Unibet Arvostelua

1 073
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Jeg har brugt Unibet i flere år, og min oplevelse har generelt været rigtig positiv. Platformen er nem at navigere, både på computer og mobil, og oddsene er ofte blandt de bedre på markedet – især... Näytä lisää

Siden virker altid har aldrig problemer med hverken ind eller ud betaling der er bare styr på det hele syntes jeg

Efter at have indsat ialt 1500 d. 15 september var jeg så heldig at vinde 2000, som jeg satte til udbetaling. det er stadig ikke sket, da de oplyser jeg skal verificere min konto, efter anmodning har... Näytä lisää

I haven't had any bad experiences and there promotion of winning a jackpot on the wheel being small medium or large on the hot drops jackpot is excellent ! Maybe give more higher wins though as it see... Näytä lisää

1. Vedonlyöntitoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Unibet er en af de hurtigst voksende bookmakere i Europa, og vi tilbyder markedsførende sportsbetting, casinospil og poker til mere end 10 millioner kunder fra mere end 100 forskellige lande. Vi er et børsnoteret selskab med licens i adskillelige europæiske lande - heriblandt Danmark - såvel som Australien, og vi har i dag kontorer i det meste af verden; bl.a. Sverige, Malta, Australien og England.

Tiedoksesi

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 073)

185 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God oplevelse

Det meget fedt man kan for lov til at spille spillene uden at bet, så man kan se hvad det er og lære spillet at kende. Det er meget mere trygt. Er meget glad for unibet.

19. helmikuuta 2026

Vundet mest

Der hvor jeg har haft vundet mest MEN pas nu for f..... på dine penge og dit forbrug 😉

Held & Lykke

15. helmikuuta 2026

Meget ringe

Meget ringe. Der er ikke rigtig noget spil på deres siden tager ca 10 min pr 100 kr du sætter ind at miste dem. Ville hygge mig lidt en aften selvfølgelig i håbet om den helt store gevinst. Men tog mig godt 20 Min og 500 kr ved 2 kr spins. Ikke meget underholdning i det. Bedre i irl slots maskiner 200 vare nemt nogen timer med lidt spænding også. Om jackpotten. Unibet er slettet her. 😀

10. helmikuuta 2026

Luk venligst min konto permanent

Luk venligst min konto permanent. Jeg ønsker aldrig nogensinde at spille på nogen af jeres casinoer igen. Det er fuldstændig uacceptabelt, at I har haft samvittighed til at behandle mig sådan, især når I allerede har kostet mig 500.000 DKK på grund af en ekstremt lav RTP på omkring 80 %, mens normale og seriøse casinoer ligger på 97–98 %.

Derudover valgte I at lukke min konto, mens jeg aktivt spillede, tilbageholde mine gevinster og kræve dokumentation i over et døgn. Hele forløbet har været uprofessionelt og dybt frustrerende. Denne sag vil blive taget videre til både medierne, MGA samt relevante kontakter i Sliema og St. Julian’s.

8. helmikuuta 2026

scam

De siger 100% vilkomstbouns som skal omsættes 10x
jeg har inbetalt og valgt den bouns, men jeg fik intet ud af den tilbud. Det er umuligt at omsættes 10x fordi jeg fik ikke en eneste bonus i spillet. Hold jer langt væk og lad være med at indbetale en eneste krone.

8. helmikuuta 2026

Possibly the worst gambling site in the…

Possibly the worst gambling site in the UK, allowed me to deposit and play then I won money and they suddenly needed 1000 documents of every type. It is day 12 now and they still havent been looked at. Avoid at all costs. Plenty of sites out there to use, f*c*k*ng sickening

5. helmikuuta 2026

Rigged scamming, mvh en kunde i over 10 år

HOLD JER LANGT VÆK!
deres er RTP er ikke eksisterende, har tabt over 10000 kroner siden den 27/12-2025 - ikke et eneste win, eller tæt på og kunne udbetalr.. det er lige meget om man spiller online casino, slots med den latterlige sædvablige algoritme eller deres rigged poker, hvor huset igen wr eneste vinder.. der er noget helt pg aldeles galt, hvis man kan tabe over 10000 på under 30 dge, min indbetalingsgrænse er 500 pr dag.. så det er næsten hver dag man har tabt Maks... SCAM er dette rette ord her.

26. tammikuuta 2026