Super hyggelig og inspirerende workshop. Der var god tid til hjælp og spørgsmål. En grundig introduktion til tufting verdenen. Varm anbefaling herfra 👌🙏🏼
Jeg var i dag til tufting workshop, og det var en virkelig god oplevelse! ✨ Super god introduktion og Julie var tålmodig og dygtig til at guide hele vejen. Stemningen var hyggelig, og det var fed... Näytä lisää
Jeg har hørt rigtig godt om hendes workshops, og det er virkelig fede ting, der bliver lavet - jeg håber, at kunne deltage selv inden længe 🤩🧶🤞🏽
Det var en skøn oplevelse at være med på en workshop hos Julia. En workshop, der har givet lyst til at tufte igen. Julia er en kompetent, tålmodig og imødekommende lærer. Der blev grinet, snakket... Näytä lisää
Jeg driver en kreativ virksomhed, hvor jeg afholder tufting-workshops med tuftepistol for begyndere i mit hyggelige hjemme-studio i Malling, tæt på Aarhus. Her er der fokus på nærvær, ro og kreativ udfoldelse i et trygt miljø. Jeg guider deltagerne trin for trin og sørger for, at alle får en god oplevelse. Workshoppen inkluderer fri adgang til garn, snacks og drikkevarer, og deltagerne får naturligvis deres færdige tuftede værk med hjem.
Krekærvangen 7, 8340, Malling, Tanska
Min veninde og jeg var afsted på tufte workshop hos Julia og vi var meget imponeret. Det blev holdt hjemme hos Julia og vi var kun 4 deltagere, så der var meget god mulighed for at få hjælp, sparring og vejledning af Julia. Vi havde en fantastisk dag, tiden gik alt for hurtigt og vi nåede knapt nok at holde pause. Det kunne være dejligt med workshop med 4 timers varighed, så var der lidt mere tid til pause, men virkelig god oplevelse. Vi fik lavet de smukkeste tæpper 🙌🏻
Fantastiske fine tufte-ting! Kan klart anbefales!
Super hyggelig og lærerig oplevelse hos Julia i Tufting Studio. Julia er imødekommende, sød, god til at lære fra sig så alle kan være med og ikke mindst følte man så ventet på kursus dagen. Rigtig god oplevelse som jeg gerne vil på igen og har anbefalet til andre.
Super fin workshop hos Tufting Studio. Hyggeligt og med rigtig gode instruktioner fik vi alle lavet et super fint værk.
Stor anbefaling herfra 😊
Havde den mest fantastiske formiddag hos Julia i Tufting Studio. Tiden fløj, instruktionen var kyndig og jeg var overrasket over, at jeg på blot fire timer kunne lære nok til, at jeg fik et fint tufteværk med hjem, som jeg stolt og glad kan vise frem.
Jeg var til tufting og tapas med en flok veninder🍷. Det var sjovt, kreativt og i de smukkeste omgivelser i Beder ☀️ Man får god vejledning undervejs, og man føler alle kan være med. Ville ønske jeg kunne gøre det hver weekend!
En virkelig god oplevelse og man følte sig helt tryg og blev kyndig vejledt af Julia 👍😁
Julia er skøn og virkelig dygtig til at lære fra sig.
Hun ved helt sikkert hvad hun laver og deler også gerne ud af tips.
Hendes sted i Beder er et besøg værd og meget hyggeligt.
Man føler sig meget velkommen.

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Var til tufte workshop og tapas med en gruppe veninder og det var så hyggeligt! Julia er en super god lærer og host og kreativiteten flød i de hyggelige lokaler. Kan kun anbefale at tage ud og prøve!

Vastaus yritykseltä Tufting Studio