Zeer fijne oplossing om je recht op een vertragingsvergoeding bij de NS te effectueren. Alles wordt door trein-vertraging.nl uit handen genomen. Van de beoordeling welke vertraging tijdens je ritten g... Näytä lisää
Eerste betaling bij Trein vertraging.nl was heel snel. Goede service. Ik hoop dat de volgende betalingen ook so snel gaan. Ook graag meer duidelijkheid over de kosten op de website.
Toppers. Toen ik mijn uitbetaling niet had gekregen door een issue bij de bank, binnen paar dagen uitbetaald. Werkt super, absolute aanrader als je veel met de trein reist.
Yrityksen kirjoittama
Trein-vertraging.nl biedt reizigers een handige en gebruiksvriendelijke manier om compensatie te claimen bij vertragingen van NS-treinen. De service stelt je in staat om gratis je geld terug te vragen voor treinvertragingen, en dit kan tot wel drie maanden na de oorspronkelijke reisdatum. Als extra gemak stuurt Trein-vertraging.nl je automatisch een maandelijkse herinnering, zodat je geen enkele mogelijkheid mist om een vergoeding te claimen voor vertragingen die je mogelijk bent vergeten. Dit maakt het een ideaal platform voor frequente treinreizigers die hun rechten willen uitoefenen zonder het gedoe van het zelf bijhouden van hun reisgeschiedenis.
Coornhertstraat 66, 3521XK, Utrecht, Hollanti
- info@trein-vertraging.nl
- trein-vertraging.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle en heldere customer service en…
Snelle en heldere customer service en erg makkelijk in gebruik.
De app werkt snel waardoor het snel…
De app werkt snel waardoor het snel duidelijk is van elke reis. Wel loopt die soms een klein beetje vast als ik na het inladen door wil gaan. Dan gaat die niet verder maar terug.
Al 25 euro terug dit jaar
Al 25 euro terug dit jaar. Elke twee maanden laadt ik m’n kaarten in en kijk ik of ik geld terug kan krijgen. De rest gaat automatisch
Goed geholpen met inlog problemen
Goed geholpen met inlog problemen
Fijne service en erg klantgericht
Fijne service en erg klantgericht! Ik had wat vragen over het inladen van mijn treinritten en de status van mijn uitbetalingen, en ik werd snel en vriendelijk geholpen door Daan. Alles is netjes en volgens afspraak afgehandeld. Zeker een aanrader als je de vertragingen van je treinreizen wilt laten claimen!
Super fijn je hoeft bij vertraging zelf…
Super fijn je hoeft bij vertraging zelf nergens achter aan
Ik zit ieder weekend wel in de yrein
Groet Martin
Werkt helaas niet als verwacht
Werkt helaas niet als verwacht. Ze zeggen tot je binnen 1 uur het geld hebt. Helaas is dit niet waar.
Omdat ik het niet vertrouw alles maar verwijderd en het acc ook meteen verwijderd!!
Moeilijk te vinden customer service
Ik heb meerdere e-mails gestuurd naar de klantenservice. Mijn e-mails kwamen wel aan, maar de reacties daarop werden alleen via het platform teruggestuurd. Ik wist niet dat ik daar berichten had ontvangen en kreeg hiervan geen e-mailmelding, waardoor ik de reacties nooit onder ogen kreeg.
Daan heeft mij uiteindelijk keurig geholpen.Het geld is netjes teruggestuurd en mijn account is verwijderd, zoals ik wilde. Uiteindelijk dus netjes opgelost.
Wat een handige site!
Wat een handige site! Echt een aanrader. Je hoeft nauwelijks iets te doen en er verschijnt vanzelf geld op je rekening :-)
Heb nog steed me geld niet terug en had…
Heb nog steed me geld niet terug en had 6 min vertraging

Vastaus yritykseltä Trein Vertraging
They show their trustpilot grade as…
They show their trustpilot grade as 4.9/5.0 which is not true. It is 4.3. So why dont you put the correct value?
Fast and easy to use!
Super handig en makkelijk!
Werkt top
Werkt top! Krijg een melding als er nieuwe vertragingen zijn gevonden en het geld wordt netjes op je rekening gezet.
Snel en eerlijk
Snel en eerlijk, meer hoef ik er niet over te zeggen. Ik ben super blij dat dit bedrijf bestaat, want ik bespaar zo veel tijd hiermee.
Toppi
Kost 0 moeite. Krijg soms gratis geld. Hoeft verder niks te doen. Jojo
Je krijgt geld, maar verbeteringen zijn aan te raden
Een tijd terug had ik de website uitgeprobeerd en leek het scam. Mijn kaart lade niet in en geen claims konden gedaan worden. Er werd mij gevraagd om mijn lage review te verwijderen want het is een start-up. Dat heb ik nooit gedaan want je moet bewijzen dat je het waard bent.
Nu een aantal maanden verder heb ik het nogmaals geprobeerd. Het advies omtrent beter abonnement is nog niet goed, want hij raad bij mij aan om dal uren vrij te pakken terwijl ik nooit in dal uren reis. Om dit in te zien moest ik een pro abonnement nemen en toen ik er achter kwam dat het dus slecht advies was wilde ik mijn geld terug. Gelukkig hebben ze de pro terug gedraaid en ik hoop dat ze deze feature kunnen verbeteren.
De claims zijn het wel zeker waard! Ik snap alleen niet heel goed de uitbetalingen. Ik krijg nu 54 euro terug maar ik zie op de rekening eerst 4 euro en dan 19euro. Dit kan duidelijker uitgelegd worden vind ik, maar het feit dat je echt daadwerkelijk geld terug krijg is top! Ik reis veel en lang en heb vaak vertraging van 30-60min. Ik betaal veel geld en zo voelt het toch gerechtelijk
Fast efficient