Havde på forhånd spurgt ind til noget konkret via Instagram, og fik hurtigt og ekstremt venligt svar tilbage, og tilbud om hjælp. Da jeg bestilte kom varerne hurtigt og var pakket super godt. Meget ti... Näytä lisää
Jeg vil bare takke! Og synes det er uendeligt fantastisk at det kan lade sig gøre at købe ting på den måde. Jeg er meget glad for viften, som kommer til at have adskillige funktioner. Den er m... Näytä lisää
Jeg bestilte søndag formiddag. Blev ringet op mandag formiddag, fordi varen ikke var på lager. Vi aftalte en anden vare i stedet for. Varen ankom tirsdag sammen med en lille hilsen fra Tralaleg,... Näytä lisää
Sikke en god oplevelse! Jeg fik valgt en fin vare, som faktisk overraskede positivt, da den var endnu finere ved selvsyn, end den så ud på hjemmesiden. Ingen tvivl om, at vi får glæde af denne juleti... Näytä lisää
Leg der udvikler - Musikinstrumenter og legetøj der styrker fantasi, rytme og motorik Hos Tralaleg.dk finder du et univers af legetøj, musikinstrumenter og kreativitetm der er håndoplkukket med hjerte og faglighed. Vi brænder for at inspirere børn til at lege, lære og udfolde deres fantasi - hver eneste dag. Vores sortiment er nøje udvalgt for at styrke børns motorik, kreativtet, nysgerrighed og musikalske udfoldelse. Her finder du produkter, der holder til at blive brugt, elsket og udforsket - igen og igen. Vi tror på kvalitet. Vi tror på udvikling. Og vi tror på legen som fundament for stærke barndomsminder.
Plantagevej 5, 9600, Aars, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Har kun godt at sige om min bestilling.
Nemt at overskue, varen er som de viser og lover, hurtig levering. 👍Kan varmt anbefale jer at handle hos tralala.dk
Hilsen fra Charlotte Herning 🤩

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Super find webshop varen kom hurtig og med et håndskrevetbrev hvor det bliver takket for ordren

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Købte brat spil og det jeg fik svarer slet ikke størrelsesmæssigt den som viser på billedet

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Gode produkter. Hurtig levering, og super god service. Kan absolut anbefales.

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Skønne produkter, gode priser, hurtig levering. Tak for gaven, den gjorde mig rigtig glad!

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Absolut intet at klage over.
Helt fantastisk hurtig ekspedition og levering

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Godt legetøj i fin kvalitet. Lynhurtig levering. Mit andet køb med samme positive oplevelse.

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Jeg har bare oplevet den bedste service. Det på trods af restordre og fejl ved noget af det leverede.
Det hele er håndteret ualmindelig godt. Det er meget længe siden, jeg har oplevet så god service.
Da en vare var i restordre blev jeg ringet op, og vi fandt en løsning.
Så jeg anbefaler gerne tralaleg.dk til andre.

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Jeg har købt fra lalaleg før, og igen denne gang var alt til u.g!
Jeg modtog pakken dagen efter jeg bestilte på hjemmesiden. Hvis det ikke er lynhurtig levering, så ved jeg ikke hvad er. Tak for god service endnu en gang 🫶🏻

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Hurtig levering og rigtig gode priser på det vi havde brug for.

Vastaus yritykseltä tralaleg.dk
Hurtig levering. Søde mennesker bag hjemmesiden.
Alt var perfekt frá start til slut. Det er ikke sidste gang jeg køber fra tralaleg 🤩