Har handlat flera gånger och det har gått jättefort att få produkterna! Alltså vi snackar en dag eller två så har det funnits hos ombudet. Har även behövt kontakta dem angående reklamation två gånger... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köpte en reserv av ulefone armour 17 utifall den skulle råka gå sönder nån gång. Den jag redan äger har klarat sig igenom ganska många fall i marken. Ett från taket på nio meter, men värsta va en cyk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb leverans till ett bra pris och uppskattad Gott & Blandat påse som medföljde. Mycket nöjd med telefonen som är gedigen och tålig precis som utlovat. Jobbar i en tuff miljö som är både våt och is... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ulefone.se är den officiella webshoppen för Ulefone i Norden! Hoss oss får du support på chat, mail och telefon och vi har lager i Sverige vilket betyder att du har dina varor inom 1-3dgr från att du lagt din order.
Döbelnsgatan 8, 11140, Stockholm , Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Leverte raskt og effektivt, fikk det jeg forespurte. De la til og med en liten gave oppi. Takker så mye for alt sammen 🫶
Jeg er fornøyd med telefonen.
Solid og enkel å bruke
Passer godt til min arbeidsplass da den er utsatt for hard behandling
Köpte en Ulefone Armor 27T pro.
Grymt bra telefon och riktigt bra service. Fick användning för värmekameran redan första dagen 😁
Sjukt snabb leverans. Bra information på sidan också. Telefonen uppfyller förväntan och mer.
I have had a armor 31xpro since August 2025 and since then only trouble with phone calls. Calls to me dont come through and people on the other end cant hear me. Often my voice completely gone for a few seconds or very quiet. I have contacted the helpline and i kept getting advice to restart, which ofcourse i had already tried a 100 times. Then they wanted me to put back to factory settings, not an option with bankid swish and stuff like that when your previous phone is trueley dead after a fall(reason why i bought a rugged phone) . Then they wanted the loggs for which they would send a procedure to which i agreed, but now Ulefone remains silent. I am done and will order another phone today that won't be an Ulefone ever again!

Gick bra att ångra sig.
Det var inga fel på varan men den var stor trodde den skulle vara mycket mindre.
Snabb leverans bra produkt och snabb återkoppling vid frågor om produkt

Vastaus yritykseltä Ulefone
Det är en produkt värt sina pengar! Företaget levererar helt enkelt!
Stort tack!🤘

Vastaus yritykseltä Ulefone
Tydlig info på hemsidan om de olika produkterna, snabb leverans, väldigt nöjd med det hela.

Vastaus yritykseltä Ulefone
Snabb leverans och varan fungerar som jag trodde. Riktigt nöjd med mobilen och precis varit iväg på en hel dag med jakt. Använder Wehunt vid jakt och efter 8h jakt och konstant Wehunt igång så hade jag 71% kvar på batteriet. Med iPhone 12 Pro har jag bara klarat 1h med Wehunt innan mobilen dog.

Vastaus yritykseltä Ulefone
Snabb hantering och leverans, och inte minst för att mobilen erbjuder flera funktioner som ingen annan, till ett mycket bättre pris. Och om jag behöver freda mig från oönskat närmande kan jag använda mobilen som extra tyngd i handväskan! :)

Vastaus yritykseltä Ulefone
Fick det jag beställde och en liten påse alhgrens bilar