Saanut 5/5 tähteä

Hallo Ik ben dik tevreden over deze app Goede uitleg Goede inzage betreffende de teruglevering En wat de kostend betreft

Saanut 1/5 tähteä

Umeter heeft nu een premium abonnement, met deze invoering hebben ze ook oude data van mij verwijderd, zonder mij de kans te geven dit nog van te voren te downloaden. Naast dit hebben bepaalde inz... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sinds eninge tijd is de layout van u meter veranderd de tabbladen zijn niet meer in het Nederlans maar in het Engels geworden. De tarieven die je invoert daar wordt niet mee gerekend. Wil je... Näytä lisää

3,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,1

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hallo

Hallo
Ik ben dik tevreden over deze app
Goede uitleg
Goede inzage betreffende de teruglevering
En wat de kostend betreft

21. kesäkuuta 2026

Nuttige app, goede helpdesk

Sinds onze warmtepomp eind februari in werking is zou je over maart een veel lager gasverbruik verwachten. Niets daarvan: Umeter produceert fantastische getallen ven vele m3 per dag terwijl het "echte" verbruik tussen de 0,5-1 m3 ligt. Ook wordt de totaalstand van de gasmeter met 400m3 te hoog aangegeven. Bij verdere analyse waarom dit onverklaarbare gasverbruik ontstaat bleek de oorzaak bij de netbeheerder Stedin te liggen. Zij bleken een verkeerd gasmeternummer aan mijn EAN te hebben gekoppeld! Het heeft weken soebatten gekost om dit boven water (gas?) te krijgen. De helpservice van Umeter kwam snel in beweging na een eerdere negatieve beoordeling.

8. huhtikuuta 2026

Geweldige app

Geweldige app, sterk in details, dag , week en jaar overzicht, met kennis van energiezaken en het verwerken van alle gegeven een zeer goed ding om het huis en je gedrag energie zuinig en kosten reducerend te maken.

1. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Goed en goedkoop

Geweldig systeem. Heb gelijk een goedkoop premiumabonnement voor iets meer dan 1 eurotje per maand genomen toen ik ontdekte dat de P1 live meteruitlezers er weer waren… Die is zo precies dat ik nu zelfs kan zien dat de satisfyer van m'n vriendin vol is en de lader uit het stopcontact kan om brand te voorkomen. Maar -1 * omdat je (als ik het goed begrijp) een Raspberry Pi nodig hebt om de historische live data te bewaren. Jammer dat dat niet op hun server kan.

22. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Erg jammer dat service en een fijne…

Erg jammer dat service en een fijne dienst heeft plaatsgemaakt voor hebzucht. Voorheen kon ik gewoon alles zien voor 0 euro. Nu ik op het punt sta over te stappen van energieleverancier zie ik dat alles wat zo fijn was aan Umeter nu achter een betaalmuur staat en dan niet een klein symbolische bijdrage. Bv. 2,99 of maar meteen even 19,99 per jaar.

Helaas daar begin ik niet aan. Maar ja er zullen er genoeg zijn die ook eerst niets betaalden nu wel betalen dus dat zal nooit meer veranderen.

16. maaliskuuta 2026

Ik ben erg ontevreden

Ik ben erg ontevreden. Ik heb eeb premiu abonnenment afgesloten metb een P1 live abonnement. Totaal onduidelijk hoe dit ding te koppelen. Ik krijg het niet aan de praat. Support 0.0 en geen contact of reactie op mijn pogingen.IK ben erg teleurgesteld

12. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

I keep getting the following MOTT…

I keep getting the following MOTT messages. Which connection should I check?

MQTT server       p1mqtt.meterdata.io
MQTT status       Error, check connection
MQTT (re)connects       11
MQTT (re)connect time   2026-02-12T03:32:15Z

8. helmikuuta 2026

De App Umeter werkt prima

De App Umeter werkt prima, goede overzicht en overzichtelijk.
Wel even online inloggen op hun website om de kosten van de energiemaatschappij in te vullen( onder contract en kosten).
Je kunt dan ook het maandelijks bedrag invullen en een doel instellen.
Super tevreden.

14. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin