Ultiemveranda Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend tevreden over Ultiem Outdoor Project in Tegelen. Voor onze Cube tuinkamer van 9 x 4 meter hebben we verschillende leveranciers over de vloer gehad, maar geen enkele partij kon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een Cube veranda laten plaatsen in een L vorm. Ultiemveranda is een bedrijf dat goed luistert naar de wensen van de klant, en het uiteindelijk nog beter uitvoert. Monteurs zijn professioneel. Kwalite... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs heb ik mijn veranda laten bouwen door Ultiem Veranda en ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat. Vanaf het eerste contact waren ze erg professioneel en betrokken. Het advies dat ik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Begin november een afspraak gemaakt Eind november was onze veranda geplaatst. Er waren een paar puntjes die nog opgelost moesten worden en ook die waren binnen een paar weken naar aller tevredenhe... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Een uitstekende service en kwaliteit!

Een uitstekende service en kwaliteit!
Van offerte tot plaatsing van onze prachtige tuinkamer hebben wij een uitstekende service ervaren. Snel en behulpzaam en wanneer er achteraf nog iets hersteld moest worden kwamen ze binnen enkele dagen! Dit bedrijf vinden wij echt een aanrader op alle fronten. En nadien nog een prachtige bos bloemen ontvangen!

3. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

We had a terrible experience with the…

We had a terrible experience with the ultiem veranda team. They’re not at all professional, don’t respond and just don’t care about completing the work in time. We gave them the contract May’23 to built a veranda at our place(in Hoofddorp), when they came to install it, they broke one of the glass roof ceiling. They took the full amount and said they would replace that one piece of ceiling. Took 6 months and enormous follow ups from our side to replace finally in Sept’23. What made it even worse is they didn’t fix it properly, had leakages all over!!! I contacted(called,mailed,messaged), no response, after a couple of months they said they have no time and it isn’t fixed till date!!! I am still struggling with it. I haven’t had this horrible experience with any of the companies in Holland, they are worse! I really think their company should be blacklisted!

1. syyskuuta 2023

Top!

Korte levertijd en de veranda was ook snel geplaatst. Echt genieten nu, door weer en wind zitten we daar! Klein probleempje werd snel en vakkundig opgelost. Top!

23. huhtikuuta 2024

Nadat ik Ultiem tegenkwam op Instagram

Nadat ik Ultiem tegenkwam op Instagram, offerte aangevraagd en ze kwamen dezelfde week nog inmeten. In korte tijd meteen mijn veranda geplaatst. Alles netjes afgewerkt en de extra elektrische zonnenwering is een perfecte toevoeging. Nogmaals bedankt mannen!

5. huhtikuuta 2024

Top service

Top service!
Deze jongens weten precies wat ze moeten doen bij dit werk. Eigenaar is mee werkend en mee denkend.
Ik heb een Overkapping laten plaatsen en deze jongens leveren kwaliteit werk en vakkundig. Zeker een aanrader!
Schoon werk boys! Thanks!!!

2. huhtikuuta 2024

top bedrijf

top bedrijf, snel en duidelijke afspraken, prachtige veranda laten plaatsen door deze vakmannen!

9. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Dankzij ultiem veranda genieten we nu…

Dankzij ultiem veranda genieten we nu van een lichte en luchtige ruimte waar we het hele jaar door van kunnen genieten. De veranda is een prachtige aanvulling op ons huis en voegt echt iets speciaals toe.

5. tammikuuta 2024

Snel en vakwerk

Snel en vakwerk, wij hebben een schuifwand aan de buitenkant van de varanda laten plaatsen, wat een erg complexe klus was, maar dat hebben ze prima opgelost

30. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goed product en goede service

Snel contact, snel een datum voor plaatsen. Het plaatsen ging vlug en zeer netjes. Vriendelijke mensen, ze hebben goed en mooi werk geleverd, voor een schappelijke prijs,wij zijn heel tevreden en blij. We raden dit bedrijf zeker aan .

11. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Voor het betere veranda werk

De mensen leverden perfect werk. We zijn blij met de veranda van 3 bij 3 meter om onze jaquzzie in te zetten.
Het team met 3 personen waren zeker goed op elkaar ingespeeld.

Zou dit bedrijf zeker aan bevelen

24. marraskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin