Trenddo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Huonekaluliike
  2. Valaisinliike

Hos Trenddo finder du et håndplukket udvalg af møbler, lamper og boligtilbehør i nordisk design. Vi brænder for at skabe smukke og funktionelle hjem med produkter, der kombinerer kvalitet, æstetik og holdbarhed. Som dansk webshop går vi op i god service, tryg handel og hurtig levering. Vi hjælper gerne med rådgivning om indretning, materialer og valg af produkter, så du får præcis det udtryk, du ønsker i dit hjem.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Super service og opfølgning:-)

29. lokakuuta 2021

Hej Henriette,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at du har haft en god oplevelse og kan vi hjælpe dig en anden god gang, så står vi i hvert fald klar :)

Du må have en dejlig aften og weekend.
Vh. Henrik

God service og gode priser

28. lokakuuta 2021

Hej Heino,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for og vi håber du vil handle hos os en anden gang :)

Du må have en god aften.
Bh. Henrik

Skøn personlig betjening

Skøn personlig betjening. Fik lige præcis det jeg søgte og fik det ovenikøbet leveret lige til døren. Super service 5 stjerner ⭐️

2. lokakuuta 2021

Hej Christina,

Mange tak for din søde anmeldelse. Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os - det er vi meget glade for at høre :-)

Rigtig god aften :-)
Mikkel

Super god og hurtig service 👌👌👌

22. syyskuuta 2021

Hej Gitte,

Mange tak for din fine anmeldelse, den værdsættet vi meget.

Vi er virkelig glad for du har haft en god oplevelse :)

Du må have en fantastisk aften.

Vh. Mikkel

Fandt min vare billigt her og bestilte…

Fandt min vare billigt her og bestilte den tirsdag og kunne hente den næste dag i min pakke shop

21. syyskuuta 2021

Hej Inge,

Tusinde tak for din anmeldese. Den er vi rigtig glade for.

Det glæder os, at du har haft en dejlig oplevelse.

Du må have en skøn aften :)

Vh. Mikkel

Fantastisk og hurtig service

Jeg bestilte en FROST skoreol som desværre var for bred til min entré

Efter en kort korrespondence med Mikkel så fik jeg tilsendt en returlabel uden beregning og kunne sende skoreolen retur og fik hurtigt pengene tilbage på min konto

Fantastisk service og venlighed - og bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer :)!

16. elokuuta 2021

Hej Louise

Tusinde tak for din fine anmeldese.

Det sker jo nogle gange at man får købt noget der ikke helt dur af den ene eller anden grund. Vi er bare rigtig glade for at vi fik det løst hurtigt og at du er tilfreds med forløbet : )

Og du er naturligvis altid velkommen en anden gang :)

Fortsat god aften.

Venlig Hilsen