Saanut 5/5 tähteä

Jag köpte en begagnad iPad , fick den dagen efter jag tyckte leveransen var jätte och Ipaden var bättre än mina förväntningar. Rekommenderar starkt att köpa din nästa begagnade produkt från ixpress.

Saanut 5/5 tähteä

Otrolig kundservice som känns äkta. Har både köpt begagnade telefoner här och bytt batteri vid flera tillfällen. Men det var efter besöket idag som jag kände att det var dags att lägga upp ett omdöme... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag köpte en begagnad Iphone i helgen. Trevligt bemötande där på mitt första besök. När jag installerat Bank Id kunde telefonen inte läsa av QR koder och jag gick tillbaka, personalen ansträngde si... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Puhelimen korjaus

Yrityksen kirjoittama

iXpress är det ledande återförsäljarföretaget som säljer begagnad konsumentelektronik. Vi inspekterar, certifierar och säljer sedan till konsumenter som letar efter ett kostnadseffektivt alternativ.

4,3

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Jag köpte en begagnad iPad

6. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jag köpte en iPhone 16 och är…

Jag köpte en iPhone 16 och är supernöjd. Den är snabb, har riktigt bra kamera och känns väldigt smidig i handen. Köpte även skärmskydd och ett snyggt skal, vilket jag verkligen rekommenderar för extra skydd. Väldigt bra mobil – rekommenderas starkt!

7. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

0 garanti på produkterna!

Köpt två mobiler totalt härifrån. Den senaste mobilen (iPhone 13 Pro Max) som köptes i augusti 2024 fick problem med samtalshögtalaren 4 månader senare. Jag fick skicka tillbaka den och få den reparerad för 900 kr TROTS deras 2 års garanti enligt hemsidan.

4 månader efter reparationen så pajjade högtalaren IGEN! Men denna gång fick jag betala hela 1.200 kr för att få den åtgärdad TROTS att felet berodde på en kortslutning i moderkortet enligt dem!

Nu 10 månader senare så har högtalaren pajjat IGEN!

Jag orkar verkligen inte skapa ett ärende på nytt och betala antigen 900 kr eller 1.200 kr!

11. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Snabb leverans, telefonen i bättre skick än förväntat. ”USB-2-laddtillbehör följer med”, lite snopet att det endast var USB-2 kabeln.

5. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Mycket oseriös hantering av reklamation

Köpte en mobil via iXpress och har haft en mycket dålig upplevelse. Skärmen slutade plötsligt fungera (blev grön och sedan svart) utan att telefonen tappats eller fått någon yttre skada. Jag reklamerade inom rätt tid och skickade in telefonen. Jag tog bilder innan den skickades som visar att den var i perfekt skick. Trots det skyller iXpress på “användarfel” och skickade dessutom en bild på en annan telefon som påstått bevis för fysisk skada, den var tydligt inte min. De har haft min telefon i över 6 månader och vägrar lämna tillbaka den utan att jag betalar för en reparation. Jag har nu öppnat ärende hos ARN efter månader utan hjälp. Får bara standardsvar och inga riktiga svar på mina frågor.

3. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Snabb leverans? Fick meddelande av PostNord för 4 dagar sedan att dom fått en beställning men väntar på paketet. Var är expressen i denna leverans?

10. helmikuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin