Eenvoudig te boeken en eventuele vragen worden vlot beantwoord. De beschrijving van de deals kloppen met de realiteit. Traveldeal , prijs kwaliteit zit goed
Onze eerste reis geboekt met Traveldeal, met een bang hartje, want we kenden deze reisorganisatie niet. ALLES was tiptop geregeld. Hotel Medina Solaria & Thalasso in Hammamet: prijs/kwaliteit... Näytä lisää
Mooie aanbieding prijs/kwaliteit Mogelijkheid tot uitbreiden aanbieding met diner vonden we interessant Ligging is oké, heel snel met de waterbus naar Rotterdam. Fietsen in Nederland is ook steeds o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Elke dag nieuwe vakantiedeals beschikbaar met hoge kortingen ✓goedkoopste & leukste vakantiedeals ✓100% betrouwbaar ✓uitstekende klantenservice
Prins Willem Alexanderlaan 210, 7311SZ, Apeldoorn, Hollanti
- +32 038 081 966
- klantenservice@traveldeal.be
- traveldeal.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Eenvoudig te boeken en eventuele vragen…
Eenvoudig te boeken en eventuele vragen worden vlot beantwoord.
De beschrijving van de deals kloppen met de realiteit.
Traveldeal , prijs kwaliteit zit goed
Auto verhuur
Auto verhuur
Enkele mails verstuurd aangaande de autoverhuur en een goed oplossing gekregen.
Zeer interessante voorstellen
Ik heb reeds enkele boekingen gemaakt via deze site en ben altijd heel tevreden geweest. Heel interessante aanbiedingen . Top
Eens je voorbij de betaling bent
Eens je voorbij de betaling bent, kan je de annulatieverzekering niet meer aanduiden als je dat vergeten bent
Altijd correct en maar soms wat…
Altijd correct en maar soms wat onduidelijk in bepaalde communicatie
leuke aanbiedingen
leuke aanbiedingen, die aanspreken.
De cruises zijn inclusief vliegreis
Prijs kwaliteit heel goed!
Prijs kwaliteit heel goed!!
Het boekings proces is een beetje ingewikkeld zeker de 1st keer dat u met Traveldeal boekt !!!
Ik ben tevreden
We hebben precies gekregen wat we…
We hebben precies gekregen wat we bestelden. Zeer fraai hotel.
super goed hotel uitgebreid ontbijt…
super goed hotel uitgebreid ontbijt heel lekker en ook diner super lekker en verfijnd
Heel behulpzaam aan de telefoon
Vlotte afhandeling en correcte prijzen
Basic alles in orde
Basic alles in orde
openingstijden van wellness zijn beperkt
ontbijt voldoende goed
TOP TOP TOP
TOP TOP TOP
De manier hoe snel je wordt geholpen bij problemen 6/5
De tijd om je geld terug te krijgen 6/5
Vriendelijk en enorm behulpzaam 6/5
Traveldeal is 6 sterren waard!!!
Locatie 'Surprise hotel' zorgt voor verwarring
Locatie 'Surprise hotel' stond op fictief adres waardoor we op de verkeerde plek stonden met onze bagage. Zorgde voor veel verwarring. Na telefonisch contact met Traveldeal kregen we de locatie van het echte hotel. Blijkbaar was de mail was nog niet verstuurd.
Taxi genomen naar hotel aan andere kant van de stad. Waardoor wat een goede deal leek, plots een pak duurder werd en onze citytrip enkele uren korter.
Ontgoochelend.
Alles naar wens
Alles naar wens: duidelijk in ons geval, want jaarlijks maken we minstens 4 x gebruik van deze dienst !