawn as a new customer for no reason

I joined as a new customer, never used them before. I deposited and bet as per the terms to get their new customer bonuses, but before the race even happened, received an email saying I wasnt eligable. I spoke to customer servcies who could only tell me that "senior management" had decided and he has no more info.

Funny though, that one bet won £68 profit, I withdrew and asked online chat to close my account.

Then after asking to clsoe the account on the chat option, customer servcies just logged me out witghout even responding.

Beyond poor

24. marraskuuta 2025

Jeg blev snydt i et bonus spil for en…

Jeg blev snydt i et bonus spil for en god gevinst. Spillet lukkede ned i det den skulle give gevinst og afsluttet Spillet... jeg klager til kundeservice på en pæn måde, jeg har været god kunde i flere år.. aldrig har jeg fået så dårlig en behandling.. de vil intet have med det at gøre.. jeg blev sendt rundt til 5 forskellige hvor en slet ikke kunne dansk... og til sidst logget de mig bare ud... snyd og svindel fra deres side... et stort firma som dem vil kompensation intet skade... men jeg spiller der aldrig mere, og advarer andre om deres elendige kundeservice og side.. farvel og tak for altid 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

22. lokakuuta 2025

Unibet konfiskerede 31.726 kr. uden forklaring

Jeg har fået min Unibet-konto (Bruger-ID 127491293) permanent lukket, og min gevinst på 31.726,38 kr. er blevet konfiskeret – uden nogen konkret begrundelse.

Unibet henviser blot til et generelt vilkår (§4.7), som siger, at de kan lukke konti ved “mistanke om overtrædelse af regler”. De har dog aldrig oplyst, hvilken regel jeg skulle have overtrådt, eller hvilke handlinger der skulle ligge bag beslutningen.

Jeg har skriftligt bedt om en forklaring og givet dem frist til 16. oktober 2025 kl. 12.00, men de har ikke svaret.
Jeg har derfor indgivet officiel klage til Spillemyndigheden, og sagen vil blive ført videre juridisk, hvis det bliver nødvendigt.

Jeg skriver dette for at advare andre spillere om manglende gennemsigtighed og kundebehandling hos Unibet.
Når man spiller lovligt og efter reglerne, bør man kunne forvente, at en gevinst bliver udbetalt – og at man som minimum får en konkret forklaring, hvis kontoen pludselig lukkes.

13. lokakuuta 2025

Ulovlig konfiskering af gevinst – nægter at give forklaring

Jeg fik konfiskeret en gevinst på 26.617 kr. fra Unibet den 28. maj 2025, selvom min konto var fuldt verificeret og godkendt.

Da jeg bad om en forklaring, svarede deres support:

“Vi behøver ikke give nogen forklaring. Vilkårene og betingelserne dækker det hele.”

Det er helt uacceptabelt, at en spiludbyder med dansk licens nægter at dokumentere eller begrunde en beslutning om konfiskering.

Sagen er nu indberettet spilmyndigheden.
Jeg advarer andre spillere mod at bruge Unibet, før de viser gennemsigtighed og respekt for danske forbrugerrettigheder.

28. toukokuuta 2025

Konto lukket og gevinster konfiskeret uden dokumentation

Unibet har lukket min konto og konfiskeret gevinster på mange tusinde kroner uden at fremlægge nogen konkret dokumentation for, at jeg skulle have overtrådt deres vilkår.

Jeg har fulgt alle procedurer, sendt en formel klage og fået et afslag, hvor Unibet kun henviser til generelle vilkår.

Sagen er nu sendt til Spillemyndigheden til vurdering. Jeg opdaterer her, når der kommer nyt.

19. syyskuuta 2025