Ultraformer Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Super information og fin behandling. De ved, hvad de gør. Er samtidg meget imødekommende og sørger for, at man har det godt under hele behandlingen, Super indledende møde.

Rigtig fint formøde hos Josefine, hvor jeg følte mig forstået og i trygge hænder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mødt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... Näytä lisää

En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Näytä lisää

Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Näytä lisää

1. Ihonhoitoklinikka

Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Har fået en behandling hos ultraform…

Har fået en behandling hos ultraform for poser under øjnene.
Det virkede ikke, fik derfor en gratis behandling til, efter anden behandling blev det kun værre
så jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med ultraform som er for dyrt l forhold til at det overhovedet ikke har hjulpet
De lover alt for meget, det eneste der hjælper for poser under øjnene er kniven.
Med venlig hilsen
Henrik Børgesen

15. toukokuuta 2023

Josefine er en stjerne

Josefine er en stjerne, og kunne jeg give Ultraformer behandlingen Michelin stjerner fik den 3.
Jeg ved Ultraformer virker, fik min første behandling på kinder/kæbe for 1 år siden, og her fik jeg flere komplimenter efterfølgende.
Denne gang har jeg også valgt øjenomgivelserne, og ser nu frem til det fine resultat som forventes henover de kommende måneder.
Tak for dig Josefine, og dine fantastiske behandlinger.

28. lokakuuta 2023

Kære Lene,
Tusind tak for din fine anmeldelse🌸
Jeg bliver så rørt. Glæder mig til at se dig igen.

Kan varmt anbefales Ultraformer.dk

Dejligt og imødekommende sted. Jeg følte mig tryg med det samme og Annesofie var så god til at få mig igennem behandlingen. Jeg kunne se resultat med det samme. Nu venter jeg spændt på at se resultatet på sigt.

16. kesäkuuta 2023

Kære kunde,

Professionel og ærlig tilgang

Smukt sted med god stemning og dejligste behandlere. Professionel og ærlig tilgang.

6. kesäkuuta 2023

Kære Hanne,

1. Konsultation

Ved 1. konsultation sidder man på behandlings briksen. Det havde været rart at sidde på en stol overfor behandleren.
Sød og venlig betjening.

27. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Ultraformer

Tusind tak for din feedback, altid dejligt at høre fra vores kunder. Det vil vi tage til overvejelse.
Med venlig hilsen Josefine Ultraformer

Tryg, kyndig og empatisk behandling.

Indehaver Josefine Bogs foretog behandlingen kyndigt, empatisk og informativt.

Ville gerne have givet 5 stjerner, men grundet ufuldstændig information ved telefon samtale inden mødet, bliver den samlede vurdering til 4 stjerner. Selve behandlingsforløbet 5 stjerner.

1. maaliskuuta 2023

Fantastisk behandling!

Fantastisk behandling i skønne omgivelser. Det er anden gang jeg jeg bliver behandlet med Ultraformer hos Josephine og det virker! Forvent et naturligt resultat, hvor kroppens egen kollagen kraftigt stimuleres og perfekt hvis man leder efter et alternativ til mere indgribende behandlinger!

8. helmikuuta 2023

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, selvom jeg godt kunne mærke nogle stik i behandlingen. Men den søde behandler formåede at tale blidt til mig, så jeg blev rolig og slappede af. Der var nogle steder jeg godt kunne se en forskel efter behandlingen. Glæder mig til at se om noget tid👍😊

29. tammikuuta 2023