Tres Amsterdam Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel creatief, zeer goed ingepakt, efficiënte communicatie en heel goede opvolging van A tot Z. Trés Amsterdam is een krak in het vak en dat merk je aan elk groot en klein detail.

Saanut 5/5 tähteä

tres Amsterdam heeft zo'n breed en geweldig aanbod. Ik was opzoek naar een cadeau en heb hier zulke leuke en originele dingen gezien! ik kocht ook gelijk een cadeau voor mijzelf, ik kon mij simpelweg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige winkel! Zo’n origineel en breed assortiment. Ik werd ontzettend goed geholpen en heb hele leuke producten gekocht, zowel voor mezelf als voor anderen. Ik kom zeker terug!

1. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

☆| ‘The Joy of Making Someone Happy’🥰 ☆| Personaliseren, Home Deco, Gifts🕯 ☆| Relatiegeschenken, Accessoires en meer✨

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Heel creatief

10. marraskuuta 2025

Super service

Service die verder gaat dan wat je als klant mag verwachten. Echt bijzonder om te merken. Ik heb al meerdere keren met veel succes hele leuke en persoonlijke cadeaus voor vriendinnen kunnen vinden. De eigenaresse denkt graag met je mee !

25. heinäkuuta 2025

Geweldige winkel

19. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

tres heeft de leukste cadeaus!

tres Amsterdam heeft zo'n breed en geweldig aanbod. Ik was opzoek naar een cadeau en heb hier zulke leuke en originele dingen gezien! ik kocht ook gelijk een cadeau voor mijzelf, ik kon mij simpelweg niet inhouden!
Ik zal tres aan iedereen aanbevelen.

17. syyskuuta 2024

tevreden

Heel blij met het gemak waarmee ik kon bestellen. De producten die ik ontvangen heb zijn ook echt van goede kwaliteit.

3. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Terrible 'XL' Taco's

Slechte service bijna geen vulling op xl pulled chicken taco's en er werd geen passende oplossing geboden op de slecht geleverde order om dan maar zelf nieuwe taco's op te kunnen komen halen op de fiets op je vrije zondagavond terwijl je niet eens in de buurt woont, vrij onbeschoft en geen goede service of oplossing voor een bestelling die niet naar behoren is bezorgd: ter info werd er ook geen geld terug aangeboden al jad dat van mij niet gehoeven als je tenminste levert wat je beloofd. Bezorg dan ook echte XL taco's mét vulling als je dat aanbiedt, zeker als dat je best verkochte product betreft.

Een bijzonder matige eet ervaring, zeker geen aanrader!

2. kesäkuuta 2024
Tres Amsterdam-logo

Vastaus yritykseltä Tres Amsterdam

Hi Sander,
Wat vervelend te horen over jouw slechte ervaring met taco’s? Maar wij zijn een webshop met gepersonaliseerde woonaccessoires, tassen en sieraden. Wij verkopen geen eten en al helemaal geen taco’s.. wellicht heb je bij de verkeerde een review achter gelaten…..
Fijne avond

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin