TRUE NEEDS Arvostelua

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 4/5 tähteä

They are comfortable to wear and the…

They are comfortable to wear and the fabric is amazing.

9. elokuuta 2026

Goedenavond JW,

Hartelijk bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Saanut 4/5 tähteä

fabric is ok the waistband however is…

fabric is ok the waistband however is too tight

10. elokuuta 2026

Goedemiddag Klant,

Bedankt voor je positieve review. En bedankt voor je feedback. We gaan ermee aan de slag!

TRUE NEEDS

Prima product

Prima product, zeer goede service: de boxers voldoen geheel aan de verwachtingen en men kan redelijkerwijs aannemen dat ze niet snel zullen verslijten. Ook correct geholpen door True Needs toen de levering ogenschijnlijk stagneerde onderweg.

28. heinäkuuta 2026

Goedemiddag Daniel,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat de boxers volledig aan uw verwachtingen voldoen en dat u tevreden bent over de kwaliteit en de service.

Veel draagplezier en graag tot een volgende bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Ik was wat skeptisch maar True Needs…

Ik was wat skeptisch maar True Needs heeft me echt verrast! Ik sport veel en heb dat nog nooit zo comfortabel gedaan als met deze onderbroeken. Een echte aanrader voor iedereen die het daar beneden lekker fris wil houden in welke omstandigheden dan ook.

28. kesäkuuta 2026

Goedemiddag Danny,

Hartelijke bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent.

Heel veel draagplezier!

Saanut 5/5 tähteä

De onderbroeken zitten echt top

De onderbroeken zitten echt top, ik had niet verwacht dat een onderbroek zo chill kan zitten.

Voorheen had ik altijd katoen maar nu ik deze onderbroeken heb geprobeerd wil ik nooit meer terug.

19. heinäkuuta 2026

Goedemiddag Samuel,

Hartelijke bedankt voor de goede review. Wat leuk om te horen dat de onderbroeken zo goed bevallen!

Hopelijk tot een volgende bestelling.

Ik geef dit 11/10 sterren

Erg blij mee, top onderbroeken, kan alles wel weggooien en inruilen voor True Needs! De naam is ook erg lekker trouwens. Net zo lekker als de onderbroeken, blijft gewoon hangen. Ben persoonlijk benaderd door de oprichter en hij is ook een top gozer.

15. heinäkuuta 2026

Goedemiddag DG,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
Hopelijk tot ziens.

Fijne onderbroeken

Fijne onderbroeken

11. heinäkuuta 2026

Goedemiddag Bert,

Bedankt voor het delen van jouw mening!

Goede stretch

Goede stretch, en dat met natuurlijke stoffen, voelt bijna niet alsof ik een onderbroek aan heb. Hele fijne stof en een mooi bedrijf met een goude visie!

10. heinäkuuta 2026

Goedemiddag DNB,

Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over True Needs! Bedankt voor je review.

Fantastische onderbroeken!

Deze onderbroeken zitten echt heerlijk! De stof is superzacht en ze zitten ook nog eens supercomfortabel.

8. heinäkuuta 2026

Goedenavond Janwillem,

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat de onderbroeken goed bevallen!

Saanut 5/5 tähteä

Pasvorm is super en mega zacht

Pasvorm is super en mega zacht. Met warm weer ook geen klam gevoel!

13. kesäkuuta 2026

Goedenavond Peter,

Fijn dat je met ons wilde delen wat je ervaring is. Heel veel plezier van je onderbroeken!

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk zacht, voelt als een tweede huid.

Ondergoed voor mijn man gekocht. Kwam gisteren binnen. Wat een heerlijke zachte stof, voelt ook heel licht en luchtig aan.
Volgens mijn man zit het als een tweede huid.

14. kesäkuuta 2026

Goedenavond Brenda,

Leuk om te lezen dat je de onderbroeken voor je man hebt besteld. Fijn dat de stof goed bevalt!

Geweldig!

Een hele goede ervaring met TrueNeeds.
De onderbroeken zijn ontzettend zacht, kruipen niet omhoog en schuren niet. Ik ben heel tevreden!

2. kesäkuuta 2026

Hele fijne onderbroeken

Hele fijne onderbroeken. Goede pasvorm, en heerlijk zacht. Blijven ook goed. Heb ze nu al maanden en zijn nog zoals toen ik ze kreeg. Al met al meer dan tevreden!

29. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin