TSS Travel Service Scandinavia Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,2

Fantastisk rejse til Rhodos og det Ægæiske hav. Masser af oplevelser og eminent rejseleder der på en kompetent og humoristisk måde førte os gennem kulturrejsen. Han havde samtidig overraskelser med so... Näytä lisää

TSS Travel har aflyst vores rejse til Cypern som skulle ha været til oktober 2026, da der ikke var tilmeldinger nok. Dèt kan jo ske - men desværre har jeg endnu ikke modtaget mine penge - 10.360 kr. s... Näytä lisää

SÄMSTA KUNDTJÄNSTEN EVER! Kunde inte svara på mina frågor, obstinat ton. Betalar man som jag över 30.000 för min resa borde man få bättre service. Det blir sista gången jag reser med den här reseb... Näytä lisää

En fantastiskt varierande resa som började i Oman, ett land med flertusenårig historia , vidare till betydligt mer moderna Abu Dhabi till Dubai , som bara funnits i ca 50 år! Intressanta stopp under r... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä

TSS er specialiseret i studie- og luksusrejser og er en af danskernes mest populære arrangører af studierejser! Rejserne sælges hovedsageligt direkte og i samarbejde med anerkendte avis- og tidsskriftsforlag, postordrefirmaer samt gennem personlige anbefalinger fra meget tilfredse kunder. På grund af den overvældende store kundetilfredshed med en samlet bedømmelse på 11 kan TSS nemlig glæde sig over et meget stort antal af faste kunder! Ikke mindst derfor kunne TSS i løbet af de sidste seks år byde over 2.000.000 gæster velkommen.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

119 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Indien

Gode ansvarsfulde guider med stor viden om både seværdigheder og landets aktuelle forhold. Gode hoteller og spændende oplevelser.
Det bliver ikke den sidste tur med TSS.

5. lokakuuta 2023

Kære Lisa Florang,

Tak for din positive feedback! Vi er meget glade for, at du var i stand til at nyde turen med os fuldt ud.

Rhodos mm

Pris, oplevelser og god overensstemmelse mellem beskrivelsen af turen og de faktiske forhold. Samt ikke mindst samværet med de øvrige deltagere
Vigtigt at man afstemmer sine forventninger med turens beskrivelse og ikke kun fokuserer på prisen, men på den samlede oplevelse, og foretager lidt research i forhold til turen.
Syntes man får rigtig meget for sine penge.

18. helmikuuta 2024

Kære Jan Petersen,

Resa till Kroatien, Bosnien Montenegro

Detta var en 2 veckorsresa till Kroatien , Bosnien och Montenegro. Första veckan var en bussresa med hotelbyte nästan varje dag. Som vanligt var matpaket som man kunde köpa till som avsåg halvpension. Ibland blev det flera bussar som kom till samma hotell vilket gjorde att ljudnivån i hotellrestaurangen blev mycket hög. En veckas bussresa var intressant och guiden hade humor och talade svenska. Ufflykstpaket och matpaket för andra veckan kunde endast betalas med kontanter och inte kreditkort. Sålunda skulle guiden hantera cirka 200.000:- SEK för en full buss, vilket verkar vara en märklig logistik. Andra veckan var sämre. Fick intrycket av att de som valt all inclusive fick rum med havsutsikt medan de med halvpension fick rum mot E65 med ständig skugga och mycket trafik buller (Carina Park hotel i Bijela). Rummet var litet och hade många småfel såsom kassaskåpet gick inte att stänga, luftkonditioneringen var endas värme och TV fungerade inte. Uppenbarligen hade ingen kvalitetskontroll gjorts av rummet. Buffeerna var ensidiga med lite variation. Det var dessutom mycket hög ljudvolym i restaurangen. Alldeles för mycket folk på en sådan yta. Att vädret inte var det bästa gjorde inte saken bättre. En resväska lyckades det välrenomerade flygbolaget Freebird EURO skada.

1. maaliskuuta 2024

Hej Tomy Blomqvist,

Vi beklagar verkligen att du har anledning att klaga. Vi ber dig att kontakta oss direkt via e-post på kundvard@tss-travel.se för att diskutera ditt ärende.

Ditt team på TSS Travel Service Scandinavia AS

Jeg var i marts 2023 på TSS’ tur til…

Jeg var i marts 2023 på TSS’ tur til Kroatien, Hercegovina og Montenegro. Jeg havde samlet set en god tur. Gode oplevelser opvejede de dårlige. Men overvejer du en rejse med TSS, skal du være opmærksom på følgende:

SEGMENT
Der er meget få gæster på turen, som er under 50 år.

INDLOGERING
Du får undervejs på turen at vide, hvilke hoteller du skal overnatte på.

TURENS PRIS OG MERUDGIFTER
Turene bliver markedsført som meget billige. Rejser du alene, ender du med at betale et beløb, som er lig med, hvad velrenomerede, danske bureauer tager for lignende ture. Rejser du sammen med en anden, så I kan dele et værelse, vil jeg mene, at TSS' tur er billig.

Du skal have en del kontanter med:
Alle turistskatter skal betales af dig selv ved ankomst - kontant, ikke med kort. Jeg har rejst med andre bureauer, hvor skatter er inkluderet i prisen, man har betalt til bureauet. På alle hoteller var det uklart, om det er en statslig skat eller en byskat. Jeg undrer mig over, at hotellerne i Igalo og Bijela oplyste forskellige beløb pr. nat, hhv. 1.5 EUR, hhv. 2 EUR. Begge hoteller ligger i Herceg Novi-kommune. Hvor mange af disse skatter, som vi har betalt, går overhovedet til udvikling af turisterhvervet? Jeg spurgte alle steder, om jeg kunne betale med kort, men fik nej hver gang.

TSS' mersalgspakker "Allinclusive" og "Oplevelsespakke" kan også kun betales kontant. Den tyrkiske underleverandør samler pengene ind i store kuverter. Vil du tilkøbe disse pakker eller overvejer du det, bør du have penge med hjemmefra.

Du skal også selv betale drikkepenge til turguiderne i de forskellige byer, du besøger. Det forventes også, at du betaler drikkepenge til buschaufføren og turlederen fra den tyrkiske underleverandør, som lod til at være ganske velnæret. Han kører 800 gæster igennem hver sæson, forklarede han. Alle lod til at give ham 15-20 EUR.

"VÆRKSTEDER" ER EN DEL AF PROGRAMMET
Du kommer til at tilbringe sammenlagt en hel dag - måske snarere halvanden - af din ferie (dit liv) i nogle butikker, pudsigt nok ejet af tyrkere, hvor der sælges tæpper, smykker og lædertøj. Et af stederne blev markedsført som: “I et smykke- og læderværksted kan vi beundre stedets stolte håndværkstraditon”. “Cattaro” havde intet værksted og ingen præsentationer af arbejdet med at lave produkterne. Men de solgte kun jakker og frakker af læder og skind. “Diana Jewelry” havde et værksted ude i foyeren, og der var noget præsentation af arbejdet og materialernes ophav, men ret begrænset. Jeg følte mig taget som gidsel begge steder, fordi udgangen ikke var skiltet, og sælgerne var meget påtrængende.

MISVISENDE INFORMATION FRA UNDERLEVERANDØR
Da jeg læste programmet, troede jeg, at vi ville tilbringe tid på Sveti Stefan, men vi fik at vide, at det er en privatejet ø, som kun “rich and famous” kan besøge. Vel at mærke først da vi sad i bussen på parkeringspladsen. Det samme gjaldt Herceg Novi. Turlederen annoncerede ikke dette i bussen, men kun over for mig, da jeg spurgte ham. “We will not go to Herceg Novi unfortunately”.

Jeg tilkøbte hos underleverandør allinclusive i uge 2 i Montenegro, primært fordi turlederen på turen sagde, at vi ankom uden for turistsæsonen, hvorfor de fleste restauranter, caféer og barer ville være lukkede. Der er givetvis mange flere muligheder i højsæsonen, men der var rigeligt med steder at tage til både i Bijela og nærtliggende byer. Da jeg på dag 3, mens vi var i Kroatien, spurgte, om der var indendørs pool på hotellet, ringede turlederen straks til den lokale kontaktperson, som bekræftede, at poolen var åben. Så selvfølgelig vidste den lokale kontaktperson også, at der var forskellige caféer og restauranter åbent i nærheden af hotellet.

Den lokale kontaktperson på hotellet gav misledende information. F.eks. fortalte han, at man sagtens kan tage bussen til Herceg Novi. Imidlertid havde han ikke fortalt, at bussen retur til hotellet gik fra et andet stop nede i byen og derfor ikke, hvor man intuitivt ville tro, at man skulle tage bussen - i modsatte side af vejen, hvor jeg blev sat af. Det var træls for mig, fordi jeg stod og ventede på bussen en halv time, indtil en lokal fortalte mig, at jeg skulle gå et helt andet sted hen. Men jeg er ung og adræt. Det er imidlertid ikke tilfældet for mange andre gæster, som ikke var så godt gående. Det kunne have været meget ubehageligt for dem at ende i min situation.

Underleverandørens medarbejder på hotellet fortalte os ikke, hvornår vi skulle afsted om lørdagen. Tilfældigvis fandt jeg ved receptionen to sedler med de danske og svenske gæsters navne på og afgangstider til hotellet i Dubrovnik. Så det endte med, at jeg gik rundt og fortalte de andre danske og svenske gæster, hvornår vi skulle afsted.

19. maaliskuuta 2023

Kære Oskar,

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for, at du generelt nød turen.

Men først og fremmest siger vi tak for dine kritiske kommentarer! De hjælper os med at finde problemområder, så vi omgående kan finde en løsning på dem. Vi vil omhyggeligt undersøge dine kommentarer og træffe de nødvendige foranstaltninger.

Med venlig hilsen

Tss Travel resa till Kroatien & Montenegro 23/2-8/3-2024

Vi åkte med Tss travel till Kroatien & Montenegro.

Vi check in på hotell Mediteran i Budva på eftermidagen.
Vi hade betalat för all-inclusive med kontanter till guiden då vi inte fick betala med kreditkort?!
Dag 2 på morgonen blev jag fruktansvärt magsjuk och kunde varken äta eller knappt dricka vatten resten av veckan!!
Jag fick åka till sjukhuset och en läkare undersökte mig och konstaterade att jag blivit matförgiftad jag fick antibiotika + andra mediciner och dropp på sjukhuset!! Jag pratade med guiden på hotellet som påstod att jag blivit smittade från andra passagerare på bussen. Resebolagen vill inte återbetala min all-Inclusive som jag inte kunnat utnyttja, den europeiska försäkringen täcker inte sjukdom utomlands! Vi var 2 bussar med Tss resenärer från Sverige på detta hotell och 20 personer i vårat sällskap blev matförgiftad!!!
Det är en vecka sen vi kom hem jag äter fortfarande antibiotika och har problem med magen!
Vi har rest en hel del och jag har aldrig blivit sjuk utomlands tidigare!!
VARNING köper man matpaket på TSS får man får INGA pengar tillbaks om man blir sjuk!!!

2. maaliskuuta 2024

Hej kund!

Vi beklagar verkligen att du blev sjuk under resan. Vi hoppas du har kryat på dig. Vi ber dig att kontakta oss direkt via e-post på kundvard@tss-travel.se för att diskutera ditt ärende.

Usamarbejdsvillige og uansvarlige

Usamarbejdsvillige og dyrer end man tror
For guds skyld husk at læs alt med småt. Ikke nok med at diverse gebyrer kommer på så priserne for en tur ender i 3 gange det reklamerede beløb, de antager også deleværelser uden at spørger og nægter at hjælpe med at udrette fejlen efterfølgende når man så kontakter dem. Jeg kommer ALDRIG til at bruge dette rejsebureau igen og jeg vil heller ikke anbefale det til nogen andre.
Vælg nogen andre eller læs hvert komma i alt materiale grundigt.
De er ikke til at snakke med.

12. maaliskuuta 2024

Kære M. Schou,

Vi er meget kede af, at vi ikke var i stand til at arrangere din rejse til din fulde tilfredshed, og at du har grund til at klage!

Kontakt os venligst direkte via e-mail på info@tss-travel.dk for at diskutere sagen.

Dit TSS Travel Service Scandinavia AS team

Det är väldigt dålig dom skicar reklam…

Det är väldigt dålig dom skicar reklam när vi ringer det finns ingen plats men det finns boka på nätet vi som kan inte vara digital vad sku vi gör ?

5. maaliskuuta 2024

Hej,

vi beklagar mycket att du har anledning att klaga.

Vissa resmål är mycket populära, vilket kan leda till att vissa datum snabbt blir fullbokade på grund av online-bokningar och telefonbokningar. Vänligen kontakta oss direkt via e-post på kundvard@tss-travel.se och ange ditt fördelskod eller önskade resmål. Vi kontrollerar gärna den aktuella tillgängligheten.

Vänliga hälsningar,
Ditt TSS Travel Service Scandinavia AS team

Tss annonserer på FB om to uker reise…

Tss annonserer på FB om to uker reise til Rhodos . Etter at jeg fylte skjemaet, poppet opp siden finnes ikke.
Jeg registrerte meg flere ganger med samme resultat.
Jeg tror årsaken var at jeg har egen forsikring.

1. maaliskuuta 2024

Kjære Behzad Nejad,

Vi beklager at det har oppstått tekniske utfordringer med bestillingsforespørselen din! Vennligst kontakt oss via e-post på info@tss-travel.no med ytterligere detaljer og rabattkoden din. Vi ser frem til å ønske deg velkommen på vår tur.

Med vennlig hilsen,
Ditt TSS Travel Service Scandinavia-team

Ferie til Kroatien m m alle tiders 14 dags oplevelse

At det både var kulurelt og badeferie

19. lokakuuta 2023

Kære Egon,

Dit TSS Travel Service Scandinavia AS team

Dejlig studietur til Nord Cypern en…

Dejlig studietur til Nord Cypern en lille uges tid med stor buffet til måltiderne. Her var vi på nye hoteller. Vi kørte rundt med ny bus til seværdighederne. Derefter en uges tid ved vandet, på ældre hotel også med stor buffet. Hyggeligt tur sammen med de andre rejsende. Og til en billig pris. 24/11 til 8/12/ 23

Kære Holistia,

Dit TSS Travel Service Scandinavia AS team

Spændende kulturferie på Cypern, til en god pris

Vi nød 15 herlige dage, med fine hoteller, god mad og service med levende fortællinger, om Cyperns historie og kultur. Kombinationen af rundrejse og afslapning fungerer rigtig godt for os - ikke mindst takket være de søde guider. Vi tilkøbte “all inclusive”, til rejsens 2. del og fik fuld valuta, både i hotellets restaurant og bar.

Så vi ser allerede frem til en ny rejse med TSS, denne gang til Kroatien til foråret. 😎

Kære HATMAN.DK,

Vi glæder os til snart at byde dig velkommen på din rejse til Kroatien..

Dit TSS Travel Service Scandinavia AS team

Vi är mycket nöjda med våra resor vi gjort med TSS Travel!

Vi har åkt 5 gånger med TSS Travel. Senaste resan var till Lykien i Turkiet i oktober 2023. Första veckan var en rundtur i Lykien med många intressanta och sevärda platser. Guiden var väl påläst, kunnig, tillmötesgående, vänlig och pratade bra svenska. Han var inte påträngande om extra utflyktsmål utan informerade om dessa på ett proffsigt och tillmötesgående sätt. Hotellen hade hög klass och god frukostbuffé. Bussen hade god standard, chauffören körde lugnt och fint så man kände sig trygg, tyvärr lite långa bussturer. Andra veckan kopplade vi av på ett fint hotell vid havet. Vi kan varmt rekommendera TSS Travel´s resor. Vi har redan bokat Rhodos. Ingrid & Olle.

14. marraskuuta 2023

Hej Ingrid & Olle,

Tack så mycket för den positiva feedbacken! Vi är mycket glada över att du kunde njuta av din resa med oss till fullo.

Vi ser fram emot att snart få välkomna dig på en resa till Rhodos.

2. uge helt kaput

14 dages tur til Kroatien, Montenegro, Bosenien m.m. - den første uge med rundturen var at alt OK, gode hoteller, OK mad og en guide der fortalte levende om det vi så. Så skulle i være på hotel Delfin i Montenegro den sidste uge, vi havde betalt for all included ,de første dage kunne vi få forskellige drinks, men lige pludselig var der kun et meget lille udvalg at vælge imellem her midt på turen. Tingene blev ringere og ringere - bedre udvalg at vælge imellem til aftensmaden de første dage det ser ud til at sæsonen er ved at være slut. Der var bl.a. is til dessert det er helt væk nu. Morgenmaden blev også dårligere og dårligere spejlæg som lignende plastic æg og total uspiseligt, mange fade ost med samme slags ost, de første dage var der flere slags at vælge imellem, det duer ganske enkelt ikke!
Sagde en aften at vinden de havde var muggen, hertil var svaret: Det ved jeg godt! Så skift den da, dertil blev der bare trukket på skulderen - uha sikke en service!
Ligge stolene blev også fjernet dagen før der kom 2 dage med fuld sol sæsonen er åbenbart slut så TSS kan ikke være bekendt at tage sæsonen tillæg for denne periode - ligeledes blev poolen tømt for vand!
Ville vi deltage i Balkan aften skulle vi fra TSS betale for deltagelse, men alle andre fik det gratis - en tur i sauna skulle i også betale for. Ligesom vi skulle betale en størrer turistskat end andre - hotellet sagde det var aftalt med TSS!
Det er total uacceptabelt at være udsat for dette! Har rejst med TSS før hvor alt var OK, så skuffelsen er mega stor! Ikke lydhør for at dette sæsontillæg skal refunderes til os, men et meget lille beløb kan vi få for at få munden lukket på os! UPS
Den første uge kan gives 3-4 stjerner, blot for at sætte det i perspektiv.

24. lokakuuta 2023

Kære Uffe,

Mange tak for din feedback!

Endnu en gang vil vi gerne udtrykke vores beklagelse over, at dit ophold på Hotel Delfin ikke levede op til dine forventninger.

Kritiske kommentarer som din gør det muligt for os at reagere hurtigt og professionelt for at eliminere sådanne svagheder, forhindre dem i fremtiden og sikre vores gæsters tilfredshed. Endnu en gang tak for dette.

Som vi allerede har informeret dig personligt om, arbejder vores kvalitetsstyring allerede på at optimere indkvarteringen for fremtiden.

Det ville glæde os rigtigt meget at hilse jer velkomne som gæster på en af vores rejser i nær fremtid.

Dit TSS Travel Service Scandinavia AS Team

Mycket nöjda med vår resa!

Vi åkte med TSS till Norra Cypern, först en veckas rundtur, sedan en vecka vid havet. Vi var mycket nöjda med upplägget, utflykterna var intressanta och givande. Vår guide var väldigt kunnig och påläst. För havsveckan bodde vi mycket bra. Vi kan rekommendera denna resa!
Åsa och Suss

7. lokakuuta 2023

Hej Åsa och Suss,

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är mycket glada över att du kunde njuta av resan med oss till fullo.

Ditt team på TSS Travel Service Scandinavia AS

En god oplevelsesrig rejse god tilrettelægning. God og meget vidende guide, Gode hoteller.de od

En god oplevelsesrig rejse god tilrettelægning, god guide. Gode Hoteller.

Kære Tage Pedersen,

Alt blev opfyldt.

Vi fik den første uge med god, informativ information, om Kyperens meget brogede historie, og efterfølgende en rigtig slapper uge. Vi boede de 14 dage, på 3 luxus hoteller.

14. marraskuuta 2023

Kære Henrik Schjørring,

Rom/Napoli

Rom - Napoli 8 dage i nov./dec. 2023. 2 dejlige hoteller, lækker mad, sjov og engageret guide. En stor oplevelse i 2 spændende byer. Kan stærkt anbefales!

26. marraskuuta 2023

Kære Thorkild Ruby,

En fantastisk resa

En fantastisk resa. Mycket att se. Välplanerad och mycket fina hotel.

20. lokakuuta 2023

Hej Hans-Erik Lundholm,

Trevlig gruppresa

Det var bra guide som kunde mycket om det vi fick uppleva.
Företaget är vänliga och hjälpsamma med frågor

4. marraskuuta 2023

Hej Elisabeth Bodérus,

Ditt team på TSS Travel Service Scandinavia AS

Bra upplägg med en vecka rundresa och…

Bra upplägg med en vecka rundresa och en vecka på strand! Kappadokien var verkligen storslaget! Vi hade en kunnig och trevlig guide, Bülent, som gjorde resan i Kappadokien ytterligare intressant!

30. syyskuuta 2023

Hej,