TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires Arvostelua 750

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Michel luistert naar de wensen van klanten en weet daar een passende oplossing voor te vinden. Hij is van vroeg tot laat bezig met het complete proces zo optimaal te laten verlopen. Mocht er ondanks... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via Marktplaats een leuke sidetable van TTM gezien. Na prettig contact met een vlotte en correcte reactie heb ik de bestelling via de website geplaatst en betaald via iDEAL. Ik ontving een keurige bev... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een paar jaar geleden had TTM de kast die ik zocht. De eigenaar bracht hem zelf bij mij thuis. Doordat mijn ex uit ons huis ging en een andere kast meenam wilde ik eigenlijk dezelfde kast als eerst. H... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zochten 2 berber tapijten en hadden al heel wat informatie daarover. Toen we bij TTM kwamen kregen we heel duidelijke informatie over de soorten berbers die ze verkopen. De prijzen bleken opvallen... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sisustusliike
  3. Sisustussuunnittelija
  4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Peilikauppa
  6. Mattoliike

Yrityksen kirjoittama

TTM wonen in Den Haag - Forepark: Meer dan 1000 m2 wooninspiratie! Origineel en verrassend voordelig! Zoveel keus en alles is uit voorraad leverbaar! Wij zijn een familie bedrijf en vanaf 1974 gespecialiseerd in handgeknoopte (perzische) tapijten, berber tapijten en moderne vintage vloerkleden. Met een collectie die zo groot is dat je bijna wel moet slagen wanneer je ons bezoekt. Ook hebben we een showroom met eigentijdse teakhouten meubelen in een landelijke stijl voor binnen en buiten zoals bijzettafels, sidetables, dressoirs, eettafels buffetkasten, nachtkastjes, tuinbanken, tuinstoelen, tuintafels en nog veel meer. Zoek je leuke, originele woonaccessoires, een mooie barokspiegel of een trendy spiegel, wandpanelen of een origineel cadeau? Ook daar hebben we een enorme keuze in. Alles wordt door ons zelf geïmporteerd en door ons cash & carry concept is alles uit voorraad leverbaar en daardoor zeer scherp geprijsd. Je kan via onze website bestellen, maar langskomen in onze showroom is natuurlijk nog leuker. We zijn een webwinkel met een grote showroom met de "ouderwetse" service van een echte winkel Je vindt ons direct aan de A4 bij het knooppunt Prins Clausplein en je kunt GRATIS parkeren voor de deur, natuurlijk helpen wij altijd even met inladen. We zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 - 17 uur en de rest van de week op afspraak.

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Eigenaar is behulpzaam en service…

Eigenaar is behulpzaam en service gericht. Drie krukjes/bijzettafeltjes/plantentafeltje Keet gekocht door de jaren heen voor buiten. Goede kwaliteit.

12. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Hi Carla, wat leuk om te horen dat je (weer) tevreden bent en dan het zelfde krukje weer hebt kunnen vinden bij ons. Dat geeft maar aan dat we ook tijdloze en degelijke (tuin) meubels hebben.... veel plezier weer van je aankoop en tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte levering en communicatie en een…

Vlotte levering en communicatie en een degelijk produuct(geen waaihout).

13. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Beste Inge, bedankt voor je waardering. Het tafeltje is handgemaakt van massief teakhout, alles wat wij importeren wordt gemaakt van plantage teakhout en van gerecycled teakhout dus naast dat het kwalitatief goed is, is het ook verantwoord en duurzaam. Veel plezier van je aankoop!

Mooi,aardig,eerlijk en zeer behulpzaam

Ttm verkoop zeer mooie meubels. Je heb echt iets moois en warm in je huis staan. Ik ben echt zeer in mijn nopjes met heel mijn interieur. Wat voor mij ook heel belangrijk is hoe je geholpen wordt nou petje af daar kan menig mens een voorbeeld aan nemen. De eigenaar en zijn vader en moeder eerlijk,aardig en behulpzaam!!

6. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Hi Jolanda, dank je wel voor je waardering! Zoals je al hebt gemerkt doen we alles met plezier en hechten wij als familie bedrijf er veel waarde aan om net dat beetje extra te doen en te zorgen dat iedereen met een glimlach de deur uit gaat (en natuurlijk graag weer terugkomt).

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, mooie prijs, goede kwaliteit

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Veel plezier van jullie mooie tuintafel! En dank voor je 5 sterren review.

Correcte

Correcte, vriendelijke, behulpzame mensen en mooie kwaliteitsartikelen.
Direct na betaling verzonden. Zeer tevreden.

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Bedankt voor je waardering en veel plezier van je aankoop.

Een parel van bezieling

De spiegels zien er natuurlijk fantastisch uit op de foto's, maar nu ik hem boven mijn wastafel zie hangen smul ik ervan. Een schot in de roos. Waar zie je nou nog deze sier, deze elegantie? Ik heb het bedrijf nog even persoonlijk complimenten gestuurd want dit soort bezielde inkoop kan ik enorm waarderen, in een wereld die soms steeds meer plastic, leeg en vervangbaar kan zijn.

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Hi Ferdinand, Bedankt voor je complimenten en we doen zeker met passie onze inkoop van de spiegels (in dit geval) op Bali - Indonesië. Daar wordt alles met liefde en vakmanschap gemaakt in een klein (familie) bedrijf waar ik zelf de contacten mee heb zodat de betrokkenheid wederzijds is. Veel plezier van jou mooie spiegel!

weer een goeie ervaring

Ik wilde eigenlijk dezelfde kast als die ik 6 jaar geleden had gekocht, en ik vond deze bij de originele leverancier van toen. Ik heb meteen een aantal andere dingen gekocht die mijn ex had meegenomen bij haar verhuizing. Michel was snel in zijn reactie heeft geholpen met het in elkaar zetten van de sidetable kwam hem snel zelf brengen. al met al een goeie 2e ervaring

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Hallo Danny, bedankt dat je een trouwe en tevreden klant bent en natuurlijk heb ik graag met je meegedacht om zo snel mogelijk te helpen. Je bent altijd welkom en dan help ik je graag weer. (Je hoeft dan geen 6 jaar te wachten hoor....)

Super!

Heel erg tevreden met mijn sidetable die ook nog eens netjes is thuisbezorgd! Erg blij mee!

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Hallo Saskia, fijn dat je helemaal tevreden bent. De sidetable is uiteraard graag bezorgd en voor je gemonteerd. Veel plezier met je aankoop!

Kwaliteit en snel geleverd

Noor de tweede keer een meubelstuk besteld en super blij mee! Snel geleverd. Kwaliteit van side table en salontafel perfect. Een aanrader deze winkel!

11. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Beste Erik, dank je wel voor je compliment en we waarderen het zeer dat je weer bij ons geslaagd bent. Tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Super vriendelijk telefonisch te woord…

Super vriendelijk telefonisch te woord gestaan en snelle levering, helemaal volgens afspraak.

7. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Ik zou bijna zeggen "uiteraard volgens afspraak" we doen wat we beloven. Veel dank voor het compliment en geniet van de zon aan deze mooie tuintafel!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Vriendelijke en behulpzame man.
Snel geleverd en keurig ingepakt met een kleine attentie erbij.
Zeker aan te bevelen.

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Veel plezier van de leuke eenden! En zorg goed voor ze...

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Ik ben heel tevreden met deze prachtige spiegel.
Dus geweldig.

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Beste Conny, bedankt voor je review en fijn dat je helemaal tevreden bent met de spiegel. Geef hem een mooi plekje!

Saanut 5/5 tähteä

Prettig geholpen via de telefoon (…

Prettig geholpen via de telefoon ( facetime) omdat we het vloerkleed online gingen bestellen.
Goed advies over kwaliteit en kleur.
Snelle levering, in 1x goed!! 👍

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Zo wordt kopen op afstand toch dichtbij, het is altijd lastig om via een afbeelding te beslissen. Dus uiteraard was het een kleine moeite om via FaceTime te adviseren. Ook erg fijn voor het persoonlijke contacten deze digitale wereld! Goed om te lezen dat de Berber helemaal naar wens is, veel plezier van jullie aankoop en bedankt voor deze mooie review!

Uitstekende service

Prachtig tafeltje, keurig verpakt en heel snel in huis!

18. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Veel plezier van het mooie tafeltje, het zal ongetwijfeld een mooi plekje krijgen!

Saanut 5/5 tähteä

Mooi product voor een eerlijke prijs

Mooi product voor een eerlijke prijs.
Binnen 4 dagen bezorgd we kunnen er nu van genieten.

12. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Veel plezier van jullie mooie tuintafel! En uiteraard bedankt voor de waardering.

Mooie spiegel

Ik heb een spiegel gekocht en ik ben er heel blij mee. Hij is precies zoals op de foto — mooi en van goede kwaliteit. De levering was snel en alles is goed aangekomen. Zeker een aanrader!

6. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Hallo Anna, bedankt voor je waardering en fijn dat je helemaal tevreden bent. Ik ben blij dat ik via Whats-app een filmpje heb kunnen sturen zodat je de spiegel van te voren goed kom beoordelen. Veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer!

Super

Super service

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

👍 bedankt voor je waardering en veel plezier van de mooie salontafel.

Saanut 4/5 tähteä

Prima bedrijf.

Prima bedrijf.
Prijs/kwaliteit goed.

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Veel zonnige uurtjes gewenst met de mooie tuintafel!

Snelle levering, leuke meubels

Snelle levering, goed product zoals verwacht. Al eerder teakstoelen en tafel gekocht in vorige woonplaats.

29. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires

Wat fijn dat je weer aan ons hebt gedacht en helemaal tevreden bent. Nu niet meer wachten na een verhuizing met je volgende bestelling...😉

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin