Ultiemveranda Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een Cube veranda laten plaatsen in een L vorm. Ultiemveranda is een bedrijf dat goed luistert naar de wensen van de klant, en het uiteindelijk nog beter uitvoert. Monteurs zijn professioneel. Kwalite... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs heb ik mijn veranda laten bouwen door Ultiem Veranda en ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat. Vanaf het eerste contact waren ze erg professioneel en betrokken. Het advies dat ik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Begin november een afspraak gemaakt Eind november was onze veranda geplaatst. Er waren een paar puntjes die nog opgelost moesten worden en ook die waren binnen een paar weken naar aller tevredenhe... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snel en Goed

Snel en Goed. Na het akkoord geven van de offerte zijn we snel en correct geholpen. Derk en Felito hebben netjes, snel en zorgvuldig gewerkt. Het ziet er super uit. We zijn er blij mee. Bedankt.

16. heinäkuuta 2026

CUBE Tuinkamer 900 x 400

Wij zijn ontzettend tevreden over Ultiem Outdoor Project in Tegelen. Voor onze Cube tuinkamer van 9 x 4 meter hebben we verschillende leveranciers over de vloer gehad, maar geen enkele partij kon tippen aan de kwaliteit en uitstraling van Ultiem Outdoor Project.

De constructie is zeer degelijk uitgevoerd, met robuuste staanders van maar liefst 20 x 16 cm. De tuinkamer staat echt als een blok en straalt kwaliteit uit. Ook het advies, de communicatie en de afwerking waren van hoog niveau.

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een luxe en stevige tuinkamer waar je jarenlang plezier van hebt!

10. huhtikuuta 2026

Beste kwaliteit

Beste kwaliteit, ben heel blij met mijn veranda. Netjes afgewerkt en vriendelijke medewerkers!

11. heinäkuuta 2026

Top bedrijf…!

Monteurs zijn professioneel. Kwaliteit van de veranda is uitstekend! Afterservice 5 sterren!

7. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte klantenservice / onprofessioneel

De overkapping zelf voldoet grotendeels aan mijn verwachtingen. Helaas geldt dat niet voor de service en de afhandeling van een door mij gemeld gebrek.

Na de plaatsing bleek dat de afvoer van de regenpijp direct tegen de opsluitband uitkomt. Hierdoor kan het regenwater slechts beperkt wegstromen en is de afwerking naar mijn mening niet zoals je bij een overkapping in deze prijsklasse mag verwachten.
Ik heb dit direct bij het bedrijf gemeld en gevraagd om een passende oplossing. Tijdens meerdere gesprekken met zowel een medewerker als de eigenaar werd aangegeven dat de verantwoordelijkheid volgens hen bij de stratenmaker of bij mij lag, omdat ik tijdens de montage had moeten aangeven dat de afvoer hoger geplaatst moest worden. Mij is vooraf echter niet gevraagd op welke hoogte de afvoer geplaatst moest worden en ook niet uitgelegd dat dit een keuze was. Dat blijkt pas achteraf onderdeel van hun standaard werkwijze te zijn geweest.

Ondanks meerdere contactmomenten is geen technische oplossing aangeboden. Ook is geen excuus of enige vorm van tegemoetkoming gedaan. De communicatie bestond voornamelijk uit het toelichten waarom het bedrijf zich niet verantwoordelijk achtte voor het ontstane eindresultaat.

Daarnaast staat op de website van het bedrijf een project van mijn woning, herkenbaar aan mijn woonplaats. De gepubliceerde afbeelding is een met AI bewerkte versie van mijn tuin. Ik beschik over zowel de originele foto als de gepubliceerde afbeelding. De bewerkte afbeelding wijkt op meerdere punten zichtbaar af van de werkelijkheid en geeft naar mijn mening geen representatieve weergave van het daadwerkelijk opgeleverde resultaat. Ik vind dat een onwenselijke manier om afgeronde projecten te presenteren.

Mijn teleurstelling zit uiteindelijk niet alleen in het technische punt van de afwatering, maar vooral in de wijze waarop een klacht wordt behandeld. Bij een investering van deze omvang verwacht ik niet alleen een kwalitatief product, maar ook een professionele klachtenafhandeling, transparante communicatie en de bereidheid om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen.

Op basis van mijn persoonlijke ervaring kan ik dit bedrijf daarom niet aanbevelen.

3. heinäkuuta 2026
Ultiemveranda-logo

Vastaus yritykseltä Ultiemveranda

Beste Sam/Merel of Miryam Kroon,

Wij herkennen ons niet in deze review.

Opvallend is dat deze review is geplaatst onder de naam Merel Kamphuis, terwijl dit project bij ons bekend is onder de naam Miryam Kroon. Een klant met de naam Merel Kamphuis is bij ons niet bekend.

Daarnaast heeft u na oplevering zowel op Google als Facebook uit eigen beweging een 5-sterrenreview geplaatst waarin u ons bedankte voor de service, communicatie en het eindresultaat. Deze beoordelingen zijn nog steeds zichtbaar.

De afwatering is vooraf tijdens het inmeten én tijdens de montage met u besproken. U gaf zelf aan niet te weten waar de riolering liep, waarna in overleg voor deze uitvoering is gekozen. Ook hebben wij meerdere keren aangeboden de situatie op locatie te beoordelen en uitgelegd dat een aanpassing alleen mogelijk is door het terras deels open te breken en de staander te verhogen. Dat was destijds volgens u geen optie.

Ook de stratenmaker heeft bevestigd dat de bestrating en opsluitband niet door onze werkzaamheden zijn veroorzaakt.

Wij staan nog steeds open voor een technische inspectie, maar kunnen ons niet vinden in de onjuiste en tegenstrijdige voorstelling van zaken in deze review.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben terecht gekomen bij…ultiem outdoor door google

Ik ben terecht gekomen bij ultiemoutdoor door google , en dat verliep goed , nam snel contact met mij op om in te meten dat was al de maandag 2 dagen later en de montage de vakbekwame jongens was echt top , zij verstaan hun vak erg goed,
En er werd secuur gewerkt.

Kortom het was echt top , kan niets andrrs melden, zou zeggen tegen andere consument...twijfel niet en maak een afspraak.

Met vriendelijke groet

Marcel.

11. marraskuuta 2025

Prettige ervaring.

Ik ben erg tevreden over het advies, de plaatsing en service rondom mijn veranda. De mensen die hem plaatsten waren erg vakkundig en correct. Een aanrader!

30. huhtikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Zeer goede ervaring met Ultiem Veranda. Plaatsen in één dag en after sale was ook goed. Kleine lekkage werd snel verholpen. Nu alleen nog een zonnescherm plaatsen...
Groet, Tiem

25. toukokuuta 2024

Zeer goede service

Zeer goede service.
Snelle service komen snel ter plaatse kijken en opmeten. Gemaakte afspraken worden perfect opgevolgd. Proper en mooi werk geleverd. Bedankt voor de goede service.
Raad jullie zeker bij vrienden en kennissen aan. Echt top!!!

10. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Heel professioneel en fijne communicatie

Ultiem veranda werkt erg professioneel. De communicatie was erg fijn, ze denken heel graag met je mee in de juiste keuzes.
Al met al een top ervaring gehad en nu is mijn tuin voorzien van een prachtige veranda. Zeker een aanrader!

7. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin