Trimmextools Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jong bedrijf met fantastisch materiaal en een nog betere service. Super kwaliteit met een goed doordacht ontwerp. Maar ook de service is top. Als er iets niet werkt geen gezeur maar onmiddellijke ver... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Volgens afspraak bezorgd. Gelijk wat snoeiwerk gedaan. Supermakkelijk om ongewenst opgroeiende struiken scheuten weg te zagen. Ook tussen de heggen. Ook dode of ongewenste takken aan bomen zijn pri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Mijn elektrische Trimmex snoeitang van 1 jaar oud deed het plotseling niet meer. Daar ik hem cadeau gekregen heb en in eerste instantie niet over verdere gegevens beschikte, heb ik direct met Trim... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

2x telescoopsteel die niet werkt, contact met de klantenservice gehad, beloven een nieuwe te sturen, maar dan begint te gezeur, een filmpje moeten sturen, en dan moet ik de 2 niet werkende terugsturen... Näytä lisää

1. Puutarha

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Trimmex, uw ultieme bestemming voor geavanceerde gereedschappen die zijn ontworpen om uw snoei-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Bij Trimmex hebben we een passie voor innovatie, kwaliteit en efficiëntie en streven we ernaar u de beste draadloze snoeischaren en kettingzagen op de markt te bieden.

Hyvä

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima mini kettingzaag

Het product werd netjes op tijd geleverd met een duidelijke handleiding. Ook 2 accu's is handig. De kettingzaag is licht en handzaam. Heb de zaag uitgeprobeerd en het werkt prima. Een minpunt is dat de zaag gemaakt is voor rechtshandigen. Als je linkshandig bent is het lastig. Misschien een aandachtspunt.

26. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijne schaar, absolute aanrader voor de fervente tuinier

Zeer vlotte levering van bestelling. Ik heb de accusnoeischaar gisteren voor het eerst gebruikt. Maar wat een fijne schaar is me dit, dikke takken van de vlinderstruik knipt deze moeiteloos door en dit zonder extra kracht te moeten zetten. Ook het gewicht van de schaar valt reuze mee, ze is zeer makkelijk hanteerbaar. Ik ben zeer tevreden van deze aanwinst en kan het alleen maar aanraden voor mensen die veel snoeiwerk hebben.

12. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Goede zaag, waardeloze voeding

Er staat helaas een drukfoutje in de gebruiksaanwijzing. Opladen duurt niet 1 / 1,5 uur, maar 1 / 1,5 dag. Het knopje om de accu spanning te controleren is er ook alleen maar voor de lol. Handschoenen en veiligheidsbril zijn tenslotte handig om zelf bij de hand te hebben…

26. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Trimmextools

Bedankt voor uw feedback. Dit hoort uiteraard niet en we willen dit graag voor u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. We staan klaar om u verder te helpen!

Snel geleverd

Snel geleverd. Goede beschrijving. En het eerste resultaat was zeer positief. Een stuk sneller snoeien en/of zagen van heesters en takken van bomen.

25. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een mooie compacte kettingzaag besteld…

Een mooie compacte kettingzaag besteld vrijdag 21 Februari 2025..
Zaterdag werdt deze al afgeleverd.
Goede service en ook het Mail contact over en weer loopt gesmeerd.
Nog nooit eerder bij jullie besteld,,
Maar de service is geweldig.

22. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

I,ts a great tool i am verry happy with…

I,ts a great tool i am verry happy with it
it,s beyond expetation

12. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Trimmextools

Thank you for your wonderful review! We’re thrilled to hear you’re very happy with the tool and that it exceeded your expectations. If you ever need assistance or have questions, feel free to reach out. Happy using! 🌟😊

Waar gemaakt wat werd beloofd

Waar gemaakt wat werd beloofd

7. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Trimmextools

Bedankt voor je review! Het is fijn om te horen dat het product volledig aan de verwachtingen voldoet. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen dat je er nog lang plezier van hebt! 💪😊

Saanut 3/5 tähteä

Geen zaaghandschoenen heel jammer

Er waren zaag handschoen bij deze set maar zijn niet geleverd heel jammer. Anders wel een top machine wel olie in doen. Hoe kan ik aan deze handschoenen graken? Mvg

7. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Trimmextools

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de machine. Onze excuses dat de zaaghandschoenen niet zijn meegeleverd – dat hadden niet mogen gebeuren. Neem gerust contact met ons op, zodat we dit voor je kunnen oplossen. Bedankt ook voor de tip over de olie, veel succes met je klus! 🔧🌟

Saanut 4/5 tähteä

Leuke site en correcte afwerking en…

Leuke site en correcte afwerking en levering

6. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Trimmextools

Bedankt voor je positieve woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze website en de snelle levering. Hopelijk zien we je snel weer terug! 😊✨

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin