Kan ikke se en forbedring- dog kun 3-4 uger siden, så håber det bliver bedre. Selve behandlingen tog max 25 min incl vejledning før og efter - så hurtig overstået. Tænker ikke jeg vil prøve igen for... Näytä lisää

En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Näytä lisää

Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Näytä lisää

Endelig tog jeg mig sammen til at prøve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skønne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... Näytä lisää

1. Ihonhoitoklinikka

Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Troværdig vejledning

Det var et tillidsfuld møde jeg havde i Ultraformer-klinikken. Jeg har lige en lille omvej jeg skal, men vil så helt sikkert vende tilbage til Ultraformer og påbegynde behandlinger. Tak for den gode, kvalificerede vejledning!

4. heinäkuuta 2025

God oplevelse

Det går hurtigt og man er i trygge hænder.

10. kesäkuuta 2025

Tak❣️

Very unprofessional in timing

Very unprofessional in timing. Bad experience and will never contact them.

23. toukokuuta 2025

Dear Mana,
As I also mentioned to you, I’m truly sorry for the delay that caused the timing not to work out for you after all. On rare occasions, there can be reasons that lead to a bit of a delay.
All the best to you going forward.

Kind regards,
Josefine Ultraformer

Klar anbefaling af Ultraformer hos Josefine, hvis du vil gøre noget godt for dig selv

Jeg fik laver en Ultraformer III-behandling af ansigt og hals, og er meget glad for det foreløbige resultat! (blev behandlet for 1 måned siden).
Jeg føler mig friskere at se på, og er blevet meget gladere for at se mig i spejlet, end jeg har været længe :)
Smukke omgivelser, og en tryg og professionel behandling gør at jeg til hver en tid vil anbefale at gå til Josefine, hvis man gerne vil gøre noget godt for sig selv.

23. huhtikuuta 2025

Smukt naturligt resultat der var…

Smukt naturligt resultat der var synligt umiddelbart efter behandlingen og meget fin orientering fra Fine både før og undervejs, så jeg hele tiden følte mig forberedt på næste skridt.

20. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ultraformer

Tak for din fine anmeldelse, vi ses næste gang ❣️

Tryg & kompetent behandling

Følte mig i trygge hænder hos Josefine, som fortalte om behandlingen undervejs, så jeg ikke var i tvivl om hvad der skulle ske. En fin oplevelse.

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ultraformer

Tak Sanne, for de fine ord. Du klarede det så flot.
Glæder mig til at se dig igen.
Med venlig hilsen Josefine Ultraformer

Jeg kommer helt sikkert igen!

Det var en fin oplevelse. Virkelig skøn atmosfære.jeg fik bare en lille behandling - den om øjnene. Nu er der gået 14 dage og jeg ser klart friskere ud! Jeg er ikke i tvivl. Jeg dyrker ansigtsyoga næsten hver dag og denne behandling satte på en eller anden måde skub i det. Behandlingen niver på en lidt mærkelig måde når behandlingen foregår. Det er svært at forklare, men jeg troede at det ville være sådan en lidt buldrende, men det var mere sådan lidt spidst i det. Men det er til at holde ud! Og Josephine er virkelig sød!

6. tammikuuta 2025

Jeg har været inde til en behandling af…

Jeg har været inde til en behandling af øjne og bryn-løft, og må bare sige, at jeg er meget glad for det foreløbige resultat. Jeg fik en grundig vejledning og gennemgang inden behandling, og selve behandlingen gjorde slet ikke ondt. Det gør mere ondt at plukke bryn. Så kan varmt anbefale at besøge klinikken, både behagelig service og behagelig behandling 🤩

19. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ultraformer

Tusind tak for dine fine ord🙏🏼💫