Artin Athletics Arvostelua

1 256
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Bezorging door DPD is mislukt, pakket lag ook niet bij afhaalpunt, zoals gecommuniceerd. Ik heb wel betaald, maar nog steeds niet mijn bestelling van 13 juli in handen, het is nu 21 juli... DPD is... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het zijn schoenen die mij stabiliteit geven. Ik gebruik ze niet in fitness maar als gezonde ondersteuning bij het lopen met een kunstheup. Vooral de brede pasvorm komt goed uit waardoor ik stabieler... Näytä lisää

1. Kenkätehdas
  2. Urheiluvälinekauppa

Yrityksen kirjoittama

Artin Athletics is een Nederlands schoenenmerk opgericht met een missie om de perfecte fitness schoen te creëren. Het merk is opgebouwd door schoenexperts met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en designen van schoenen. Artin Athletics schoenen zijn licht van gewicht, hebben een breed stavlak voor stabiliteit, bevatten extra grip onder de zool en hebben een vlakke zool voor de balans. Dit maakt Artin erg geschikt voor all round fitness oefeningen.

Erinomainen

(1 256)

428 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mijn nieuwe aankoop Artin schoenen.

Eerst dacht ik dat de Artin-schoenen iets te ruim zaten en had ik zelfs al een retourlabel klaarliggen. Toch besloot ik nog andere fitnessschoenen te proberen van Nike, Reebok en Under Armour, maar geen enkel paar zat zo comfortabel en stabiel als deze.

Ik heb de Artin-schoenen uiteindelijk gehouden, mijn steunzolen erin gedaan en ben direct gaan trainen: roeien, squats en een stevige kettlebelltraining. Wat een verschil! Mijn squats voelen bijna alsof ik vals speel: zoveel makkelijker, stabieler en krachtiger. Ook mijn andere oefeningen gaan merkbaar beter.

Wat ik eerst als “te ruim” zag, blijkt juist de perfecte pasvorm te zijn. Mijn hielen blijven stevig op hun plek en mijn tenen hebben eindelijk genoeg ruimte.

Na meerdere trainingen ben ik enorm blij met deze schoenen. Mijn knieën voelen veel beter en ik merk dat ik mijn oefeningen technisch beter uitvoer. Een onverwachte topper en absoluut een aanrader voor iedereen die serieus traint!

Saanut 5/5 tähteä

Het zijn schoenen die mij stabiliteit…

Het zijn schoenen die mij stabiliteit geven.
Ik gebruik ze niet in fitness maar als gezonde ondersteuning bij het lopen met een kunstheup. Vooral de brede pasvorm komt goed uit waardoor ik stabieler loop.

21. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bezorging door DPD is mislukt

DPD is slecht te bereiken, dus ik hoop alsnog mij bestelling te mogen ontvangen...

13. heinäkuuta 2026

Goede passing

Goede passing, niet knellend en je hele voet heeft ruimte zonder dat je schuift in de schoen. Licht om te dragen en toch een stevige en stabiele grip met de ondergrond.

19. heinäkuuta 2026

Goede grip

Ik train sindskort met de schoenen van Artin. Ik gebruik ze voor fitness en bodypump. Wat me vooral opvalt is dat bij een lunch de grip goed is en je erg stevig staat. Voor cardio lessen zoals bodyattack vind ik ze te plat. Je hebt veel ruimte bij tenen wat goed aanvoelt!

19. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Artin Athletics

Super Laura. Bedankt voor de feedback!

Saanut 3/5 tähteä

de schoenen zijn voor brede voeten niet…

de schoenen zijn voor brede voeten niet geschikt.

12. heinäkuuta 2026

Hi Roelien,

Onze schoenen zijn gemaakt op een bredere leest. Dat betekent helaas niet dat dit ook voor elke brede voet een passende leest is. Elke pasvorm is individueel. Wij doen ons best om onze pasvorm zo goed mogelijk af te stemmen op het gebruik en de gebruikers. Wij nemen deze feedback mee.

Bedankt voor het plaatsen van de review!

Snelle levering,
Goede stevige schoen, zeer stabiel met sqaut en loopband (helling) lopen

15. heinäkuuta 2026

Top schoenen

Top schoenen
Geeft goede stabiliteit
Heb last van zenuw pijn in de voet maar kan op deze schoenen toch sporten
Dat vind ik echt fantastisch

17. heinäkuuta 2026

Thanks voor de review!

ik sta veel stabieler

ik sta veel stabieler, ik had echt moeite met lunges doen, met name qua stabiliteit. Mijn instructeur gaf aan dat dit zou kunnen komen vanwege de demping van mijn hardloopschoenen. Met mijn Artin schoenen ervaar ik veel meer stabiliteit in de fitness en bodypump. en is het trainen van zowel lunges als squats echt verbeterd.

11. heinäkuuta 2026

Goede schoenen

Top! Snelle levering, goede, stevige schoenen. Ideaal voor powerliften

Vastaus yritykseltä Artin Athletics

Thanks voor de review Daniëlle!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne schoenen en kleding voor tijdens het sporten!

Heel blij met mijn sportschoenen en sportkleding van Artin. Zit lekker, ziet er mooi uit en de schoenen geven veel stabiliteit tijdens krachttraining.

Vastaus yritykseltä Artin Athletics

Bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven Cristel!

Aanrader

Na al heel wat schoenen te hebben versleten in de gym is dit echt een verademing. Fijne Platte schoenen met een duidelijkvoelbaar stevige zijkant. Mooie sneaker en traint heel fijn. Ik zal hem niet aanraden voor workouts waarin gerent wordt, maar lift technisch echt een top schoen.

8. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Very good weight training shoes

They fall a little bit small, i didn't know so I ordered 46 like a lot of my shoes.
But I needed a 47.
They gave me a return label and I ordered a pair of new shoes without any problems.

For workouts with weights they are perfect, you feel a really solid stand. With squats, hamstrings or upper body workouts.
They are not so great for HITT workouts.
You have so much grip on the floor or at least we're I workout that when you make fast movements with your feet they have the need to stuck. 😂
But they are for weight training and that is perfect!

1. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin