Yritys on vastannut
Polecam z całego serca! Korepetytorzy nie każdy, ale w większości BARDZO pomocni, na prawdę - dobrze wytłumaczą, a przede wszystkim sprawią, że osiągniesz swój cel naukowy. Na dodatek posiadasz asyste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jesteśmy międzynarodową firmą z ponad 12 000 uczniów z całego świata. Oferujemy indywidualne lekcje online z przedmiotów: matematyka, chemia, j. angielski, j.niemiecki, j. polski, biologia, fizyka. Staramy się uczynić naukę ciekawą oraz dostępną dla każdego ucznia w Polsce.
Nadbrzeżna 36, 133, 05-850, Warszawa, Puola
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
I am truly impressed with the tutoring and the student -centered approach . I wholeheartedly recommend it

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Uwielbiam się tam uczyć, szybko poprawiłam oceny a nauczyciele byli wyrozumiali i cierpliwi ;) trochę mi się myli jak działa dokładnie ta aplikacja ale jest okej

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Jestem bardzo zadowolona z zajęć, mój syn dużo z nich wyciągnął.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Fajna platforma, bezproblemowa współpraca, świetni korepetytorzy.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Zajęcia pełne poświęcone uczniowi córka jest bardzo zadowolona z lekcji francuskiego

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Córka uczy się fizyki na poziomie rozszerzonym. Dzięki temu ma dobre wyniki i cały materiał omawia na bieżąco. Polecam

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Kompetentny nauczyciel , dobry kontakt z dzieckiem .

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Korepetytorzy są bardzo pomocni przez np podsyłanie materiałów do samodzielnego wykonania które pomagają lepiej zrozumieć dany dział np biologii lub chemii. Łączenie się z korepetytorem jest bardzo łatwe - podsyłane są linki do spotkania zoom i to wszystko. Poleciłbym BUKI każdemu maturzyście który szykuje się do kierunku lekarskiego lub itp.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Fachowa i miła obsługa, super kontakt, pomoc w wyborze korepetytora. Lekcja prowadzona z indywidualnym podejściem do potrzeb ucznia. Syn zadowolony.
Gorąco polecam wszystkim , którzy szukają skutecznego i rzetelnego wsparcia w nauce.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Lekcje są dobrane do potrzeb ucznia, syn chętnie uczestniczy.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Córka maturzystka korzysta z Buki School (chemia rozszerzona) i jest bardzo zadowolona. Pani Korepetytorka dostosowuje materiał do jej potrzeb, a grafiki lekcji są elastyczne, co ułatwia pogodzenie zajęć ze szkołą. Dużym plusem jest możliwość zmiany korepetytora jeśli nie pasuje styl nauczania. Dobra komunikacja z administracją i widoczne postępy w krótkim czasie — polecamy!

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Syn bardzo zadowolony. Korepetytorzy wspolpracujacy. Komunikacja na wysokim poziomie.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Polecam serdecznie. Bardzo dobry kontakt z Korepetytorem, profesjonalne zajęcia. Zakres: matematyka klasa 3 technikum.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Swietna obsluga, dużym plusem jest też to, że bez problemu można zmienić nauczyciela, jeśli coś nie pasuje – szkoła bardzo dobrze dobiera korepetytorów i zależy im, żeby wszystko było jak najlepiej dopasowane. kontakt z obsługą jest szybki i bezproblemowy.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Profesjonalne podejście do klienta, ciekawe zajęcia z języka francuskiego, łatwy kontakt z nauczycielem.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Super wykładowcy z matematyki i jęz. niemieckiego. Lekcje przebiegają w miłej, bezstresowej atmosferze, a jednocześnie są merytoryczne i konkretne. Dzięki cierpliwości i świetnemu tłumaczeniu córka lepiej zrozumiała zagadnienia, z którymi miala problem.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Jestem bardzo zadowolona z korepetycji z języka polskiego. Zajęcia są prowadzone w przyjaznej atmosferze, wszystko jest tłumaczone w jasny i zrozumiały sposób. Nauczyciel jest cierpliwy, dobrze przygotowany i potrafi dostosować tempo nauki do ucznia. Dzięki tym lekcjom znacznie poprawiłam swoją znajomość języka polskiego i czuję się dużo pewniej podczas mówienia i pisania. Zdecydowanie polecam te korepetycje każdemu, kto chce skutecznie nauczyć się języka polskiego.

Vastaus yritykseltä BUKI School | Korepetycje w Polsce
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.