TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires Arvostelua 750

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Michel luistert naar de wensen van klanten en weet daar een passende oplossing voor te vinden. Hij is van vroeg tot laat bezig met het complete proces zo optimaal te laten verlopen. Mocht er ondanks... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via Marktplaats een leuke sidetable van TTM gezien. Na prettig contact met een vlotte en correcte reactie heb ik de bestelling via de website geplaatst en betaald via iDEAL. Ik ontving een keurige bev... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een paar jaar geleden had TTM de kast die ik zocht. De eigenaar bracht hem zelf bij mij thuis. Doordat mijn ex uit ons huis ging en een andere kast meenam wilde ik eigenlijk dezelfde kast als eerst. H... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zochten 2 berber tapijten en hadden al heel wat informatie daarover. Toen we bij TTM kwamen kregen we heel duidelijke informatie over de soorten berbers die ze verkopen. De prijzen bleken opvallen... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sisustusliike
  3. Sisustussuunnittelija
  4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Peilikauppa
  6. Mattoliike

Yrityksen kirjoittama

TTM wonen in Den Haag - Forepark: Meer dan 1000 m2 wooninspiratie! Origineel en verrassend voordelig! Zoveel keus en alles is uit voorraad leverbaar! Wij zijn een familie bedrijf en vanaf 1974 gespecialiseerd in handgeknoopte (perzische) tapijten, berber tapijten en moderne vintage vloerkleden. Met een collectie die zo groot is dat je bijna wel moet slagen wanneer je ons bezoekt. Ook hebben we een showroom met eigentijdse teakhouten meubelen in een landelijke stijl voor binnen en buiten zoals bijzettafels, sidetables, dressoirs, eettafels buffetkasten, nachtkastjes, tuinbanken, tuinstoelen, tuintafels en nog veel meer. Zoek je leuke, originele woonaccessoires, een mooie barokspiegel of een trendy spiegel, wandpanelen of een origineel cadeau? Ook daar hebben we een enorme keuze in. Alles wordt door ons zelf geïmporteerd en door ons cash & carry concept is alles uit voorraad leverbaar en daardoor zeer scherp geprijsd. Je kan via onze website bestellen, maar langskomen in onze showroom is natuurlijk nog leuker. We zijn een webwinkel met een grote showroom met de "ouderwetse" service van een echte winkel Je vindt ons direct aan de A4 bij het knooppunt Prins Clausplein en je kunt GRATIS parkeren voor de deur, natuurlijk helpen wij altijd even met inladen. We zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 - 17 uur en de rest van de week op afspraak.

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Mooi bewerkt tafeltje

Ik zag deze site ttm wonen wat ik zag vond ik mooi en apart
Ik heb een mooi tafeltje gekocht en het werd snel bezorgd en een snelle goede service
Dank je wel top

9. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Fijn dat je helemaal tevreden bent en volgende keer ben je van harte welkom in onze showroom! Veel plezier van het mooie teakhouten tafeltje.

Saanut 5/5 tähteä

Hier word met je meegedacht, heel plezierig!

Goede begeleiding bij het aankoopproces, prettige gesprekspartner, reservering en levering buiten de standaardprocedure goed begeleid, aflevering prima volgens afspraak, mooie tuintafel voor goede prijs.
Wat 'opbouwende kritiek': Wel goede schroeven bijgeleverd, geen montage-instructie, het duurde even voordat ik de 'kruispoot' van de tafel op de goede manier in positie kon brengen, maar toen was het ook snel geregeld.

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Sorry voor de "puzzel" ik dacht dat ik het gecontroleerd had. De kruispoten zitten soms verdraait in elkaar. Het is geen excuus, maar waarschijnlijk heb ik het door de drukte over het hoofd gezien, want al gebeurd het niet vaak, ik controleer het altijd even voordat iets verzonden wordt. Wel fijn dat het gelukt is en anders had ik het uiteraard opgelost!
Veel plezier van de tuintafel en laten we hopen op een mooie zomer!

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Veel plezier van jullie mooie meubels! En bedankt voor je waardering en de 5 sterren.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, bestelling snel geleverd
Product zoals omschreven

29. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Zorg goed voor de Giraffe! We gaan er van uit dat hij een mooie plek krijgt.

Saanut 3/5 tähteä

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

De spiegel lijsten zijn niet gespoten, in dit geval de gouden finish wordt er op geveegd met een soort goud-folie, dan krijg je met het zwart er doorheen een "oude antieke" uitstraling. We hebben elkaar inmiddels ook gesproken en ik denk dat jullie helemaal tevreden zijn. Mocht er toch iets zijn stuur dan even een mailtje of bel, dan lossen we het natuurlijk op.

Bijzettafeltje Bodyn (30x73x30) teak

Vanaf een plaatje gekocht. In het echt nog veel mooier. Ben er heel blij mee. Super snelle levering. Top !!
ps. bedankt voor de hopjes hihi

28. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Je hebt een heel mooi tafeltje gekocht, met zorg handgemaakt. Veel plezier ermee en geniet (nog) van de Haagse Hopjes... we hebben de laatste zakjes nog kunnen opkopen en helaas is dit echt Haagse souveniertje dan op.

Saanut 5/5 tähteä

Ten eerste ziet het product er precies…

Ten eerste ziet het product er precies zo uit als op de site, betaalbaar en snelle levering

29. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

We proberen altijd zo duidelijk mogelijke foto's te maken. Alles wat we aanbieden is handwerk , dus elk meubel heeft toch weer een eigen karakter. Fijn dat je tevreden bent en veel plezier van de sidetable!

Snelle en goede bezorging

Snelle en goede bezorging, meerdere keren wat gekocht wij hebben een hele goede ervaring met TTM

28. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

De goede ervaringen zijn geheel wederzijds. Het wordt door ons ook zeer gewaardeerd om te horen dat je tevreden bent!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goed verpakt en goede prijs/ kwaliteit.

26. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Veel plezier met de mooie spiegels en bedankt voor je waardering natuurlijk

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen! De aankoop ging niet door en kreeg dezelfde dag het aankoopbedrag teruggestort

20. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

We proberen altijd helder en duidelijk en zo snel mogelijk te zijn. Wel zo prettig voor iedereen. Natuurlijk hadden we het leuker gevonden dat je iets moois bij ons had besteld, maar wie weet komt dat nog...In elk geval bedankt voor je mooie review!

Super geholpen

Super geholpen

20. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Heel graag gedaan en veel plezier van de mooie sidetable!

Wordt thuis gebracht

Wordt thuis gebracht. Super fijn.

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Uiteraard bezorgen we ook en in jou geval kon het ook nog wat voordeliger omdat we zelf de bezorging deden in plaats van onze vaste vervoerder. Als we zelf bezorgen en het kost niet te veel extra ruimte en het ligt op de route, dan kunnen we iets creatiever zijn met de bezorgkosten.
Veel plezier met de Giraffen en ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Zeer goede ervaring

Snel, makkelijk, zeer vriendelijk. Ik heb ‘s avonds online besteld en de meubels werden op de volgende dag al geleverd. Tuintafel en stoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Heel blij met de ervaring en wij komen zeker terug.

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Laten we hopen op veel zonnige dagen en dat jullie veel uren kunnen genieten van eten, drinken en mooie verhalen met de tuinset! Bedankt voor het vertrouwen in ons en de volgende keer helpen we weer net zo graag.

Mooie betaalbare meubels

Mooie betaalbare meubels. Snelle levering en goede service.

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Fijn dat je zo tevreden bent en veel plezier van de (tuin) meubels!

Zeer snelle levering

24. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Veel plezier van de mooie sidetable!

Super…

Ik had de bestelling in de ochtend geplaatst. Smiddags al geleverd. Hele fijne vriendelijke service. Ik had een spiegel besteld en wat een geweldig pronkstuk.

25. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Het is ook een prachtige spiegel en zoals ik zelf heb gezien is het een fantastische combinatie met de rest van je interieur!

Fijn geholpen

Fijn geholpen, denk ook mee met klanten die ver weg wonen. Dus voor mij is dit een top bedrijf.

11. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Ondanks een klein probleempje met in de levering (schade aan 1 van de 2 tafeltjes) is het allemaal goedgekomen. Alle transport wat wij regelen is onze verantwoording. Het heeft alleen een dagje langer geduurd.
Bedankt voor het vertrouwen, veel plezier van de twee tafeltjes en tot een volgende keer!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin