Super hyggelig og inspirerende workshop. Der var god tid til hjælp og spørgsmål. En grundig introduktion til tufting verdenen. Varm anbefaling herfra 👌🙏🏼
Jeg var i dag til tufting workshop, og det var en virkelig god oplevelse! ✨ Super god introduktion og Julie var tålmodig og dygtig til at guide hele vejen. Stemningen var hyggelig, og det var fed... Näytä lisää
Jeg har hørt rigtig godt om hendes workshops, og det er virkelig fede ting, der bliver lavet - jeg håber, at kunne deltage selv inden længe 🤩🧶🤞🏽
Det var en skøn oplevelse at være med på en workshop hos Julia. En workshop, der har givet lyst til at tufte igen. Julia er en kompetent, tålmodig og imødekommende lærer. Der blev grinet, snakket... Näytä lisää
Jeg driver en kreativ virksomhed, hvor jeg afholder tufting-workshops med tuftepistol for begyndere i mit hyggelige hjemme-studio i Malling, tæt på Aarhus. Her er der fokus på nærvær, ro og kreativ udfoldelse i et trygt miljø. Jeg guider deltagerne trin for trin og sørger for, at alle får en god oplevelse. Workshoppen inkluderer fri adgang til garn, snacks og drikkevarer, og deltagerne får naturligvis deres færdige tuftede værk med hjem.
Krekærvangen 7, 8340, Malling, Tanska
Varm anbefaling herfra 👌🙏🏼

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Julia er en kompetent, tålmodig og imødekommende lærer.
Der blev grinet, snakket meget og tuftet endnu mere. Jeg kan varmt anbefale Julia til andre - det er ikke sidste gang, jeg besøger hendes workshop.

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Jeg var i dag til tufting workshop, og det var en virkelig god oplevelse! ✨
Super god introduktion og Julie var tålmodig og dygtig til at guide hele vejen. Stemningen var hyggelig, og det var fedt at få lov at være kreativ og fordybe sig i sit eget projekt.
Alt fungerede bare, og jeg gik derfra med både et færdigt resultat og lyst til at prøve igen. Kan klart anbefales! 🙌

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Det eneste sted du bør tufte!
Hvis du overvejer at prøve tufting, så kan jeg kun sige én ting: gør det hos Tufting Studio.
Det er uden tvivl stedet, man skal vælge, hvis man vil prøve tufting.
Kan varmt anbefales.
Det var gode 3 timer. Julia er virkelig god til at formidle hendes viden, forklarer stille og roligt, hvordan vi skal arbejde med projektet.
Julia søger så flot med kaffe/ the og snacks.
Julia er super til, at se os alle og er virkelig positivt.
🥰

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Virkelig god workshop. Julia er rigtig god til at undervise og skabe en rigtig hyggelig eftermiddag.
Lille hold på kun 5 deltagere, så der var god mulighed for hele tiden at få hjælp og vejledning. Kan varmt anbefales 😄

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse til Julias tufting-workshop! Julia var en fantastisk underviser, som skabte en hyggelig og inspirerende stemning - med både snacks og drikkevarer (Selvom det var svært at forlade sit værk og lægge tufting-pistolen fra sig 😁) Vi var fire deltagere, og det er intet problem at komme alene. Jeg gik derfra både glad og meget inspireret og har helt klart lyst til enten at komme igen eller fortsætte derhjemme. De varmeste anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Jeg var på mit første tufting-kursus hos Julia, og det var en virkelig god oplevelse. Julia er dygtig, sød og imødekommende – og hun er hurtig til at få os i gang med vores små projekter.
Det er så hyggeligt og inspirerende at stå midt i hendes hjem og arbejde kreativt. For mig, som er en lidt utålmodig type og gerne vil se resultater, var det tre timers kursus helt perfekt.
Kan klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Jeg var alene afsted på tufting workshop hos Julia. Men det var intet problem.
Det var hyggeligt, og det er godt afstemt med maks 5 kursister. Der var fint med tid til guidning, gode råd og fif. Intet var forhastet og alle kom hjem med flotte værker.
Tufting er virkelig taknemmeligt at arbejde med. Små fejl kan hurtigt rettes og værket bringes hurtigt til live.
Jeg kan varmt anbefale et workshop hos Julia.
Jeg overvejer allerede hvem jeg skal tage med næste gang, for at vise hvor sjovt det er at tufte.

Kæmpe anbefaling herfra.
En helt igennem sjov og anderledes oplevelse, end hvad jeg ellers har prøvet.
Perfekt til firmaarrangementer og til dem som gerne vil have en unik oplevelse.
Julia var enormt fleksibel og vi fik eventet tilpasset efter vores ønske om lokation, tid og indhold.
Det var virkelig sjovt!!!
Julia er en sød, inspirerende og virkelig dygtig kvinde!!!
Jeg sender de største anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Vi havde en virkelig god oplevelse hos Tufting Studio. Julia, som ejer stedet, var super sød og hjælpsom og lærte os teknikken på en let og inspirerende måde. Hun svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål, og vi gik derfra glade og fulde af inspiration. Kan klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Meget hyggelig setting. Julia gjorde det hele nemt at gå til, og hjalp os i mål med nogle værker vi kunne få med hjem.

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Amazing 🤩 man fordyber sig i sin kreativitet og pludselig har man lavet et unikt mesterværk. Julia var så sød og tålmodig og god til at vejlede. Jeg havde givet 10 stjerner hvis man kunne ❤️

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Kæmpe anbefaling! Vi var på workshop i hendes private hjem, hvor man bliver inspireret af hendes egne virkelig fine kreationer, som hænger på væggene og ligger på gulvene. Jeg var på workshop med min far, og det var en virkelig god og lærerig oplevelse. Julie er meget dygtig til at lære fra sig, hun er rolig, smilende og tålmodig. Vi var 4 personer på workshoppen, så der er masser af tid til at hun kan hjælpe den enkelte, samtidig med at hun sørger for god stemning mellem resten af deltagerne. Jeg kunne godt finde på at tage afsted igen, bare fordi det var super hyggeligt.

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Vi havde den hyggeligste formiddag hos Julia! Det var både virkelig sjovt og nemt at gå til☀️
Julia var så skøn og virkelig god til at lære fra sig – kæmpe anbefaling herfra ☺️

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Rigtig dejlig formiddag. Tufting er utroligt nemt at lære og Julia er dygtig til at lære fra sig.
En aktivitet man har lyst til at lave igen, og kun kan anbefales.

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
I had an amazing time today at Julia’s tufting workshop. She’s very sweet and dedicated. She explained everything in detail and I will definitely recommend this workshop, because of the creative experience and because she’s a very warm person. Also I don’t speak danish and she welcomed me and explain everything in English. Thank you Julia for having me today <3

Vastaus yritykseltä Tufting Studio
Julia er dygtig og sød og hun giver en god og personlig oplevelse. Det er sjovt at lære et nyt håndværk og det er fedt at gå derfra med et tuftet værk :)
Fantastisk.
Virkelig hyggelig workshop. Julia er en virkelig dygtig og behagelig underviser. Hyggelige omgivelser og god forplejning. Kun fire på hvert kursus, så der er rig mulighed for at få 1-1 hjælp og sparring. Selvom man aldrig har prøvet det før, så kommer man hjem med en rigtig fin Tufte-kreation.
Kan i den grad anbefales.