Voor True ben je een nummer
12 jaar lang klant zijn bij True betekent helemaal niks voor ze. Ze zullen de laatste winst uit je knijpen zonder enig toekomstperspectief voor de relatie.
Wij zijn True, dé expert in managed hosting. Met 23 jaar ervaring ondersteunen wij bedrijven in het waarborgen van de continuïteit en modernisatie van hun cruciale applicaties, waaronder websites, e-commerce platforms en web- en mobiele apps. Samenwerken met True betekent bewezen groei en innovatie voor bedrijven. Wij bieden de vrijheid om zich volledig te concentreren op het optimaliseren van online producten en diensten of simpelweg te excelleren in hun kernactiviteiten. In essentie zijn wij jullie ideale partner om jullie online aanwezigheid te versterken en zakelijk succes te behalen. Ontdek hoe True jullie kan helpen groeien en innoveren in de wereld van managed hosting.
Keienbergweg 100, 1101 GH, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bij TRUE hebben we een betrouwbare en proactieve partner gevonden die altijd uitstekend met ons meedenkt. Onze eigen klanten hebben vaak hoge eisen en verwachten high-end oplossingen, waarbij performance, bereikbaarheid en stabiliteit van cruciaal belang zijn. TRUE voldoet aan al deze criteria en stelt ons in staat om ook wat betreft hosting professionaliteit te bieden en te waarborgen.

Vastaus yritykseltä True B.V.
Verschrikkelijke hosting partij met werknemers die niet goed mee denken en veel fouten maken. Ik zou elke andere hosting partij nemen buiten deze.
We zijn al enige tijd klant en zeer tevreden van True. Wat vooral een verademing is, is hun support. Als er problemen zijn lossen ze die natuurlijk snel op, maar het liefst voorkomen ze al problemen. Het gebeurt regelmatig dat ze met een verbetering aankomen om problemen in de toekomst te voorkomen. Erg fijn om te weten dat er iemand met je meedenkt!