Saanut 5/5 tähteä

Ben echt wel iemand die veel vocht, en dus elektrolyten verliest. Tijdens marathons (meestal in voor- of najaar) speelt dat parten, zeker als het toch wat warmer is. Rond km 35 had ik keer op keer een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Maakt echt een verschil in revalidatie na een sportieve inspanning. Zelfs op warme dagen of na een avondje stappen kan je gerust dit nemen als extra hydratatie. Voorsmaak licht zoutig, nasmaak van ora... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Voor mij is het resultaat een sneller algeheel herstel en minder kramp in de onderbenen. Erg tevreden.

Saanut 5/5 tähteä

Allereerst een overzichtelijke site, de meest hoge doseringen in de mineralen wat ik juist zocht. Binnen een uur al een verzendbevestiging en het leuke was een handgeschreven tekst op de doos om ex... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Carber ontwikkelt natuurlijke elektrolytenmixen zonder suikers of kunstmatige toevoegingen. Voor hardlopers, sporters en actieve mensen die beter willen hydrateren, herstellen en presteren.

4,7

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Blij verast door Carber

Een beetje sceptisch om dit product te proberen. Ik gebruik het met name rondom een duurloop en de dag daarna. Ik merk een positief effect. Weinig last van kramp in mijn benen en de dag na mijn duurloop beduidend sneller hersteld. Ook gebruik ik Carber tijdens mijn nachtdiensten. Ik ervaar vaker hoofdpijn doordat ik te weinig drink, ook dan helpt het erg goed!

30. maaliskuuta 2025
CARBER-logo

Vastaus yritykseltä CARBER

Hi Giellen,

Wat mooi om te horen dat je zo’n positief effect merkt, zowel tijdens je duurlopen als na afloop! Fijn dat Carber je helpt om sneller te herstellen en krampvrij te blijven. Ook bijzonder om te lezen dat het je tijdens nachtdiensten ondersteunt, juist dan is goede hydratatie extra belangrijk.

Bedankt voor het delen van je ervaring en je vertrouwen in Carber!

Stay hydrated,
Team Carber
Daniël

Zeer tevreden

Zeer tevreden, voor mij werkt het heel goed, zelfs minder pijn in mijn knie tijdens het wandelen. Lekker verfrissend en drink het elke dag. Een abonnement is ook heel makkelijk, geen omkijken na. Super product en kan niet meer zonder, ga zo door !

29. joulukuuta 2024

Amazing product

Amazing product! Helped me very much preparing for my running competition. Great customer service as well!

19. joulukuuta 2024

Great product!

Feeling better during my longruns since using Carber. For me it works also great while fasting. Zero hungry feelings towards the first meal of the day!
The orange flavour is the best!

19. joulukuuta 2024

Super product en service

Sinds ik carber dagenlijks gebruik voel ik me een stuk energieker (ondanks de fybromyalgie) en een stuk minder spierkrampen en minder vocht vasthouden! helaas was mijn pot op en de nieuwe vertraagd of kwijt. Nu een week zonder en kan niet wachten tot ik weer kan beginnen wat een verschil is dit! En de top service dat er gelijk een nieuwe pot opgestuurt word! Thnx!!

16. joulukuuta 2024

Top product

Top product! Steeds krampen bij het MTBen, sinds ik Carber drink voor aanvang, geen problemen! eens vergeten en terug problemen, nu steenvast mijn Carber mee :-)

8. marraskuuta 2024

Herstel and performance

Ik neem het zeker met een enig regelmaat. Het bevalt me zo erg dat ik er m’n ochtend mee begin, voordat ik naar de gym ga of voordat ik ga hardlopen!! Merk gewoon dat ik lekker zweet en dat m’n krampen weg gaan, zelfs mn engere levels zijn hoger. Raad het zeker aan, en losstaand van alles je doet er ook gewoon nog echt lang mee. Voor mij echt een dikke tien!!!!!

15. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Snel en dorstlesser en top doseringen!

Binnen een uur al een verzendbevestiging en het leuke was een handgeschreven tekst op de doos om extra te bedanken.
Meteen de smaak geprobeerd en ook dat bevalt goed, ik wil graag een licht zoute smaak, dat is immers dat aangevuld moet worden, maar ook dat merk je niet meer na een paar slokken en uitstekende dorstlesser en inderdaad snel herstel en energie gevend. Aanrader, succes!

7. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin