Twinky Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben het Plaspotje mogen ontvangen en zijn hier super tevreden mee! Ik heb contact gehad via Instagram om een juiste keuze te kunnen maken en werd hierbij goed geholpen. Het product was snel bin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze dochter is helemaal gek van de Twinky Potty. Ze was snel zindelijk omdat ze het potje een feestje vond. Er zit zowel een muziekje als een doorspoelgeluidje op, een feestje! Ze is nu ongeveer 2,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helemaal geweldige loopstoel 😍!!! Mijn dochtertje van 6 maand zit er graag in, we hebben ook zo’n minnie mouse bouncer maar haar voorkeur ligt bij haar loopstoel. Ook bijgeleverde duwstang is ideaal.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over Twinky! Vanaf het eerste gebruik merkte ik direct de hoge kwaliteit en de aandacht voor detail. De producten zijn gebruiksvriendelijk, zien er mooi uit en doen prec... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastenhuonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Twinky is opgericht vanuit een team met een grote passie, namelijk de wereld openen voor baby’s op een innovatieve manier. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat baby’s veel willen, maar dit nog niet kunnen zonder constante begeleiding. Onze missie is het om deze zorg vanuit het ouderschap op de meest efficiënte en veilige manier te dekken.

Hyvä

Kaikki arvostelut

97 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Twinkystore neemt het niet zo nauw met de wet

Communicatie na ontvangst van een defect produkt was onnodig tijdrovend. Twinkystore deed moeilijk over het verschaffen van een retourlabel en probeerde de (wettelijke door hen te dragen) kosten door de klant te laten betalen. Daarna ‘vergaten’ ze de retourbetaling uit te voeren, totdat met ingebrekestelling en uit handen geven van incasso werd gedreigd. Ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf. Veel teveel gedoe, en onprofessionele afhandeling.

1. elokuuta 2024

Geen geld terug. Geen reactie

Product te laat teruggestuurd maar in overleg met een medewerker kon dit alsnog. Retour niet juist afgehandeld waardoor ik alsnog €50,- kon betalen. Eindstand: geen traphekje en geen geld terug. Oh en contact krijgen? Nee dit lukt niet. Ze reageren niet meer op mijn mails en hun telefoonnummer is onjuist en niet in werking. Als je denkt dat je goed geholpen wordt hier, vooral NIET bestellen. Schandalig hoe zij met hun klanten omgaan. Ga naar babypark oid en koop daar je spullen. Wat een slechte zaak is dit zeg bah!

6. elokuuta 2024
Twinky-logo

Vastaus yritykseltä Twinky

Hi Shari! Nabil hier, Ik ben me niet volkomen bewust van de zaak en je naam vind ik niet in onze mailbox. Zou je ons svp nog 1 keer willen mailen naar onderstaande mail? Dan maak ik je retour vooralsnog in orde!

info@twinkystore.nl

Saanut 1/5 tähteä

We hebben een oprolbaar trap hekje…

We hebben een oprolbaar trap hekje besteld, liepen hier tegen een probleem op ivm veiligheid voor onze dochter. Hun netjes een mail gestuurd hier over. Maar na 2 weken nog altijd geen antw op de mail. Maar wel een mail sturen of we tevreden zijn met het product. Kortom, klantenservice is niet goed!!!

1. kesäkuuta 2024

Favoriete speelgoed

Dochterlief zou het liefste de hele dag rondrennen in de loopstoel. Al vrij snel stond ze op haar eigen benen. Omdat haar evenwicht nog niet voldoende ontwikkeld is, biedt deze loopstoel de perfecte oplossing voor haar. Het is haar favoriete speelgoed. Ze had op amper een uur tijd al uitgevonden hoe het werkt. Ondertussen hebben wij even onze handen vrij en kan zij op haar eigen tempo de omgeving ontdekken.

10. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Hier ook besteld op woensdag nu is het…

Hier ook besteld op woensdag nu is het inmiddels vrijdag en heb ik nog steeds geen stoel..! Geprobeerd te bellen maar het nummer wat op de site staat bestaat niet meer! Een mail gestuurd in de ochtend nu nog steeds geen reactie gekregen en het is inmiddels einde van de middag! Ben benieuwd of er ooit nog een stoel zal komen

3. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin