Ultra Facet OpinieArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jesli chodzi o mnie kurs Bartka oraz sposób w jaki jest on przeprowadzony jak dla mnie rewelacja. W ciagu 2 tygodzni po zakonczeniu pisalem z 5 laskami z czego z 3 bedzie szansa na szczera luźną rekac... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jedyny minus - słaba grupa na Facebooku Poza tym kurs jest genialny, nie są to jakieś farmazony w których jakiś pseudo-guru uczy pseudo-technik, a kompleksowe szkolenie oparte przede wszystkim na ro... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Life Coach

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

UltraFacet.pl zajmuje się pomaganiem mężczyznom w osiąganiu sukcesów w ich relacjach damsko-męskich.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kurs

Kurs jest wprost rewelacyjny...Każda wydana na niego złotówka nie została zmarnowana.Jest w nim ogrom sensownej wiedzy,także polecam z całego serduszka:)

Opinia o Kursie

Przed rozpoczęciem kursu miałem wiele problemów związanych z wejściem w długotrwałą relację z kobietą i co powodowało u mnie coraz większą irytację. Na kurs Barta trafiłem zupełnie przypadkiem na Youtube i po obejrzeniu szkolenia wstępnego już wiedziałem, że to szkolenie jest inne niż wszystkie.
Już pierwsze tygodnie uświadomiły jak dużo popełniałem błędów w relacjach z kobietami. Cały kurs jest podzielony na odpowiednie działy, dzięki temu cała nauka została podzielona na odpowiednie etapy.
Po zakupie kursu otrzymujemy dostęp do zamkniętej grupy, gdzie inni użytkownicy z chęcią pomogą i udzielą odpowiedzi na wszystkie wątpliwości.
Po przejściu całego szkolenia znacząco poprawiły się moje relacje z kobietami. Począwszy od rozpoczęcia rozmowy na Tinderze po skończywszy na prowadzeniu randek. Widać dużo większe zainteresowanie ze strony kobiet.
Zdecydowanie kurs Sigma Internet mogę polecić każdemu bez względu na stopień zaawansowania. Jeżeli chcesz stworzyć długotrwałą relację czy luźny związek ten kurs jest stworzony dla Ciebie.

Saanut 5/5 tähteä

Witam Wszystkich!Chciałem się podzielić…

Witam Wszystkich!Chciałem się podzielić swoją opinią na temat kursu Ultra Facet Sigma. Zanim rozpocząłem kurs moje relacje z kobietami układały się różnie. Większość z nich poznawałem przez internet natomiast często nie wiedziałem jak zacząć rozmowę, pisałem banalne teksty na powitanie,które nie przynosiły rezultatów i kobiety często nie odpowiadały już na pierwszą wiadomość. Jak udało się umówić na spotkanie to często kończyło się na pierwszej randce ponieważ byłem spięty, zdenerwowany i nie potrafiłem dobrze poprowadzić interesującej rozmowy.
Jeśli byłem w związku to miałem problem z utrzymaniem relacji.
Po przejściu kursu zobaczyłem jakie błędy popełniałem w dotychczasowym życiu w relacjach z kobietami. Wszystko czego się dowiedziałem wywróciło do góry nogami moją dotychczasową wiedzę na temat kobiet i postępowania z nimi, poznawania ich.
Sam kurs prowadzony jest przez Bartka w luźny,nienachalny sposób. Konkretna wiedza w skondensowany sposób przekazana a zarazem wiele niuansów i szczegółów o których faceci nie mają pojęcia.
Teraz poznaje kobiety z łatwością, odpisują na każdą wiadomość i prowadzenie randek,relacji przychodzi mi z łatwością
Przeszedłem kurs 2 razy i zamierzam wracać do poszczególnych elementów kiedy będę czuł potrzebę ale nie tylko bo super się tego słucha 🙂
Polecam gorąco każdemu niezdecydowanemu bo warto!

opinia System Sigma Internet

Przed kursem miałem spore problemy żeby odezwać się do jakiejkolwiek dziewczyny, a co dopiero zaprosić ją na randkę i budować relację. Na kurs Bartka natrafiłem na Youtubie. Wcześniej szukałem i oglądałem jakieś filmiki o tej tematyce ale były to tylko fragmenty, a ja potrzebowałem całej mapy. Tę mapę znalazłem u Bartka, obejrzałem jego film promujący, który trwa 2 godziny ale zawiera ogromną ilość wiedzy i wartości, które spowodowały, że nie wahałem się zakupić kursu i nie żałuję. Kurs jest świetnej jakości, poukładany i sprawnie przeprowadza przez podstawowe etapy budowania siebie, a później relacji. Czegoś takiego nie ma nigdzie indziej.
Na prywatnej grupie na Facebooku, do której otrzymuje się dostęp po zakupie kursu, można otrzymać pomoc od ponad 600 osób w podobnej do mnie sytuacji , jak i dzielić się własnymi doświadczeniami w takim gronie, to niesamowite.
Cieszę się coraz większym zainteresowaniem co jest dla mnie potwierdzeniem, że cały system działa, a reszta należy do mnie. Zwykle nie dzielę się opinią póki nie zdobędę sporej wiedzy na dany temat, ale tutaj już od początku wiedziałem, że warto dzielić się tym z kimś w podobnej do mojej sytuacji.
Kurs jest zrobiony tak, że każdy facet znajdzie tu wiedzę by prowadzić relacje WŁAŚCIWIE i ROZUMNIE, dlatego uważam to za jedna z najlepszych inwestycji w moim życiu.
Podsumowując, polecam zakupić kurs „System Sigma Internet” i czekam na więcej materiałów od ULTRABARTEK

Jednym słowem warto :)

Kurs Bartka System Sigma Internet to solidna pigułka. Nie są to żadne magiczne sztuczki tylko rzetelna technika prezentacji samego w internecie oraz zasady dobrego wychowania w dynamice społecznej. Obecnie jestem w 4 tygodniu i umawiam się na randki. Kobiety które wcześniej nie odpisywały na moje wiadomości obecnie przychodzą na spotkania (miałem takie dwa przypadki). Dzięki wskazówką Bartka zauważyłem co robię źle i zacząłem proces samodoskonalenia się.

Jeśli się zastanawiasz czy warto zainwestować w ten kurs to odpowiem Ci że TAK! Ale pamiętaj nic nie dzieje się samo i to od nakładów Twojej pracy zależy jakie będziesz miał rezultaty.

29. kesäkuuta 2020

Opinia kursu System Sigma Internet

Cześć wszystkim! Chciałbym się z Wami podzielić opinią na temat kursu System Sigma Internet. Cóż, na samym początku, zanim dołączyłem do kursu moja sytuacja w relacjach z kobietami była lekko mówiąc tragiczna. Oprócz faktu, że byłem singlem po bardzo dziwnych związkach to dodatkowo nie potrafiłem sobie poradzić z takimi kwestiami jak: bycie pantoflem, nie rozumienie sygnałów kobiet kiedy coś się spieprzyło, brak ogólnego zarysu rozumienia kobiet i wzajemnych relacji, robienie awantur w momencie kiedy nie odpisywały mi na wiadomości, wypominanie kiedy nie otrzymałem od nich nic w zamian po np. jakimś wyjściu do restauracji, ganianie za kobietą i nie dawanie jej oddechu, brak dawania wartości kobiecie, ale co najgorsze nie miałem pasji, ani poczucia „bycia wystarczającym”.
Nim przystąpiłem do kursu bałem się najbardziej tego, że kurs może rozwiać pewne wątpliwości w kwestiach poznania kobiet, ale nie da satysfakcji i tej najbardziej potrzebnej wiedzy. Sądziłem, iż Ultra Bartek to kolejny z serii podrywanie w dzień lub w nocy i pisanie jak istny guru uwodzenia i kolejny zarobas w świecie tandetnych tekstów.
Kurs jest po prostu genialny! Generalnie z tygodnia na tydzień zyskiwałem kolejne dawki wiedzy, nowy obraz na poruszane kwestie relacji damsko – męskich, zarys i niezbędne zasady pisania z kobietami i umawiania się na randki, a także dobre prowadzenie ich. Natomiast mimo wszystko kurs niesamowicie otworzył mi oczy w sprawach zrozumienia samego siebie, poczucia władnej wartości, które naprawdę wyskoczyło na niesamowity poziom. Jeśli chodzi o same relacje z kobietami znalazły się na nowym, zgoła innym poziomie. Kobiety same piszą, chcą kolejnych spotkań, tak naprawdę zaczynają gonić faceta, a nie odwrotnie. Mogę z całą pewnością stwierdzić, że kwestie wymienione na samym początku uszły w zapomnienie i ma miejsce ciągły rozwój samego siebie.
Zdecydowanie polecam kurs! Zarówno treść jak i prowadzący to po prostu mieszanka nie do rozerwania! Na początku miałem wątpliwości jak każdy, ale zapewniam Was, że nie pożałujecie ani na chwilę swojej decyzji!!
Pozdrawiam!

29. kesäkuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Moje dotychczasowe doświadczenia w…

Moje dotychczasowe doświadczenia w relacjach z kobietami były oparte głównie o relacje nawiązane bezpośrednio w realnym świecie i jak to w życiu bywa: „raz na wozie, raz pod wozem”. Bartek reklamował swój kurs dosyć intensywnie na portalu YouTube, jednak nie do końca przekonała mnie oprawa graficzna kursu – strona internetowa, grafika, itp. Ostatecznie zdecydowałem się ze względu na atrakcyjną cenę i jak dotąd nie żałuję podjętej decyzji. Moim zdaniem zawartość kursu (System Sigma Internet), jak i wiedza w nim zawarta stoi na bardzo wysokim poziomie. Najbardziej wartościowe okazały się dla mnie tematy związane ze związkami, ponieważ uświadomiły mi jakie błędy popełniałem w przeszłości. Zdecydowanie polecam ten kurs, ale trzeba mieć też na uwadze, że nic nie zrobić się samo. Trzeba zainwestować w Siebie i przepracować wszystkie zawarte w nim tematy żeby osiągnąć konkretne rezultaty.

28. kesäkuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

o poznwaniu kobiet w internecie Ultra facet

bardzo dobry kurs ,mega dużo informacji ,prawdopodobnie niema nic podobnego na rynku za te pieniądze czy wogóle . jest przedstawiony problem szeroko ,nie tylko same techniki i taktyki ale wszystko co potrzebne aby samemu móc poradzić sobie w świecie poznawania kobiet w internecie . Wiele rzeczy które działają wiem z doświadczenia .Ważne jest aby cały proces wykonać na początku dokładnie tak jak wskazuje autor tylko wtedy będą optymalne rezultaty

Saanut 5/5 tähteä

Czego zaryzykowanie kupieniem tego kursu się opłaca?

Zanim kupiłem ten kurs, byłem sceptyczny. Myślałem że to tylko kolejna próba wyciągnięcia kasy od ludzi. Był jednak dostępny darmowy trening więc czemu by tego nie sprawdzić, nie? Te 2 godziny wytknęły mi sporo błędów które do tej pory robiłem, i dziwnie to o czym mówił Bartek miało sens. W końcu postanowiłem mu zaufać i zakupiłem jego kurs. Tydzień po tygodniu dowiadywałem się ciekawych aspektów, o których wcześniej nawet bym nie pomyślał. Zacząłem się rozwijać nie tylko dla kobiet, a przede wszystkim dla siebie. Przed zakupieniem kursu, miałem na tinderze średnio 5-7 matchy na miesiąc, i żadnego z nich nie byłem w stanie poprowadzić. Po ukończeniu kursu dostaje 15-25 matchy na miesiąc (i może być ich dużo więcej, ale wciąż nie mam najlepszych zdjęć). Wciąż nie jestem w stanie doprowadzić do randki, ale wszystko po kolei, póki co przynajmniej opanowałem "wyciąganie" dziewczyn z tindera na facebooka. Skąd dużo łatwiej utrzymać zainteresowanie.
Zdecydowanie polecam kurs, ale zdecydowanie nie tylko do poznawania kobiet, a do rozwoju jako facet.

Saanut 5/5 tähteä

Wystarczyła jedna decyzja, bym zmienił resztę życia :D

Cześć, jestem Piotrek.
Nigdy nie miałem dziewczyny, bo nie potrafiłem żadnej zainteresować swoją osobą, byłem tylko kolegą z klasy (przez całe gimnazjum, technikum i na studiach). Poza tymi miejscami też próbowałem, np. na wyjazdach, na których zbierali się ludzie nieraz z całej polski, bo bardzo lubiłem podróżować. W czasie moich zagranicznych wycieczek też nic się nie działo.
Widziałem parę razy reklamę Bartka zanim kupiłem jego kurs i tak naprawdę nie miałem żadnych „za” czy „przeciw” tylko byłem ciekawy czy faktycznie ten sposób działa; tak samo miałem z kobietami kiedy słyszałem sakramentalne „Domyśl się.” - odpowiadałem, że oczekuję odpowiedzi od nich, bo nie domyślam się, dlatego chcę poznać ich zdanie na dany temat.
Już po pierwszych modułach zdałem sobie sprawę z ilości błędów jakie popełniałem we wcześniejszych relacjach z kobietami, ale oprócz tego zauważyłem co podświadomie robiłem dobrze. Teraz tylko nauczyłem się zwracać na to uwagę i jest naprawdę dobrze, bo jeszcze przed skończeniem kursu doprowadziłem do sytuacji intymnej z dwiema kobietami w bardzo podobnym wieku do mojego (mam 25 lat, a pierwszy seks całkowicie przypadkiem uprawiałem w wieku 24 lat, więc teraz zmiany są ogromne!).
Kurs System Sigma Internet polecam każdemu mężczyźnie, który nie jest zadowolony ze swoich dotychczasowych relacji z kobietami, ale nie tylko, bo pomogło mi to realizować się też w innych sferach życia. Zmieniłem się z zewnątrz jak i wewnątrz, bo wcześniej nie przywiązywałem uwagi do ubioru (zakładałem wygodne, ale czasem totalnie niedopasowane względem budowy ciała i nie pasujące do siebie nawzajem ciuchy) oraz nie bardzo przejmowałem się tym, co ludzie mówią o mnie w ogóle. Nauczyłem się słuchać tylko dobrych rad czy opinii, plotki spływają po mnie jak woda po kaczce!

Kurs naprawdę warty polecenia

Kurs naprawdę warty polecenia. Jestem aktualnie na 4 tygodniu kursu i wiem teraz naprawdę, że ten kurs to petarda. Po pierwszym tygodniu byłem już w szoku, jak ważnym elementem są odpowiednie zdjęcia. W dalszy tygodniach jeszcze większa wiedza, schematy i wiele innych rzeczy. Kurs dla każdego, nowicjuszy, średnio zaawansowanych i tych którzy radzą sobie z kobietami, ale wiedzą że mogli, by jeszcze coś poprawić w swoich relacjach z kobietami. Grupa na FB genialna sprawa, kulturka, szacunek, rozwiązywanie wspólnie problemów i pomoc dostanie każdy. Bardzo polecam kurs.

Saanut 5/5 tähteä

Szczegółowa instrukcja do poznawania kobiet w Internecie

Cudowny kurs, bardzo dużo rzeczy daje do przemyśleń. Jest tu zawarte wszystko, co jest potrzebne dla odnoszenia sukcesów z kobietami. Oprócz tego są w nim zawarte rady, które przy wdrażeniu zmienią życie na lepsze i w innych aspektach życia.
Kurs must have, już po 1 filmiku wiedziałem, że to cudowna inwestycja, a dalej było jeszcze lepiej. Totalny wybuch mózgu od informacji, które tam usłyszałem.

26. kesäkuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Tylko jeden minus

Jedyny minus - słaba grupa na Facebooku
Poza tym kurs jest genialny, nie są to jakieś farmazony w których jakiś pseudo-guru uczy pseudo-technik, a kompleksowe szkolenie oparte przede wszystkim na rozwoju osobistym z którego wynika cała reszta.
Czy całkowicie odmieniło to moje życie? - nie mogę powiedzieć że tak, bo minęło zbyt mało czasu, ale zdecydowanie zrobiłem olbrzymi progres.

26. kesäkuuta 2020

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin