Super information og fin behandling. De ved, hvad de gør. Er samtidg meget imødekommende og sørger for, at man har det godt under hele behandlingen, Super indledende møde.
Yritys on vastannut
Rigtig fint formøde hos Josefine, hvor jeg følte mig forstået og i trygge hænder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mødt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... Näytä lisää
En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Näytä lisää
Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.
Overgaden Oven Vandet 8 kl, 1415, København K, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Har fået en behandling hos ultraform for poser under øjnene.
Det virkede ikke, fik derfor en gratis behandling til, efter anden behandling blev det kun værre
så jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med ultraform som er for dyrt l forhold til at det overhovedet ikke har hjulpet
De lover alt for meget, det eneste der hjælper for poser under øjnene er kniven.
Henrik Børgesen
Josefine er en stjerne, og kunne jeg give Ultraformer behandlingen Michelin stjerner fik den 3.
Jeg ved Ultraformer virker, fik min første behandling på kinder/kæbe for 1 år siden, og her fik jeg flere komplimenter efterfølgende.
Denne gang har jeg også valgt øjenomgivelserne, og ser nu frem til det fine resultat som forventes henover de kommende måneder.
Tak for dig Josefine, og dine fantastiske behandlinger.

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Dejligt og imødekommende sted. Jeg følte mig tryg med det samme og Annesofie var så god til at få mig igennem behandlingen. Jeg kunne se resultat med det samme. Nu venter jeg spændt på at se resultatet på sigt.

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Smukt sted med god stemning og dejligste behandlere. Professionel og ærlig tilgang.

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Ved 1. konsultation sidder man på behandlings briksen. Det havde været rart at sidde på en stol overfor behandleren.
Sød og venlig betjening.

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Super service, indlevende og forstående behandler. Helt igennem en god oplevelse.
Den eneste behandling som rigtig virker. Søde behandlere og pæne lokaler.
Jeg blev mødt af de varmeste smil og imødekommenhed 😊
Kompetente medarbejdere der tog mig igennem behandlingen step by step 😊
En super god oplevelse 😊
Fik en utrolig professionel behandling i trygge og rolige omgivelser. Afventer resultatet men er sikker på det nok skal vise sig :-)
Indehaver Josefine Bogs foretog behandlingen kyndigt, empatisk og informativt.
Ville gerne have givet 5 stjerner, men grundet ufuldstændig information ved telefon samtale inden mødet, bliver den samlede vurdering til 4 stjerner. Selve behandlingsforløbet 5 stjerner.
Super professionelt og imødekomm
Fantastisk behandling i skønne omgivelser. Det er anden gang jeg jeg bliver behandlet med Ultraformer hos Josephine og det virker! Forvent et naturligt resultat, hvor kroppens egen kollagen kraftigt stimuleres og perfekt hvis man leder efter et alternativ til mere indgribende behandlinger!
Josefine var meget informativ og grundig - jeg følte mig meget tryg og har stor tillid til hende og produktet.
Bedste oplevelse - trygt, professionelt og resultatorienteret.
Min største anbefaling - Dorte
Det var en god oplevelse, selvom jeg godt kunne mærke nogle stik i behandlingen. Men den søde behandler formåede at tale blidt til mig, så jeg blev rolig og slappede af. Der var nogle steder jeg godt kunne se en forskel efter behandlingen. Glæder mig til at se om noget tid👍😊
Utrolig venlig og kompetent behandler - skønne omgivelser og en rolig atmosfære, følte mig i trygge hænder hele vejen.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.